Lubie filmy z Osmentem [dlatego zdecydowalem sie na obejrzenie tego] i cenie tego aktora. Nie podobalo mi sie jednak, ze blondyn gral role zydowskiego chlopca. Przeciez to smiesznie wygladalo od poczatku do konca filmu. Chyba glownie dlatego nie bylo zadnej autentycznosci ani realizmu.
nie zgodze sie z toba a to dlatego ze mam do czynienia z zydami na co dzien, tymi bardzo religijnymi, ktorzy poslubiaja tylko wspolwyznawcow (zydow)... jedna zydowka, ktora dobrze znam, ma corke, jest ona w wieku teraz 18 lat i o dziwo ma bardzo jasne naturalne wlosy... mozna powiedziec ze bardzo cieply blad, bo rudy to napewno nie jest ;) ludzie sa rozni :D a napewno ta dziewczyna ma czysta krew zydowska, wiem z opowiadan ze dziadkowie tej kobiety , zydzi, przybyli do eurpy prosto z izraela, jej rodzice tez nalezeli do zydow ortodoksyjnych, znow ze strony ojca, czyli meza tej kobiety bylo podobnie, tyle ze dziadkowie z izreale osiedlili sie na litwie... tak samo nie mieszali swoich genow z slowianami ;) a wiec wyszla ciemna ciepla blondynka z czystej zydowskiej krwi ;) mam nadzieje ze jakos zrozumiale to napisalam :P