Jeżeli chodzi o ten film trzeba przyznać, że nie może się on niepodobać!
Tak przynajmniej wygląda moje zdanie na temat tego filmu. Znajdziemy w tym filmie niezłe, humorystyczne dialogi.
Aż płakać mi się chciało.
Polecam wszystkim
Szczególnie tym, którzy juz dawno się nie śmiali do rozpuku!
no i BDAD dobrze myśli
Dobrze ziomus!!!!
Tak trzymac!!!
Chyba jedenej z nielicznym osob sie ten film podoba!!!!
Mnie tez sie podoba!!!!!!!!
MY HOMIEZ
-------==== PEACE ====-------
Ja poprostu nie moge...
Film ten obejrzalem z kolegą i musze przyznac, że popłakaliśmy się ze śmiechu (nawet teraz się uśmiałem a tylko go sobie przypomnialem -cholera to się nie miało rymować hiehie). Istnieje tylko jeden mały szkopuł śmialiśmy się nie z gagów czy dialogów ale z jego bezsensu. Jestem niepoprawnym optymistą i wierzę, że reżyser miał jakiś koncept, którego poprostu zwykły biały (bez podtekstu -kto widział ten wie o co chodzi) chłopak z polskiego miasta nie jest wstanie pojąć swoim małym rozumkiem. Aha jest jednak pewien plus: gdy tylko chcę zrobić komuś świński kawał to mówie żeby go sobie wypożyczył i se obejrzał koniecznie z kolegami bo taaakie jaja =]
Sprostowanie!!!
Chciałem jeszcze tylko zaznaczyć, że ani ja ani moi znajomi nie słuchają hip-hopu. Ale po doczytaniu reszty komentarzy przypomniałem sobie ze spośród hip-hopowców albo sk8-tow (nie jestem do konca pewien czy to to samo =] ) których znam i którzy widzieli ten film krąży raczej pozytywna opinia o nim. -No cóż drogi czytelniku może dla ciebie całkiem to zmienia postać rzeczy, ale z całym szacunkiem mojego zdania raczej o nim nie zmienię.