Pierwsze z dzieł prezentowanych przez Puls to klasyczny przykład kina 2/10 - choć sam oglądałem go bardzo dawno (stąd brak oceny), to przypomina mi się wiele kreatywnych scen awangardowo traktujących logikę. Mechaniczne pająkoboty zaatakują świat już w poniedziałek o 20 :)
Jaki ma sens tworzenie maszyny, która ma leczyć / ratować ludzi, kiedy moduł "pomagania ludziom, a nie - ich zabijania" instaluje się na końcu?
+
Skoro te maszyny są takie super inteligentne i uczą się na własnych błędach... i zabijają ludzi...
To znaczy że jesteśmy be-be :c
teraz mi sie bardziej wydaje ze zamiast nad dyscypliną to ci inżynierowie powinni popracować nad poprawą celności
nie, nie, nie
one go zatargały do jaskini, tak jak to było w czasach prehistorycznych, tam go zgwałcą a potem zjedzą
Witam. Uwielbiam Was :D Wasze komentarze są lepsze, niż scenariusze tych wszystkich filmów, które każe mi oglądać mąż (czasem nie jest fajnie mieć podzielność uwagi :D). W zeszłym tygodniu nie zdzierżyłam i kazałam wyłączyć ustrojstwo, a on przeczytał Wasze komentarze i teraz płacze, że jednak nie przekonał mnie do obejrzenia całości, hehe. Coś mi się zdaje, że mąż jest nieformalnym członkiem tego fanklubu, a ja jestem nieformalnym fanem Waszym :) Pozdrawiam.
Właśnie...kazała mi wyłączyć, a już była scena jak grupa uderzeniowa uciekała swoim furgonem przed potworem po pierwszym starciu. Dowódca brygady właśnie przedstawiał pozostałych członków swojej ekipy jednej z uratowanych ofiar...Wtedy właśnie dowiedziałem się, że chłopak (młody manson) ma na imię...chłopak :P
"Przewody przecięte z chirurgiczną precyzją" - akurat muszę stwierdzić, że nie jest to dobry przykład. Co to za problem je przeciąć? :D