Ale jako film dla najmłodszych widzów swoje zadanie bez wątpienia spełnia....
Co do samego filmu w zasadzie ten sam schemat co w 1-szej części, ale tutaj już mnie to mocno nudziło, same psy też mogły by być ładniejsze ale wiadomo w większości to animacja a nie prawdziwe psy i niestety mocno to było widać, sam film też mnie niezbyt porwał taki trochę mocno na siłę żeby wywołać emocję, niestety jak dla mnie mocno sztuczne to wszystko i na siłę...
Ani schematyczny, ani przewidywalny i na pewno nie dla najmłodszych widzów. I oczywiste jest dla każdego (oprócz Ciebie), że nie ma tam żadnej animacji! Wszystkie sceny były kręcone z udziałem prawdziwych psów. To nie jest film fantasy.
Ile ty dziecko masz lat?
Film może i był kręcony z prawdziwymi psami jednak wiele ujęć to animacja której tylko ślepy nie dostrzeże a co do pierwszej kwestii jeżeli to nie jest schematyczne i przewidywalne w stosunku do pierwszej części to już nie mam więcej pytań:)
A ty starcze ile masz lat? Nie możesz pojąć, że zwierzęta mogą być tak mądre i robić te wszystkie rzeczy naprawdę? Pewnie sam nie jesteś zbyt bystry, skoro pocieszasz się myślą, że została użyta animacja, bo pewnie wg ciebie psy nie mogą być tak inteligentne. Skoro uważasz, że "wiele ujęć to animacja" to podaj przynajmniej jedną taką scenę, w której została ona użyta, bo ja nie mam problemów ze wzrokiem, a żadnej animacji w tym filmie nie widziałem. Widziałem za to świetnie wytresowane, bystre psy, dzięki którym (między innymi czynnikami) śmiało mogłem przyznać filmowi wysoką notę. A co do przewidywalności, to zapewne oczywista była dla ciebie obecność w filmie takich zjawisk jak rak, alkoholizm, zemsta, wypadek, narkotyki, zła matka... Już to wiedziałeś po 1-ej części, że to wszystko będzie, tak? :D :D :D
Zwierzęta nie tylko mogą ale i są mądre ale nie w tym rzecz, chodzi o to że tutaj mnóstwo ujęć to animacja, każdy informatyk Ci to powie, sceny tak sztuczne i nienaturalne że nie da się tego nie zauważyć ale to tylko jeden z wielu zarzutów do tego filmu....
Co do przewidywalności, wszystko co napisałeś nie ma znaczenia bo schemat jest ten sam więc dla mnie to było mega przewidywalne i nudne....