PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4258}

Blow

2001
7,8 227 tys. ocen
7,8 10 1 227332
6,5 31 krytyków
Blow
powrót do forum filmu Blow

tvp1

ocenił(a) film na 7

W sobote o godzinie 24.05
Na jedynce bedzie lecial Blow

ajra

nie na tvp1 tylko na TvN,jak chcesz to sprawdź w programie na wp.pl
tak tam pisze,godzina ta sama(24:05)

Edward_Nozycoreki

szkoda, ze tak pozno.. rzeczywiscie na TVN o godz 0.05... ehhh.. cos mi sie wydaje, ze nie wytrzymam do konca... ale zobaczymy:P /jakby bylo na TVP1 to przynajmniej lepiej by sie ogladalo... bez przerw:(/

ajra

Będe miał szanse obejrzeć ten film przynajmniej 2 razy , dziś został wyporzyczony przez moją siostrę na DvD, szkoda że nie zajrzała do gazety telewizyjnej:/

ocenił(a) film na 9
alealek

akurat mam nadzieje wyrobie sie i do tej pory skoncze poprawiac rozdzial o zywieniu bobrów, listopad a ja jeszcze w powijakach
a film chcialem obejzec jeszcze przed wybraniem tematu :)

ocenił(a) film na 9
montek

Może mi ktoś dobry powiedzieć jak się dalej potoczył film i na czym skończył? Ja zasnąłem jak policja wzięła Deppa z jego własnego domu...

z góry thx

ocenił(a) film na 9
Szopen_91

to wcześnie...

SPOILER
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
poszedł do wiezienia tam spotkał kolesia co go wtajemniczył w interes z koką, wyszedl po paru altach i ubił interes z kubanczykami tak ze dostarczali kokaine na całe stany (dokładnie 85%), potem go wykiwali kumple,nowa zona(cruz)najpierw urodziła mu córkę a potem posłała do pierdla, pieniadze z banku (60mln) stracił bo zostały znacjonalizowane, biedny zrobił osttni skok , okazało sie ze aby ratowac zadki wspólnicy w tym jego dobry kolega wystawili go, dostał 60 lat ,siedzi do 2015
*
*
SPOILER

ocenił(a) film na 7
ajra

wiem na tvn .caly czas umieszczajac tego posta myslalam o tej stacji
wiec nie wiem czemu napisalam ze na tvp1