Czy można zrobić kretyńską komedie?.Owszem można.Tylko dzięki tej świrniętej babce daje mu 3/10
Proponuję obejrzeć filmy, które zostały sparodiowane. Po czym wrócić do "Don`t be a menace..." i komentować.
A ja proponuję sprawdzić jaki film się komętuje. My nie mówimy o tym samym, ,,chłopaki'' a ,,chłopaczki'' , to jest różnica?.
Znając takie filmy jak Boyz N the Hood, Menace II Soceity, Higher Learning, czy też Poetic Justice doceniłbyś film Wayans`ów
Jeśli kiedykolwiek obejrzę te tytuły, to mimo wszystko nie podniosę oceny tego filmu. Uważam niestety że jest kiepski, co nie oznacza że bracia Wayans tacy są.
no to oświecę cię prawiczku, że łechtaczkę posiadają dziewczynki (to te osoby, które nie chcą z tobą rozmawiać :D
Kolejne dziecko neo... to nie jest strona na tego typu rzeczy... ściągnij sobie "bluzgatora" i się baw dziecko
następny kozaczek z gimnazjum. dzieckiem byłem gdy twoja matka nie miała jeszcze okresu, synku
jesteś taki upośledzony umysłowo że szkoda z tobą gadać stara cię nie kocha a stary tylko w nocy czy jak ?
riposty na poziomie gimnazjum, satysfakcja z wyczucia wieku gnojka bezcenna. co mi jeszcze napiszesz malutki?