w tym filmie potrafią się z wszystkiego napierdalać!! Dlatego film jest głupi, nieciekawy a co najważniejsze nieśmieszny. Szkoda go oglądać bo tylko takie debile co go stworzyły mogą się tylko z niego śmiać!!! Jest po prostu do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie!!!!!!!!
Film nie jest do dupy,. chyba przeciwnie, jest spoko.
Czego sie koles czepiasz? Parodii? Przeciez wiadamo ze w parodiach rezyserzy i scenarzysci sie smieja ze wszystkiego co popadnie.
A po za tym zeby zrozumiec ten film to trzeba miec troche szarych komorek w glowie i znac sie na kulturze hiphopowej, i oczywiscie obejrzec poprzednie filmy, z ktorych zrobiono ta parodie.
Ja widzialem prawie wszystkie poprzednie filmy, i wedlug mnie kolesie zrobili niezly melanz z tych dwoch filmow. Super parodia, super motywy, super teksty no i super muza. Aha nie wiem do czego sie tak dopierdalasz skoro tego film nie zrobili debile, tylko kolesie ktorzy skonczyli studia.
PS jak chcesz nazwy filmow z ktorych zrobili ten motyw to pisz i se obejrzyj to moze zmienisz zdanie.
bez urazy
oki
Co nie moge mieć swojego zdania?? A co do muzy to nie lubie hip-hopu!!!! Ale nie mam do Ciebie zadnej urazy tylko szanuj czyjeś komentarze no i mozesz mi podać te tytuły tych filmów.
Z góry dzięki za komentarz i tytuły.
jasne
Chłopaczki z sąsiedztwa, rzeczywiście, on podoba się tylko tym którzy uwilbiają hiphop!!!!! Wtedy są wczuci w klimat i wogóle.
W filmie przedewszystkim masz parodie:
- Chłopaki z sąsiedztwa (BOYZ N THA HOOD)
- Zagrożenie dla społeczeństwa (MENACE II SOCIETY)
i takie krótkie motywy z różnych filmów. Ale najabardziej to z tych dówch powyżej.