Oj tam, czasami takie totalne odmóżdżenie jest potrzebne! :D Ja chętnie zerknę i pośmieję się z ludzkiej głupoty, która natchnęła kogoś do stworzenia kolejnej głupiej bajeczki :)
Oglądam, oglądam :D. Taki film to nasza kochana TVP w ramach misji powinna puszczać. Więcej kasy dla Lisów by zostało :D
Hm. Chyba nie mogę się skupić, bo już kilka osób zginęło, a ja nadl nie widziałam węża. Umknął mi czy jeszcze nie pokazali głównego bohatera?;)
Hahaha. przeszli samych siebie ze sceną, gdy ta dziewczyna w aucie.. i ten wąż.. haha!
wlaczylem nieczytajac wczesniej watku, po 10 sekundach wiedzialem, ze to film klasy d jak dupa, flaki z olejem, ogolem ujmujac bzdurka niezla, ktos, kto to nakrecil byl niedorozwiniety lub pod wplywem srodkow odurzajacych ...
Już nawet "Anakonda" zasługuje na więcej (czuję, że zostane za to skrytykowana :D)
ta 1'ka, którą również w chwale przyznam nie powstrzyma mnie od filmu "Megapyton kontra Gatoroid"- skoro mega, to pewnie lepsze.
A poważnie, ten jeden punkcik sie należy za pytona gwałcącego dziewuchę w aucie:)
A za trzy dni o 20:00 na TV Puls "Komodo kontra kobra". Kolejny klasyk, bez którego obejrzenia żyć nie sposób :D.
Wspaniała wiadomość, nie wiem co za przyciągająca magia jest w tych totalnych gniotach.
Serdeczne gratulacje dla reżysera, scenarzystów (ci to się dopiero napracowali), zdesperowanych aktorów i na koniec dla tego idioty producenta, który wyłożył na to kasę.
Bezdenna głupota przebijająca z dialogów, została pobita przez zlepek bezsensownych pomysłów na kolejne, coraz głupsze sceny.