nie na tvp1 tylko na TvN,jak chcesz to sprawdź w programie na wp.pl
tak tam pisze,godzina ta sama(24:05)
szkoda, ze tak pozno.. rzeczywiscie na TVN o godz 0.05... ehhh.. cos mi sie wydaje, ze nie wytrzymam do konca... ale zobaczymy:P /jakby bylo na TVP1 to przynajmniej lepiej by sie ogladalo... bez przerw:(/
Będe miał szanse obejrzeć ten film przynajmniej 2 razy , dziś został wyporzyczony przez moją siostrę na DvD, szkoda że nie zajrzała do gazety telewizyjnej:/
akurat mam nadzieje wyrobie sie i do tej pory skoncze poprawiac rozdzial o zywieniu bobrów, listopad a ja jeszcze w powijakach
a film chcialem obejzec jeszcze przed wybraniem tematu :)
Może mi ktoś dobry powiedzieć jak się dalej potoczył film i na czym skończył? Ja zasnąłem jak policja wzięła Deppa z jego własnego domu...
z góry thx
to wcześnie...
SPOILER
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
poszedł do wiezienia tam spotkał kolesia co go wtajemniczył w interes z koką, wyszedl po paru altach i ubił interes z kubanczykami tak ze dostarczali kokaine na całe stany (dokładnie 85%), potem go wykiwali kumple,nowa zona(cruz)najpierw urodziła mu córkę a potem posłała do pierdla, pieniadze z banku (60mln) stracił bo zostały znacjonalizowane, biedny zrobił osttni skok , okazało sie ze aby ratowac zadki wspólnicy w tym jego dobry kolega wystawili go, dostał 60 lat ,siedzi do 2015
*
*
SPOILER