PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=163295}

Boa kontra pyton

Boa vs. Python
2004
2,5 1,6 tys. ocen
2,5 10 1 1584
Boa kontra pyton
powrót do forum filmu Boa kontra pyton

Podobnie jak "Pytona 2" film oglądałem na Polsacie jakiś czas temu .Do obejrzenia filmu zachęcił mnie trailer, który miałem na "Anakondach: Polowanie Na Krwawą Orchyideę " w dodatkach specjalnych.Film po trailerze zapowiadał się dobrze firma Columbia - Sony Pictrues Enterteiment ,pomyśli się ,że wszystko gra ,no nie do końca !.Po filmie spodziewałem się czegoś lepszego !.Film ma wiele minusów ,ale ma także plusy !.5/10.

ocenił(a) film na 1
Dymiano

Te filmy powstają masowo i każdy zadaje sobie pytanie: dla kogo...
Zauważ, jak łatwo dziś zrobić efektowną okładkę z mnóstwem akcji i przyciągającym tytułem typu "Pająki Kontra Węże KOntra Dinozaury"... ludzie, którzy nie mają wiele pojęcia o kinie jako takim, kupują to, co przyciąga ich uwagę. Nagminnie wstawia się na okładki elementy, których w filmie nie uraczymy, a później ludzie bluzgają, że to najgorszy film jaki w życiu widzieli.
Efekty komputerowe tanieją, okładki także można robić w domu (na tej na przyklad widnieje AH-64 Apache, którego filmie w ogóle nie ma) - kwestia sprzedania okładki z naciąganym opisem.
Pamiętaj, że wciąż istnieją ludzie, którzy filmu klasy B nie odróżnią od filmu wysokobudżetowego albo ambitnego. Dla nich Christian Bale jest tak samo dobry jak bohaterowie telenowel Wenezuelskich. Dla nich kręci się takie filmy.

PS
Jak byłem mały i zaczynałem swoją przygodę z VHS, takie filmu o potworach były moim hobby.