Pierwsze z dzieł prezentowanych przez Puls to klasyczny przykład kina 2/10 - choć sam oglądałem go bardzo dawno (stąd brak oceny), to przypomina mi się wiele kreatywnych scen awangardowo traktujących logikę. Mechaniczne pająkoboty zaatakują świat już w poniedziałek o 20 :)
hehe i znów ukryli się w cieniu pod drzewem! mówiłem, że to niezawodna kryjówka!.. a zauważyliście jak fajnie poruszył się ten wielki głaz jak się za nim chowali? To pewnie ten bandzior ma takiego powera w łapach ;)
wiem, ale miałem inne zajęcia więc kochana żonka (zapewne w ramach rekompensaty za przerwanie zeszłotygodniowego Potwora) zatrzymała mi film i oglądam z godzinnym opóźnieniem :)
robot wziął działko i zamontuje na samolocie, będą mogły atakować z powietrza, to spryciarze
wojsko tez powinno więcej uwagi zwrócić na celność strzelania z działa betalaserowego...
"chca sie wydostac z wyspy" - a ja mysle, ze chca sie rozmnozyc, wiec tworza potomka :D poczuly rodzinna wiez miedzy soba :D
Nie ma się co dziwić że tak strzelają z tych broni i strzelają, mimo że to nic nie daje. Jakbym miał taki nieskończony pistolet, też bym sobie postrzelał xD