Co ty wiesz o filmie? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.
Chwalisz sie czy żalisz? feścisz, greścisz czy szeleścisz?
No tak, powinienem się spodziewać niskiego progu twojej inteligencji. Świadczy to o twojej impotencji do oceniania sztuki filmowej.
Powróć teraz do "arcydzieł" typu Szybcy i wściekli, a później postaraj się znaleźć prawdziwe fenomeny.
Powodzenia.
Nie znając osobiście danego człowieka jesteś w stanie ocenić jego inteligencję ( ręce opadają) ....brawoo świadczy tylko o Tobie jaką jesteś osobą.
Dzieciaczku, jak już wyzywasz, to pokaż trochę inteligentnej retoryki, a nie pospolitego buractwa. Mogę się mylić, bo po prostu może już jesteś taki powierzchowny i pretensjonalny. Lakonicznie: po prostu debil. Udowodnij mi, że jest inaczej, debilu. Boże, ile we mnie jest klasy, tak jechać plebsa z gracją, który posługuje się ironią na poziomie 5 latka. Taki się już urodziłem - naturalny.
Nie wyzywałam Ciebie aczkolwiek Ty owszem.Musisz mieć nudne życie ,aby pluć jadem na młodą dziewczynę,której spodobał się najzwyczajniej film.Żegnam bo nie zniżam się do poziomu osoby ,która wyzywa mnie "debilu" ,"plebsa" jeszcze ta forma męska sformułowana do mnie ...
Zakładając, że to ciebie jakoś usprawiedliwia?
Nie mam sposobu, w jaki mógłbym stwierdzić, że jesteś kobietą.
W sumie, słaby z ciebie przeciwnik, taki podwórkowy klaun, który pozostaje jakieś 3 sigmy za jakością moich postów, więc na razie.
Wow, nie spodziewałem się tak złożonego tekstu z mojej strony. Obawiam się, że mogę cię zbytnio przeciążyć (jestem świadom, że próg twojej inteligencji to 100 IQ), więc troll najcięższe działa zostawiam na potem hahahaha.
Raczej męskie grono nie gustuje w takich filmach,choć mogę się mylić w końcu jestem podwórkowy klaun ;)
Jak to czytam to mam ochote wypić bank baniek, bardachować się przez 5 minut po czym bachnąć się na struny. Takich agregatów prądotwórczych jak ty wyjaśniały anioły będac po bejcy. Taki beret jak ty bez kiciora powinien bawić się puzonem, a nie brać się za ocenianie filmów. Bez błachu, jak by anioły to widziały to by nie było takiego aparatu.
Przykro mi że nie potrafisz dostrzec trolla, w dodatku bardzo słabego.