Wszystkim, którzy poleźli na to dziadostwo, można napisać tylko jedno: SAMI SIĘ O TO PROSILIŚCIE. Czego się spodziewaliście? Każdy film z tą drewnianą Żmudą jest skazany na porażkę. Do tego należy dodać resztę tych psuedo aktorów typu Małaszyński, pseudo reżysera i scenarzystę Vegę i wszystko układa się w logiczną całość. DNO.
BŁĄD! ci którzy poszli zostali przekonani przez grupę PR-ową która zgrabnie pisząc przekonała dość sporą liczbę o świetności tej komedii. Świetna czy nie za takie podszywanie się i klakieorwanie powinni dostać po dupie! Ja jestem za bojkotem!!!
A ja poszedłem zobaczyć cycki Trzebiatowskiej i zobaczyłem więc jestem
zadowolony hehe , ale film ogólnie słaby.
sam lepiej bym tego nie ująl, film konkretny badziew, ale to było pewne. za dużo mowiono o tym filmie w mediach ze najlepsza komedia itp, niestety aktór przerosło to zadanie, komercyjny chłam
I jeszcze ta reklama, po której chce mi się wymiotować gdzie Owsiak namawia ludzi na film bo pieniądze z biletu wspomogą WOŚP, to już przesada ten człowiek wszystko zrobi dla kasy chyba nawet nasra na trawnik jak mu za to zapłacą bleeee.
A film koszmarny nie wart nawet komentowania.
"ten człowiek wszystko zrobi dla kasy" - być może to prawda, dodaj tylko, z łaski swojej, że dla kasy na sprzęt potrzebny do leczenia dzieci chorych na raka. To dosyć istotne rozróżnienie.
O czym ty człowieku do mnie mówiwsz? Bilet kosztuje 20 zeta. Z tego 1 zeta idzie na Owsika - a reszta do kieszeni tych pajaców. Jak jesteś taki dobry, to daj chorym na raka więcej niż 1 zeta i przestań piperzyć, bo na rzyg mi sięzbiera
Ha ciekawe ile z tego co zarobi film trafi na te chore dzieci, a ile do kieszeni Owsiaka na nowy samochód opanuj się, mogłabym i być za ta reklamą gdyby nie to, że robiona jest ona wyłącznie w celach marketingowych a nie dla dzieci, dałam za bilet 21 zł z czego te dzieci ode mnie dostaną 1 zł a reszta gdzie pójdzie jak myślisz pomyśl trochę za nim zaczniesz coś tu pisać przebolała bym tą chałę filmową gdybym miała pewność , że cała kwota za bilet pójdzie na sprzęt a nie heh śmieszne 1 zł.
Ale jak film obejrzy 500tys. osób to z tej śmiesznej złotówki zrobi się poważne pół miliona złotych.
Dziewczynie chodziło o to, że reklamują film za pomocą Wielkiej Orkiestry a jest on beznadziejny i żeby zebrać widzów mówią, że część dochodów idzie dla Owsiaka prawda 500 tys widzów = pół miliona ale policz sobie ile by było gdyby cała kwota z biletu trafiła dla dzieci jeżeli by faktycznie trafiła na sprzęt a nie wiadomo do kogo, popieram przesadzili z tą reklamą, a tak w ogóle z tego co zauważyłam na reklamach to z każdego filmu idzie część dochodów na dzieci a tu zrobili szopkę z Ciachem i Owsiakiem w nawiasie mówiąc dobry marketing.
Bardzo często w filmach macza palce TVN(choć chyba nie w tym przypadku) i część dochodów idzie na ich fundację.Część,czyli nie wiadomo ile.Cała kwota z biletów nigdy nie trafi na żaden szczytny cel,bo przemysł filmowy to nie instytucja charytatywna.
Ale niestety tak jest za każdym razem gdy do kin wchodzą polskie komedie. Ludzie się nabierają i wolą iść na polskie beznadziejne polskie komedie niż na naprawdę świetne filmy rozrywkowe z USA jak np. Star Trek a potem się okazuje że dobre kino akcji typu Spiderman odnosi sukces na Zachodzie a u nas nie bo ludzie wolą iść do kina na byle jakie polskie kino rozrywkowe a potem marudzą. Przecież to jest oczywiste że jedynie Juliusz Machulski robi w Polsce kino rozrywkowe na wysokim poziomie.