PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

WItam. Czy tego typu propozycje sa przeznaczone dla biednych malo wyksztalconych ludzi charakteryzujacych sie duzym deficytem umyslowym?
Podobno tylko prostak smieje sie z prostego zartu?

ocenił(a) film na 1

Prosze Pana Inteligentego prosze nie obrażać tych "biednych mało wykształconych ludzi" bo pewnie sam do lepszej grupy nie należysz skoro takie komentarze piszesz . . . Ja nie jestem zbyt bogatym człowiekiem i film mi sie nie podobał ale nie do tego zmierzam skoro tobie a raczej twoim rodzicom bardziej powiodło sie w życiu to nie znaczy że możesz obrażać ludzi których śmieszy mniej ambitny humor mnie np śmieszyła seksmisja chłopaki nie płaczą 3 część american pie i kac vegas i co też jestem biednym prostakiem dla ciebie ??? może i tak jeśli jesteś taki hmmm wykształcony i bogaty i sie wywyższasz ponad ludzi bo coś tam potrafisz to powinieneś wiedzieć że biedota nie idzie w parze z deficytem umysłowym . ludzie którzy nie są bogaci są ambitni może ty też ja nie przeczę ale tym tematem zrobiłeś z siebie totalnego prostaka i "dyplomatołka" . i jeszcze ostatni twój tekst "podobno tylko prostak smieje sie z prostego żartu" jeśli tak jest to dlaeczego taki film jak kac vegas odniusł taki sukces?? czyżby cały świat był zamieszkany przez prostaków?? nie poprostu mieszkają normalni ludzie którzy chcą sie pośmiać . Niechce tym komentarzem jakos podwarzyć twoją opinie na temat ciacha bo film to dno ale Prosze szanownego Pana Prosze troche opuscić z głowy helu i wylądować na ziemi bo obrażać film to jedno a obrażać ludzi bo troche mniej sie im poświęciło to jest nie etyczne . Pozdrawiam życze miłego wieczoru .

użytkownik usunięty
Lionsgate

Zapewne jestes przedstawicielem plebsu? Masz dziewczyne?

ocenił(a) film na 1

ty tępy skurwesynie tak mam i pracuje . Mozesz mnie obrazac swoimi "słowami" które znalazłeś jak bawiłeś sie słownikiem ale mnie to nie rusza cham zawsze zostanie chamem .

ocenił(a) film na 1

i teraz pewnie odpiszesz jaki jestem biedny itd ok obrażaj pisz dla mnie jestes poprostu zwykłym cwaniakiem chamem i niewychowanym prostakiem.

użytkownik usunięty
Lionsgate

przepraszam ze cie obrazilem
zycze milego weekendu

Takiej odpowiedzi oczekiwalem dobra riposta :D

użytkownik usunięty
Hide86

A coz moglem napisac do sfrustrowanego i nieszccesliwego chlopczyka? Na takie texty, patrz 1szy posst, odpowiadaja tylko ci ktorzy nie maja wlasnego zycia, sa zakompleksieni i naprawde nie maja sie czym zajac. Ci szczesliwi, zajeci itp nie zajmuja sie takimi pierdolami. Mam cie :)