PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1470}
7,5 592 tys. ocen
7,5 10 1 592121
7,0 74 krytyków
Cast Away - poza światem
powrót do forum filmu Cast Away - poza światem

filmy:P

ocenił(a) film na 10

zna ktoś tytuły filmów w stylu "Cast Away"? z góry dziękuje:)

ulrich45

fimy - nie przypominam sobie. ale jak chcesz cos o rozbitkach na tejemniczej wyspie to polecam 'LOST' serial am. nie mow ze o nim nie slyszales;P w kazdym razie na razie jest przerwa miedzy 2 a 3 seria (na AXN)

ocenił(a) film na 10
malutka92

nio słyszałem serial całkiem całkiem:-) ale właśnie mi chodzi o filmy pełnometrażowe:-) dzieki.

ocenił(a) film na 8
ulrich45

Filmy typu Cast Away to: "Szwajcarscy Robinsonowie" z Helen Hunt,"Lost","Robinson Crusoe" z Piercem Brosnanem

ocenił(a) film na 10
a_kwitek

dzieki :-) moze :-) je :-) jakoś :-) zdobędę :-)

ulrich45

a kiedys w tv ogladałem film o ladnej blondynce i jakims kolesiu ktorzy byli na bezludnej wyspie z czasem poznali sie zbudowali jakis fajny domek tam i nawet splodzili dziecko :) to mój ulubiony film z dziecinstwa, niestety nie znam jego tytulu, troche malo informacji, ale moze ktos pomoze?

ocenił(a) film na 10
maciejbanach

A ja znam:) Ten film nosi tytuł "Błękitna Laguna", też go oglądałam i był bardzo ciekawy. Polecam:)

ocenił(a) film na 10
Sylwka

no rzeczywiście sam w dziedziństwie kilka razy oglądałem błękitną lagunę dzieki:-)

ocenił(a) film na 9
Sylwka

To napewno była Błękitna laguna:) nie ma lepszego filmu o milości. na drugim miejscu może być TITANIC no ale on mu nie dorównuje:) polecam warto obejrzeć blue lagoon

użytkownik usunięty
ulrich45

Polecam również "Rejs w nieznane" z Madonną w roli głównej, która zaskoczyła grą aktorską, była naprawdę dobra.

ocenił(a) film na 9
ulrich45

w pewnym sensie podobne bo o próbie przeżycia w sytuacji niemożliwej mówi "czekając na Joe"- paradokument, rzecz dzieje się w górach, wspinaczka... ale trzeba obejrzec , nie będe opowiadać :)