3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Wszystkim, którzy poleźli na to dziadostwo, można napisać tylko jedno: SAMI SIĘ O TO PROSILIŚCIE. Czego się spodziewaliście? Każdy film z tą drewnianą Żmudą jest skazany na porażkę. Do tego należy dodać resztę tych psuedo aktorów typu Małaszyński, pseudo reżysera i scenarzystę Vegę i wszystko układa się w logiczną całość. DNO.

yeshivagrl

BŁĄD! ci którzy poszli zostali przekonani przez grupę PR-ową która zgrabnie pisząc przekonała dość sporą liczbę o świetności tej komedii. Świetna czy nie za takie podszywanie się i klakieorwanie powinni dostać po dupie! Ja jestem za bojkotem!!!

ocenił(a) film na 5
yeshivagrl

A ja poszedłem zobaczyć cycki Trzebiatowskiej i zobaczyłem więc jestem
zadowolony hehe , ale film ogólnie słaby.

ocenił(a) film na 1
twim

przecież Żmuda ma raczek takie sobie cycki, więc nawet z tego powodu nie warto.

yeshivagrl

Ona ma cycki takie raczej do wewnątrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) film na 9
yeshivagrl

a mi się tam podobał, bez wgłębianie się w zbędne szczegóły :)

yeshivagrl

sam lepiej bym tego nie ująl, film konkretny badziew, ale to było pewne. za dużo mowiono o tym filmie w mediach ze najlepsza komedia itp, niestety aktór przerosło to zadanie, komercyjny chłam

yeshivagrl

I jeszcze ta reklama, po której chce mi się wymiotować gdzie Owsiak namawia ludzi na film bo pieniądze z biletu wspomogą WOŚP, to już przesada ten człowiek wszystko zrobi dla kasy chyba nawet nasra na trawnik jak mu za to zapłacą bleeee.

A film koszmarny nie wart nawet komentowania.

zyleta_1

"ten człowiek wszystko zrobi dla kasy" - być może to prawda, dodaj tylko, z łaski swojej, że dla kasy na sprzęt potrzebny do leczenia dzieci chorych na raka. To dosyć istotne rozróżnienie.

cze67

O czym ty człowieku do mnie mówiwsz? Bilet kosztuje 20 zeta. Z tego 1 zeta idzie na Owsika - a reszta do kieszeni tych pajaców. Jak jesteś taki dobry, to daj chorym na raka więcej niż 1 zeta i przestań piperzyć, bo na rzyg mi sięzbiera

szwarCharakter

Z całym brakiem szacunku - nie mówię do ciebie.

cze67

Ha ciekawe ile z tego co zarobi film trafi na te chore dzieci, a ile do kieszeni Owsiaka na nowy samochód opanuj się, mogłabym i być za ta reklamą gdyby nie to, że robiona jest ona wyłącznie w celach marketingowych a nie dla dzieci, dałam za bilet 21 zł z czego te dzieci ode mnie dostaną 1 zł a reszta gdzie pójdzie jak myślisz pomyśl trochę za nim zaczniesz coś tu pisać przebolała bym tą chałę filmową gdybym miała pewność , że cała kwota za bilet pójdzie na sprzęt a nie heh śmieszne 1 zł.

ocenił(a) film na 3
zyleta_1

Ale jak film obejrzy 500tys. osób to z tej śmiesznej złotówki zrobi się poważne pół miliona złotych.

zyleta_1

Ja się opanowałem. A Ty? Masz jakieś sprawdzone info o samochodach Owsiaka?

cze67

Dziewczynie chodziło o to, że reklamują film za pomocą Wielkiej Orkiestry a jest on beznadziejny i żeby zebrać widzów mówią, że część dochodów idzie dla Owsiaka prawda 500 tys widzów = pół miliona ale policz sobie ile by było gdyby cała kwota z biletu trafiła dla dzieci jeżeli by faktycznie trafiła na sprzęt a nie wiadomo do kogo, popieram przesadzili z tą reklamą, a tak w ogóle z tego co zauważyłam na reklamach to z każdego filmu idzie część dochodów na dzieci a tu zrobili szopkę z Ciachem i Owsiakiem w nawiasie mówiąc dobry marketing.

ocenił(a) film na 3
syrena575

Bardzo często w filmach macza palce TVN(choć chyba nie w tym przypadku) i część dochodów idzie na ich fundację.Część,czyli nie wiadomo ile.Cała kwota z biletów nigdy nie trafi na żaden szczytny cel,bo przemysł filmowy to nie instytucja charytatywna.

yeshivagrl

Ale niestety tak jest za każdym razem gdy do kin wchodzą polskie komedie. Ludzie się nabierają i wolą iść na polskie beznadziejne polskie komedie niż na naprawdę świetne filmy rozrywkowe z USA jak np. Star Trek a potem się okazuje że dobre kino akcji typu Spiderman odnosi sukces na Zachodzie a u nas nie bo ludzie wolą iść do kina na byle jakie polskie kino rozrywkowe a potem marudzą. Przecież to jest oczywiste że jedynie Juliusz Machulski robi w Polsce kino rozrywkowe na wysokim poziomie.

yeshivagrl

A tak na marginesie to gorąco polecam Sherlocka Holmes'a. Naprawdę świetne kino przygodowe.

ocenił(a) film na 1
radziecka84

Ten twój ,,Star Trek" to mniej więcej poziom ,,Ciacha" - plus efekty specjalne i większy budżet więc nie płacz tak nad tym, bo filmy które chwalisz dobre nie są...