Oczywiście to inne filmy, ale konfrontacja bez dwóch zdań na korzyść M44.
Doprawdy nie wiem czemu ten film jest tak mocno forsowany i skąd taka wysoka ocena. Od dawna coś mi nie pasuje w tych filmwebowych notach...
karol3wroc napisał:
"Miasto 44 to niestety mierny film a z takim budżetem i gotową historią powinno być to arcydzieło. Wyszła mieszanka Matrixa, Zmierzchu i Czterech Pancernych. Szkoda :("
Engbers odpowiadając skopiował wypowiedź, zmieniając tytuły:
"Bogowie to niestety mierny film a z taką nagrodą i gotową historią powinno być to arcydzieło. Wyszła mieszanka Mash'a, Na dobre i na złe i Pod Mocnym Aniołem ;("
wniosek Engbersa:
"Bezmyślne kopiowanie wypowiedzi świadczy o twoim niskim IQ"
Nie masz racji, moje kopiowanie nie było bezmyślnym przepisaniem wypowiedzi, lecz elokwentnym i sprytnym parafrazowaniem.
Spoko ;) Jeszcze zanim odpowiedziałeś, wiedziałem, że to Ty masz rację. Bawcie się dalej.
Zobacz sobie i dokladnie przeczytaj boxoffice na Portalu Filmowym.
Moze to Ci wreszcie trollu zamknie buzie i przestaniesz spamowac. Fakty sa takie: Bogowie bija Miasto na glowe pod kazdym wzgledem. Pozdrawiam
Januszu przypominam, że liczba 1 505 569 jest większa od 745 696 :)
Trolla to szukaj wśród rodziny.
Liczba 745.000 jest wieksza niz 635.000 ktore po drugim weekendzie mialo Miasto. Przypominam o uzywaniu mozgu! :) Trzyletnie dziecko pewnie tez ganisz za wzrost? ;) To byl Twoj argument, ze zobaczymy jak poradza sobie Bogowie w drugi weekend. No i juz wiemy, wiec nie wycofuj sie teraz w zenujacy sposob z wlasnych slow. Naprawde - przekraczasz kolejne granice glupoty :) ale wiadomo - jak brak argumentow to i kompromitowac sie trzeba jak placa... ;)
No i pisza tez o tym, ze Miasto ma glownie szkolna widownie w tygodniu. Umiesz czytac? ;)
Obstawiam że zakończy się remisem i wasz spór pójdzie na marne :P
http://youtu.be/ZArywZH-CPM
wiesz co Engbers... wymyśl coś nowego albo zmień avtr bo mówiąc szczerze - żałośnie się czyta Twoje komentarze... Inaczej mówiąc czytając je mam taki odruch współczucia dla autora jakbym widział noworodka na ulicy butowanego przez spaślaka...
Ładnie to tak o swoim tatusiu się wypowiadać? :)
PS
Twój post został zgłoszony jako nadużycie