PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107901}

Córka prezydenta

Chasing Liberty
2004
6,3 50 tys. ocen
6,3 10 1 50292
4,4 5 krytyków
Córka prezydenta
powrót do forum filmu Córka prezydenta

nie wiem czy zauwazylisicie ale ten film jak i film "corka prezydenta" z katie holmes sa naprawde bardzo podobne :) ktory waszym zdaniem z tych dwoch filmow jest lepszy?? moim zdaniem ten! z Mandy Moore :) pozdrawiam

JustFurious

z Mandy Moore

Malazaa

Ja sama nie wiem. Oba były super xD Dziwne, że są bardzo podobne scenariusze i film miał premierę w tym samym roku...

P_Halliwell

Dla mnie ten z Mandy Moore był zdecydowanie lepszy

Prue260_2

z Mandy Moore był lepszy

JustFurious

Z Mandy :)
Fajny był ten filmik

ocenił(a) film na 10
agusiek303

Z Mandy Moore supre aktorka
Wogóle scenariusz lepszy, no i oczywiście fajny był ten chłopak, lepszy niż w tamtym filmie

ocenił(a) film na 7
JustFurious

Z Mandy lepszy:) o wiele:D

ocenił(a) film na 7
JustFurious

Film z Mandy Moore moim zdaniem był o tysiąc kroć lepszy;] Działo się w nim coś ciekawego... To zupełnie inny rodzaj miłości niż w tym drugim filmie;) Poza tym też się dziwie, że oba filmy mają podobny scenariusz. Niektóre wydarzenia czasem mylę;) I co najzabawniejsze jak już wcześniej wspomniano, oba filmy wydano w tym samym roku;] Co za zbieg okoliczności;p

JustFurious

Zdecydowanie, zdecydowanie z Mandy Moore. Tamten z Katie Holmes to bajka...-))

misiaczek85

Napewno z Katie Holmes Był o wiele lepszy. Jest bardziej poświadczoną aktorką i bardziej mi się podobało. Było bardziej zabawniej.

ocenił(a) film na 8
aneczka007

eeeee ten z katie był nuuuuuudny jak flaki z olejem;P mandy rulezz

ocenił(a) film na 9
JustFurious

Nie ma porównania. Ten z Mandy Moore jest zdecydowanie lepszy:)

piotr_hop

ja jestem za Katie, ale to może dlatego, że mam sentyment do tej aktorki

ocenił(a) film na 10
JustFurious

Film z Mandy Moore podobał mi się bardziej...zdecydowanie :)

ocenił(a) film na 7
Kasiek_21

z Mandy jest dużo lepszy;)) Katie Holmes była moim zdaniem za bardzo sztuczna.

JustFurious

Oba sztuczne, oba durne. Nie ma czym się zachwycać. I nie będzie nigdy nad tego typu filmem, bo to temat oklepany. I naprawdę nie wiem jak można go rozwinąć w coś ciekawego(chyba nikt nie wie, bo jeszcze nikt nie zrobił dobrego filmu o córce prezydenta. I jak tam jest najczęściej - która zakochuje się w ochroniarzu). Żenada.

JustFurious

moim zdaniem z Mandy Moore...i o wiele lepsza obsada...

filmowiec112

Zdecydowanie ten z Mandy. Nie jest tak przesłodzony... a akcent Bena powalił mnie na kolana :D

Sekee

Mi również podobał się ten film z Mandy Moore, przede wszystkim było więcej zabawnych scen i tekstów, które mnie rozwalały ;)
Bena akcent też był świetny, zwróciłam na ten szczegół uwagę ;)
Ogólnie lepsza historia była przedstawiona w tym filmie :)

JustFurious

oczywiście, że ten, patrząc choćby po facecie-ten jest cud, miód i malina, a tamten taki sooobie.

JustFurious

Bez dwóch zdań ten z Mandy Moore! Tamten był strasznie drętwy, wręcz nudny...

ocenił(a) film na 6
ewusekr

mimo że bardzo lubię Katie ten z Mandy Moore był o wiele fajniejszy

ocenił(a) film na 7
lilith2

Mi bardziej podoba się ten z Mandy, bardzo ja lubię a poza tym Matthew Goode jest dużo przystojniejszy niż aktor grający w 'Prezydenckiej córce'

ocenił(a) film na 7
JustFurious

zdecydowanie z Mandy, choc na poczatku troche mnie denerwowały dialogi.

ocenił(a) film na 8
kornelia233

Mnie barzdiej podobał się ten z Mandy, choc z kstie tez jest ciekawy ale do obejzenia max 2 razy, a z Mandy wieloktotnie.

ocenił(a) film na 9
JustFurious

Z Mandy o wiele lepszy.

MrsMartabell

Tu nie ma w ogóle co porównywać, ten z Katie Holmes to jakiś totalny gniot. Ten z Mandy Moore bardzo sympatyczny.

ocenił(a) film na 10
Binula

z Mandy jest o wiele lepszy :) Jest super muzyka i fajne ujęcia z podróży :) mi się podoba moment w Wenecji i skok z mostu hehe

ocenił(a) film na 5
JustFurious

Mi osobiście bardziej podoba się ten film. W tamtym z Katie szczególnie denerwowało mnie to, że Sam na wszystko sobie pozwalała. Nawet na opuszczenie colleg'u, bo jej tatuś chciał żeby obok niego stała i głupio się uśmiechała. Denerwująca była także ta prasa - przecież w normalnym świecie nikt przez 24h na dobę nie interesuje się tym co robi córka prezydenta;P

JustFurious

Ooooooj, zdecydowanie z Mandy Moore...

JustFurious

ten z Mandy i z Matthew Goodem :)
może dlatego że gra Katie Holmes strasznie mnie irytuje

ocenił(a) film na 8
noxVirgo777

ten z Mandy i z Matthew Goode'm :)

ocenił(a) film na 9
JustFurious

Oczywiście ten z Mandy i z Matthew Goode'm. Znacznie lepsza obsada i scenariusz. A akcent głównego bohatera działa jak balsam :)

użytkownik usunięty
JustFurious

ja tez jestem za tym filmem z mandy moore

ocenił(a) film na 10

CÓRKA PREZYDENTA z Mandy Moore jest lepsza.

ocenił(a) film na 6
Karolina_ zmierzch2

O tak. Akcent Matthew jest boski. Mogłabym go... mhm słuchać bez przerwy ;))

ocenił(a) film na 10
JustFurious

MANDY :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

ocenił(a) film na 8
JustFurious

Oczywiście,że ten z Mandy jest lepszy. Mimo,że nie lubię tego rodzaju kina,ten film obejrzałem już 3. raz. Mam do niego dziwny sentyment.

ocenił(a) film na 7
sl4y

oby dwa mi przypadły do gustu, lecz wybieram film z Mandy, w drugim strasznie mi się nie podobała końcówka.

ocenił(a) film na 8
JustFurious

z Mandy Moore.świetny;D

ocenił(a) film na 8
JustFurious

ten jest lepszy tamten jest przesłodzony

ocenił(a) film na 6
JustFurious

no coz, przede wszystkim uwazam, ze to uwspolczesniona wersja ponadczasowych rzymskich wakacji ;) nawet imie anna sie zgadza!

ocenił(a) film na 10
savonn

Oba są świetne. :)

ocenił(a) film na 7
JustFurious

Jak widać ankieta dała jednoznaczny wynik - ten film (z MM) jest o niebo lepszy! :)

ocenił(a) film na 8
JustFurious

Z mandy Moore:)

JustFurious

z Mandy zdecydowanie, ten drugi mi sie w ogóle nie podobał

JustFurious

Też uważam, że film z Mandy jest o wiele lepszy. Ten z Katie Holmes w ogóle mi się nie podobał.