PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648982}
7,7 126 tys. ocen
7,7 10 1 125557
6,5 51 krytyków
Chce się żyć
powrót do forum filmu Chce się żyć

Dziwne

ocenił(a) film na 10

Normalnie nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale jakos tak dziwnie jest, ze jak sie wchodzi
w tygodniu na strone tego filmu tutaj to widzi sie same fanastyczne komentarze i entuzjastyczne
recenzje. Jak przychodzi weekend, w ktorym wszystkie produkcje walcza o uwage widza nagle
pojawia sie wysyp postow probujacych zniechecic ludzi do pojscia na ten film. Troche mi to
smierdzi. A wszystko zaczelo sie odkad w zeszly piatek weszla do kin konkurencyjna (i zreszta
zenujaco slaba) produkcja. Juz drugi weeknd z rzedu sie tak dzieje i zaczyna mi to smierdziec na
kilometr. Caly tydzien peany a w piatek i sobote jak sie uaktywniaja marketingi innych produkcji
nagle same komentarze dotyczace wyciagania trupa z szafy jakim jest juz dawno wyjasniona
"afera" z superaka. Nie wierze, ze po tym jak wszystko zostalo juz bardzo dokladnie wyjasnione
ktos moze w dobrej wierze do tego wracac. Dlatego nie dajcie sie nabrac drodzy forumowicze i
zobaczcie jakie recenzje i opinie maja ludzie, ktorzy tu umieszczaja na codzien swoje komentarze.
Zreszta ocena filmu mowi sama za siebie a niedowiarkow odsylam do rankingu nowosci kinowych
:) A przede wszystkim pojdzcie na ten wspanialy film i sami ocence czy jest zrobiony szczerze i
uczciwie. Moim zdaniem cos tak fantastycznego mogla zrobic tylko osoba dobra i naprawde
wrazliwa.