Główni bohaterowie stworzyli autentyczny duet..Czułam się jak po obejrzeniu dokumentu...bardzo mną poruszył. Nie jest to produkcja do której się chętnie wraca, ale myślę że taki był zamysł ukazać świat bez fałszu pełen emocji.
Przeczytałam w jednej z recenzji że " Główną zaletą tego dramatu jest jego ogromny potencjał w oddziaływaniu na emocje widzów, budzeniu uśpionych demonów, rozdrapywaniu zasklepionych ran. Niewielu widzów z pewnym bagażem życiowych doświadczeń i odpowiednią dozą wrażliwości potrafi obejrzeć ten film obojętnie."
Jeśli chodzi o mnie film trafił w dziesiątkę i jak stwierdziłyśmy z przyjaciółką "zniszczył nas na parę godzin"
Zgadzam się! Główną zaletą tego filmu jest autentyczność bohaterów. Świetna gra aktorska. Historia lekko dołująca, ale wg mnie efekt został zamierzony - z pewnością oddziaływała na emocje widzów :). Ode mnie 9/10 :)
no wlasnie najwieksza zaleta tego filmu jest wlasnie rola Michelle Williams ktora dla mnie swoja rola zycia(caly czas powtarzam ze zasluzyla bardziej na Oscara niz Portman...) sprawia ze ten film staje sie nieziemsko zyciowy i genialny :D
To prawda, rola świetna, tylko że bohaterka odpychająca i być może dlatego pomieszało się ludziom w ocenach.
Z resztą Gosling też zagrał rewelacyjnie.