Pierwsze z dzieł prezentowanych przez Puls to klasyczny przykład kina 2/10 - choć sam oglądałem go bardzo dawno (stąd brak oceny), to przypomina mi się wiele kreatywnych scen awangardowo traktujących logikę. Mechaniczne pająkoboty zaatakują świat już w poniedziałek o 20 :)
Świadkowie słyszeli strzały..... Jakim cudem skoro pomieszczenie było dzwiekoszczelne
Dobre jest to że wszyscy widzieli bandytów i mogli zrobić portrety pamięciowe ale poznanie ich imion natychmiast by ich zdradziło... Yeah...
przynajmniej na wyspie której nie ma na mapie jest pięknie wystrzyżona łąka na lądowanie :D
fajna ekipka... bandzior maczo, blondynka idiotka, plus jednego intelektualistę dołożyli :D ciekawe na jaką to wyspę dolecieli, co jej na mapie nie ma :D
jestem, trochę mi zeszło, widzę, że mnogo nas
cieszy me oko tak duża liczba fanów, włączam się do dyskusji
"macierz"? roboty znają się na algebrze? "zabieramy maszynę do laboratorium i uczymy molesu" ??
po co dają im działko beta-laserowe, skoro mają ich nie niszczyć? :(
Jaki ma sens tworzenie maszyny, która ma leczyć / ratować ludzi, kiedy moduł "pomagania ludziom, a nie - ich zabijania" instaluje się na końcu?
+
Skoro te maszyny są takie super inteligentne i uczą się na własnych błędach... i zabijają ludzi...
To znaczy że jesteśmy be-be :c
Symulacja fizyki zrobiona w stylu starych gier 3D. A wystarczyłaby darmowa biblioteka w programie do renderingu i animacji.
Witajcie :)
Chyba rozpracowałem te blaszane puszki!
Aby się przed nimi ukryć, wystarczy uciec pod pobliskie drzewo i kucnąć w cieniu! Niestety Pan elegancik tego nie wiedział i próbował skryć się za 20cm paprotką...miał pecha...ujrzały go! (hmm...może gdyby nie strzelał...)
Patrz, komentarzr moje wyżej, pytam się gdzie się podziałas , nikt nie odpowiedział :(