mam nietypwe pytanko która córka prezydenta jest lepsza ta z Kaite Holmes czy Mandy Moore??
zdecydowanie z Moore. Ten filz Katie Holmes to jakas totalna porażka, natomiast Chasing Liberty naprawde dobrz esie ogląda, głownie za sprawą tego, ze akcja dzieje sie w wilekich miastach Europy. Po 20 minutach filmu zapominamy, ze chodzia o jakas tam córeczkę prezydenta, a wtedy własnie rozpoczyna sie przygoda.
Zdecydowanie Mandy Moore. Tutaj cały czas bohaterkę spotykają rózne przygody, a tam kompletna porażka :/ Ten film jest naprawde boski :) No i oczywiście Matthew Goode z jego wspaniałym akcentem i głosem :)
choć katie h. to moja ulubiona aktorka, to przyznam że porównując te dwa filmy lepszy jest ten z mandy m. chociażby scenariusz jest fajniejszy, wciągający, przygody bardziej zabawne i ta piosenka! przy końcówce filmu - chrisa isaaka "life will go on.." jest po prostu piękna..
Zdecydowanie z Mandy. Ten z Katie jest tak nudny, że pada się po dziesięciu minutach. Poza tym, tam od razu wiadomo kim on się okaże... :/
zdecydowanie, stanowczo z Mandy :)
pi pierwsze ciekawsza po drugie śmieszniejsza :p
Z pewnością z Mandu Moore,W chasing liberty jest jakaś akcja ,film jest zdecydowanie lepszy:):P
z Mandy Moore to oczywiste on jest bossski kocham go dzisaj ogladamam go pierwszy raz... natomist z holmes ogladalam wczesniej bennadzieja ze hoho :PP
Nie oglądałam córki prezydenta z Katie Holmes ale z tego, co tu piszecie, to dobrze ze w TVN puścili film z Mendy Moor. Nie żałuje że go obejrzałam. Fajniejszy z Moor :):)
Jaka akcaja?!?!? Film jest beznadziejny i strasznie przewidywalny, a panna Moore po prostu banalna. "First daughter" nie znam ,ale znając Kaite Holmes raczej nie obejrzę. Jak dla mnie remis 0:0
wybierajac na podstawie agentow ochrony mlodej prezydentowny to wybieram First daughter, ale zdecydowanie przyjemniej ogladalo sie Chasing liberty.
Pozdrawiam
Nie będę oryginalna i powiem że z Mandy Moore. Z Holmes też był spoko ale z Moore to było coś. Noe dość żę świetna aktorka i lepsza fabuła to jeszcze ten aktor...:D
Nie będę oryginalna i powiem że z Mandy Moore. Z Holmes też był spoko ale z Moore to było coś. Noe dość żę świetna aktorka i lepsza fabuła to jeszcze ten aktor...:D