Podobno w tym filmie roi się od starych tekstów przeczytanych w internecie. Może ktoś, kto widział film podać jakieś przykłady? Tak żeby móc ocenić stopień czerstwości filmu.
"Dyskrecja to powiedzieć komuś żeby spierdalał w taki sposób, żeby poczuł podniecenie w związku ze zbliżającą się podróżą."
W internecie mozna znaleźć wszystkie teksty które są w filmach albo były więc pod tym względem nie da się znaleźć oryginalego filmu. Zawsze były filmy ktore ściągały z netu: Job, Dzień Świra, Lejdis itp
Tylko widzisz - jak sam napisales ,, w internecie mozna znalezc wszystkie teksty ktore sa w filmach ,, - i jest to prawda pod warunkiem ze najpierw twórcy filmu wymysla oryginalny i smieszny tekst a potem laduje on w necie , natomiast w tym przypadku jest dokladnie odwrotnie.
I po co z nim dyskutujesz, poczytaj jego opinie. To konto zostało założone tylko na potrzeby marketingowe (marketing szeptany) tego chłamu.
"Śpieszmy sie kochac mężczyzn, tak szybko dochodzą"- cos w ten desen
"Jak bóg rozdawał talenty to wy stałyście w kolejce po łechtaczkę"- tego nie słyszałam akurat wcześniej( moze to i lepiej)
Było ich tam jeszcze duzo więcej, nie wszystkie sa mi znane ale... i tak śmieszyły. Ot zwykly film dla zwykłych ludzi. Madrości życiowych w nim nie było.
to sa jedne z tych tekstów, obejzałem ten film i jestem rozczarowany, taka rekalama a taki całkowiecie nie udany film, szkod slów
(pani psycholog się kładzie i mówi:) "zniżam się do pańskiego poziomu."
"Nad pańskim testem musiała pracować cała rodzina, bo jedna osoba nie wymyśliłaby takich głupot"
-ze starych dowcipów o studentach albo o Jasiu w szkole...
o zaręczynach analnych:
" Trochę się pokłóciłam z moim chłopakiem. No właśnie, chłopakiem czy już narzeczonym? O to cały spór. Wczoraj baraszkowaliśmy sobie w domciu, bo moi rodzice pojechali na wakacje do Rucianego-Nidy. Uwielbiamy zabawy analne, więc było trochę lizanka pupy i tak dalej... Nagle on mówi "kochanie, a teraz pogmeraj mi ręką w Grocie Nestle" - tak żartem mówimy na odbyt. Robiliśmy tak juz nieraz (tylko nie mówicie że on jest jakimś kryptopedałem, bo wcale tak nie jest!), więc nasmarowałam dłoń i włożyłam i nagle czuję że on w środku coś ma! Chwyciłam to w palce i wyjęłam, a to złoty pierścionek! On wtedy mnie pocałował i powiedział, trochę speszony z wrażenia "to zaręczynowy". I spytał czy oryginalnie to wymyślił. No muszę powiedzieć, że byłam zaskoczona i to niemile... uważam że już przesadził Co innego zabawy w łóżku a co innego zaręczyny...wolałabym tak tradycyjnie z kwiatkami i pierścionek w pudełeczku...a nie tak z tyłka
Obraziłam się trochę, on przeprasza i juz w sumie nie wiem... może potraktowac to bardziej na luzie? Macie podobne doświadczenia?
Pozdrawiam, Kaśka "
o wieszaniu żyrandola:
"namówiłam chłopaka żeby kupił taki piękny abażur, po kolacji z winem postanowił go zawiesić, postawił krzesło na nim mały taboret i wziął się do roboty
Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi - Ku__wa, ale mnie prądem pie****neło, aż do jąj doszło, dobrze, że nie na śmierć! I teraz mój dylemat powiedzieć mu prawdę czy nie bo jeszcze nigdy go nie oszukałam"
:) jestem zdegustowana tym filmem. jedynie Karolek, mimo przerysowania postaci, był przesympatyczny.
Mogiła i tyle ziemi........................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ............................ratunku, ja jeszcze żyję, jeszcze poszły 3 osoby mnie oglądać......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ........................