-Daewoo Lanos i odstrzelona stopa
-Przecinanie taśmy klamrą paska
-Wizyta u rodziców dziewczyny Dale`a
-Kaszel Saula i związane ręce
-Pościg i wybijanie szyby
-Wizyta w liceum
- rzut popielniczką;
- przeładowanie strzelby i "thugs life" cieniutkim głosikiem
- rozmowa z dziewczyna i to, co gruby powiedział gdy usłyszał CHCĘ ZA CIEBIE WYJŚĆ
- leśnie haluny ;)
Dla mnie najlepszym momentem filmu, byla scena jak ten "gang Teda" chce wrzucic Jamesa Franco do dziury w tej szopie, a on mowi: - Ej co tam jest? Rancorn?? - (kulalem sie po podlodze)
Wiekszosc zostala juz powiedziana.
Noga w szybie.
Bieg po lesie.
Reka poza kajdanką.
W zasadzie w czasie wszytskich chaotycznych momentow plakalam ze smiechu. Lizak xD
ja mialam lzy w oczach przez caly film, ale noga w szybie byla bezkonkurencyjna xD
strona filmwebu zamuliła, napisalem co bylo smiesznego w tym momencie :
"Ej co tam jest? Rancorn?? "
co to jest rancorn ?
Nikt nie napisał o ważce (czy co to było...) w lesie jak Dale się bawił latarką. Ja z tego zlewałem do końca filmu i jeszcze trochę po, bo to akurat nie było wyreżyserowane, a trafiło do filmu. Chwała za to montażyście.
Przez pierwsze pół godziny filmu zaśmiałem się lekko z kilka razy, więc początek miałem zawiedziony, dopiero mniej więcej od halucynków w lesie się dobrze rozkręcił.
Najlepsza scena:
W kawiarni po "rozrubie" tłumaczenie staruszek policjantowi, płakałem ze śmiechu xD.
każda scena walki moim zdaniem zasługuje na uwage:D scena w lesie jak zjarani biegają skaczą:D no i oczywiście pościg z nogą w przedniej szybie:P kojarzy mi sie z pewnym wydarzeniem jak kumpel chciał zabic noga muchę w samochodzie...niestety skonczylo się to pęknięciem szyby:D
ogólnie film caŁJKIEm spoko....pozytywny!!
Peace! one love!
"swietlne miecze" ;)
Kupa tekstów, niektóre lepiej wypadały po angielsku niz w tłumaczeniu.
ale moja ulubiona scena to:
" - i want to marry you.
- ooooo, i made a mistake"
:... )
i jeszcze:
"zostałeś załawiony przez Deawoo Lanos"
:)))
Niestety kiedy z komedii robiła sie krwawa jatka film robił sie nieco
niesmaczy. Niepotrzebie zupełnie, to nie "Pulp Fiction"
Ogólnie film dobry w przecienistwie do "Jaj w tropikach" które mialem
nieszczescie ostatnio obejrzec.
pozdrowionka
elegancko czas mozna spedzic przy tym filmie, swietna zabawa i kupa smiechu.
Fakt duzo lepszy od Tropic Tunder - ktory tez mi sie podobał, po prostu trzeba umiec wylapac niektore momenty.
jeszcze fajny był moment pod koniec filmu,jak Saul wchodzi do tej szopy z gunem,celuje w tą policjantke i gada "H.. w d... policji!" i strzela gdzie popadnie tym karabinem:D uśmiałem się jak nie wiem
tak scena z tekstem "fuck the police" Saula rozłożyła mnie na łopatki i patent z zatrzymaniem wozu też ;) film naprawdę fajny.
Pościg. Saul próbuje zgubić policjantkę jadącą za nimi i mówi: "Mam pomysł" po czym się gwałtownie zatrzymuje. Policjantka oczywiście też zatrzymuje się obok nich na to ten mówi: "Myślałem, że pojedzie dalej"!! :)
nie no dla mnie scena bijatyki u Reda i jak później zalepiają Go taśmą. Red na to" napnę mięśnie i się uwolnię" :D:D:D no i jak lał Saula odkurzaczem. Resztę wymienili poprzednicy :)
jak rozwalaja telefony w lesie, oczywsicie noga w szybie, i pomysl z zatrzymaniem samochodu (podczas ucieczki policjantce)
tlumaczenie sie Dalea jak zosal przylapany na jaraniu przez murzynke: "mam anoreksje - slyszalem ze to wzmaga apetyt" :DDD
noga w szybie the best :D, albo "patrz tu i tu nie mam wlosów , jestem aerodynamiczny podczas walki :D "
Najlepsze były sceny walki Saula z Policjantką i Teda z Dale'em.
ALbo...a co tam jest?? Rancor..padłem;d
-akumulator zdechl :D
zreszta wszystkie sceny byly fajne ze plakalem ze smiechu ;)
akcja w lesie, rozmowa o tel. komórkowym:
- przywiążmy go do wiewiórki, pomyślą, że siedzimy na drzewie
w tym momencie jebłem na plecy
myslalem ze padne jak zobaczylem jak jechal z jedna noga w szybie ktora jest cala czerwona
a najlepsze to:
Zdechłeś pod kołami Daewoo Lanosa, skurwielu!
ja ta grubsza policjantka zlapala daela i mowi cos w tym stylu:
-aresztuje cie ze sprzedaz nieletnim
-ale ja nic nie sprzedaje
-tak a dzieci z oczami czerwonymi jak pala szatana hahaha
padlem
nie wiem jak u was było ale u mnie w napisach taki tekst
w domu u Angie, jej stary celuje do Saula, Dael'a i mówi
-Rozjebie was na ulicy
na co Saul:
-Nie nie. Pan nas nie jebie
Padłem...normalnie masakra
saul z tekstem: "Fuck the police" zajebista scena
no i oczy czerwone jak pała szatana xD
dobre też było jak się tam bili, a gościu nagle "wszystkiego najlepszego dla kota" lol!
Te komentarze powinny być po ostatniej scenie w napisach umieszczone :) Jakies 20 minut temu skonczyłem ogladać i dzięki nim dalej się smieję.