Normalnie nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale jakos tak dziwnie jest, ze jak sie wchodzi
w tygodniu na strone tego filmu tutaj to widzi sie same fanastyczne komentarze i entuzjastyczne
recenzje. Jak przychodzi weekend, w ktorym wszystkie produkcje walcza o uwage widza nagle
pojawia sie wysyp postow probujacych zniechecic ludzi do pojscia na ten film. Troche mi to
smierdzi. A wszystko zaczelo sie odkad w zeszly piatek weszla do kin konkurencyjna (i zreszta
zenujaco slaba) produkcja. Juz drugi weeknd z rzedu sie tak dzieje i zaczyna mi to smierdziec na
kilometr. Caly tydzien peany a w piatek i sobote jak sie uaktywniaja marketingi innych produkcji
nagle same komentarze dotyczace wyciagania trupa z szafy jakim jest juz dawno wyjasniona
"afera" z superaka. Nie wierze, ze po tym jak wszystko zostalo juz bardzo dokladnie wyjasnione
ktos moze w dobrej wierze do tego wracac. Dlatego nie dajcie sie nabrac drodzy forumowicze i
zobaczcie jakie recenzje i opinie maja ludzie, ktorzy tu umieszczaja na codzien swoje komentarze.
Zreszta ocena filmu mowi sama za siebie a niedowiarkow odsylam do rankingu nowosci kinowych
:) A przede wszystkim pojdzcie na ten wspanialy film i sami ocence czy jest zrobiony szczerze i
uczciwie. Moim zdaniem cos tak fantastycznego mogla zrobic tylko osoba dobra i naprawde
wrazliwa.