PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1470}
7,5 592 tys. ocen
7,5 10 1 592139
7,0 74 krytyków
Cast Away - poza światem
powrót do forum filmu Cast Away - poza światem

Nie rozumiem zakonczenia, znaczy się czemu Kelly wybrała dentystę?? Czyżby już go nie kochała?? (scena w deszczu mówiła coś innego). No rozumiem że nie czekała na niego 4 lata (wszystkie dowody mówiły że zginął) więc postanowiła ułożyć sobie nowe życie. No ale gdy wrócił...
Są ludzie którzy po śmierci ukochanego biorą drugi ślub po roku, są ludzie którzy dopiero po 10 latach, a są i tacy którzy już do końca życia żyją w samotności. No ale przecież on przeżył i wrócił. Moim zdaniem (no przynajmniej ja bym tak zrobił) powrócił do starej miłości. Rozumiem nowe życie, dziecko no ale z nim też miała kiedyś życie prawda??
Jakie jest wasze zdanie??

ocenił(a) film na 8
dawideo

Ja też nie rozumiem (albo nie chcę zrozumieć) bo w momencie gdy oglądałem scenę w deszczu,to się już ucieszyłem i nastawiłem na inne zakończenie.
Jeśli ktoś mówi komuś słowa " jesteś miłością mojego życia"
To znaczy ze najbardziej kocha TĄ osobę, a nie inna.

Druga rzecz to przed wyjazdem Chuck dał Kelly pierścionek.
Znaczy tak mi się wydaje,bo tak to wygladało.A gdy sie spotkali fakt ten został przemilczany.

No i sama końcówka : co było w tej paczce którą dostarczył?
Przeciez inne pootwierał, a tej nie otworzył, wiec nie mogł wiedziec czy to co było w srodku sie nie zniszczyło.

Smiałem sie ze tam był np. Nóż surwiwalowy lub jakis przydatny sprzet.

nie lubie takich niedomówien i niepomyślnych zakończeń.
Mimo to film bardzo mi się spodobał.

BOZZ

W sumie jakieś niedomówienia mogły by być. Naprzykład gdyby nie było by sceny w samochodzie gdzie Chuck mówi coś w stylu "Wiem musisz wracać do domu" no tu jest ewidentny koniec ich miłości, gdyby nie było tej sceny (jak dla mnie) byłoby takie niedomówienie, może wróci do niego a może nie. Każdy by sobie zakonczył jakby chciał. A tak to:/