film jest rewelacyjny, aktorzy świetni .
nic dodać nic ująć .!
polecam <3
Są różne gusta ale według mnie trzeba się chyba napalić zielska aby zaśmiać się na tym filmie...
hahah dzięki doceniam Twoją szczerość.
szczerze zioła nie jaram.
`ciacho` oglądałam z milion razy już i za każdym razem się, śmieję.
hmm coś w tym musi być.
nie neguję oczywiście tego, że masz inne zdanie ale no wiesz to co dla innych może być cholernie żałosne dla mnie jest beczką śmiechu i odwrotnie.
dokladnie ten film to ..gówno!!! ...żałosne jest ze już nawet polskie komedie niesa śmieszne ;/
Ciacho jest eleganckie dobrze przedstawia polska rzeczywistosc naginania przez policje prawa w sferze narkotykowej.
no, że eleganckie jest to nie powiem.
ale faktycznie pokrywa się z tym co w Polsce dzieje się na co dzień a przy okazji idzie się z tego pośmiać =D
ja jestem za.
Dziewczyno ogarnij się, Ty jesteś głupsza od nogi od stołu... ten film to jest taki badziewie, że szkoda słów.
hmm i oceniasz mnie ogólnie tekstem `jesteś głupsza od nogi stołu` bo nie mam takiej samej opinii o filmie jak Ty ....
no tu akurat osiągnąłeś samo dno, inteligencie.
pooglądaj sobie Tabalugę .. może bajki dla dzieci do lat 3 odzwierciedlą Twój jakże wysmakowany gust :)
Twój nick pasuję do Twoich wypowiedzi. Widać, żeś gówniara jeszcze, ale jak za 5 lat nadal będzie Ci się "Ciacho" podobać to polecam udać się do dobrego lekarza...
no co za deb*l ...
nie wiesz dlaczego mam nick i nie wiesz co on dla mnie oznacza.
może mam powód aby taki mieć więc wiesz zmień argumenty.
jakośoglądałam ten film z przyjaciółmi, rodziną znajomymi i żadne no ku*wa żadne z nich złego słowa na ten film nie powiedziało .
mało tego wszyscy płakali ze śmiechu.
chyba coś z Tobą jest nie tak.
A co za różnica z jakiego powodu masz ten nick? Napisałem tylko, że pasuję do Twojej głupoty i... ignorancji. Jaki ten film reprezentuję poziom to widać po ocenie, jednej z niższej w historii filmweb. Nie wiem czy Ty se jaja robisz, bo nie wierzę, że można być tak głupim, żeby ten film się podobał, ale widać jeszcze mało w życiu widziałem. Zresztą to nie jest film. Przeciętny teledysk na MTV ma lepsze aktorstwo i bardziej wciągającą fabułę...
buractwo bije z Cb z każdej strony.
masz jakiś problem albo boli Cię, że dużo osób się zgodziło z moim komentarzem to sobie załóż nowy temat i tam bluzgaj na ludzi, którym się ten film podoba. no i oczywiście ta ten film.
mnie on rozbawił i bardzo mi się on spodobał, to tyle w tym temacie.
wieśniacki krytyku filmowy.
Jestem rdzennym Warszawiakiem, na wieśniaka, patrząc na zdjęcie to Ty mi wyglądasz, ta prowincjonalna twarzyczka. Zresztą człowiek powyżej IQ 50 nie zachwycałby się tym gniotem, więc zapewne jesteś z Burakowa jakiegoś. Do tego jestem sporo starszy od Ciebie i bardziej doświadczony, obejrzałem w swoim życiu już tysiące filmów, mam bardziej wyrobiony gust. Cieszysz się, że z 2 osoby się z Tobą zgodziły, podczas gdy ten film ma jedną z niższych not w historii istnienia Filmweb'u (nie wiem, może nie znasz cyfr, taka głupia jesteś), co świadczy, że ludzie mają ten film za totalny gniot - już o tym pisałem wyżej, ale czytanie ze zrozumieniem, to widać Twoja słaba strona. Efekt reformy edukacji i zalewu skretyniałych gimbusów na Filmweb'ie. Być może jesteś opłacona przez producentów filmu, żeby go promować w internecie, dlatego takie debilizmy piszesz. Jeszcze jedno dziecko pokolenia MTV i Bravo, z papką zamiast mózgu.
Więc tak `rdzenny bu*aku` jestem Gdańszczanką więc jeśli uważasz, że to prowincja, to BRAWO wręcz zasługujesz na doktorat z geografii. Na iQ nie narzekam, więc skoro mi odpowiada.. Tobie przeszkadzać nie powinna. To, że jesteś świadczy nie robi z Cb wybitnego krytyka filmowego, który ma prawo do oceniania nie tylko filmów ale też ludzi. Gratuluję Ci Twojego gustu skoro Ty sam swój gust podziwiasz i faworyzujesz ponad wszystkie inne, to tak zdecydowanie masz rację Twój gust muszą popierać wszyscy. Jak również masz prawo do narzucania go inny. Nie cieszę się, że się ktoś ze mną zgodził bo wiem, że zdania o tym filmie są podzielone i w odróżnieniu od Cb nie narzucam go nikomu innemu. Wiesz istnieje coś takiego jak `gust` i może Tobie o tym nie wiadomo ale każdy jeden człowiek ma inny gust. Pogódź się z tym bo to się nie zmieni.
Historia filmweb'a no szczerze ... nie obchodzi mnie. Bo widzisz tu nie chodzi o statystyki, wykresy, zyski z biletów. Chodzi o to, że film mógłby być o ... czymkolwiek o ile mnie bawi nie robiąc nikomu krzywdy, nie ma w tym nic złego. Z tym też musisz się pogodzić. Znam cyfry sarkastyczny paj*cu, może Cię zadziwię ale umiem też pisać i czytać ze zrozumieniem również. Słabą stronę to Ty masz i to całkiem sporą otóż .. nie umiesz zdać sobie sprawy z tego, że nie jesteś sam na świecie. I musisz zrozumieć to, że wiele razy w życiu zdarza się tak, że ludzie się z Tobą nie zgadzają. Od tak po prostu w wielu sprawach. Mniemam dzięki temu, że jesteś taki `dojrzały` wiele razy Ci się to już przytrafiło. Ale hmm wciąż nie potrafisz tego zrozumieć, cóż przykre. Nie jestem przez nikogo opłacona, weź się zastanów co Ty piszesz. Chyba na tym polega cała puenta forów. Piszesz co myślisz o tym czego forum dotyczy. Czy Ty naprawdę taki ciemny jesteś w tak prostych rzeczach. Hmm ogólnie to, że się z Tobą w kwestii filmu nie zgadzam skwitowałeś jako fakt iż jestem pokoleniem MTV i Bravo. Cytat z 13 posterunku, bardzo pomysłowo. Zaskoczę Cię, telewizji nie oglądam w ogóle a gazet nie czytam. Zamiast tego chodzę do teatrów, oper i kin a gazety zamieniam na książki ... szczególnie lubię Edgara Allana Poeego i Ian'a McEwan'a :) ..
Naprawdę jesteś o mały krok od despotyzmu.
Aleś się dziewczę napisała. Pisz sobie co chcesz, ale nie zmienia to faktu, że ktoś komu podobało się "Ciacho", chyba najgorszy polski film w historii (beznadziejne, drewniane aktorstwo, żałosne żarty, przeważnie skopiowane ze starych dowcipów z brodą, nieklejąca się, potwornie nudna fabuła, i wiele innych) nie może być osobą na wyższym poziomie rozwoju niż tchórzofretka. No i popracuj dziewczę nad językiem, bo widać, żeś po słabej edukacji. Z polskiego to się ledwo zdawało chyba do następnej klasy?
napisałeś już kilkakrotnie, że to najgorszy film jaki widziałeś, dziękujemy już wiemy.
o fabule i tekstach też było.
ahh ok obiecuję od poniedziałku wezmę się za siebie i postaram się stawiać przecinki we właściwe miejsca, trzymaj za mnie kciuki.
tchórzofretka ... to takie fajne zwierzątko, uznam to za komplement :)
Przecinki to małe piwo. Bardziej chodzi o składnie. Sprawiasz wrażenie osoby, która dopiero co nauczyła się pisać, czy wręcz mówić... straszne wodolejstwo i bełkot.
o rany co Ty gadasz .?
no masakra jakaś ...
ja nie wiem jak Ty sobie dajesz radę z odpisywaniem na taki bełkot .?
szacun .!
"Moge ogladac idiotyczne komedie i miec z niczh ubaw ale ciacho jest ponizej wszelkiej krytyki.Najwiekszy ubaw ma na pewno tworca filmu z ludzi ktorzy sie zachwycaja tym filmem."
Najnowszy komentarz do Ciacha na tym forum. Idealnie pasuję do Twojej osoby.
to też już wiemy.
weź napisz coś nowego, bo się nudzić zaczynam.
wcześniej takie fajne kawały pisałeś napisz więcej pośmiejemy się ;D
Kawały to masz w "Ciachu" - obejrzyj se, pośmiejesz się. Sprawdź w swoim gimnazjum, po reformie edukacji mamy dużo debili, więc może będziesz nawet miała z kim film obejrzeć...
Nie "szczytu", tylko "szczylu" analfabetko. A Twój żarcik na poziomie żartów z "Ciacho"...
uhh ohhh leżę normalnie, jednak podsumujmy... było coś o mojej głupocie, problemami ze zdaniem do następnej klasy, analfabetyzmie... i wszystko przez `ciacho` .. no popatrz jakie zaje*ste darmowe ekspertyzy swojego stanu zdrowia dostaję na forum filmweb'a .
napisz coś jeszcze :D
Film nie jest tak zly jak sie mozna bylo spodziewac po przeczytaniu niektorych opini na filmwebie ale do rewelacji to mu raczej daleko.
Kreacje niektorych aktorow dobre, czasami dobre teksty, przyznam ze idzie sie troche posmiac.
Niestety slodkaignorantko, ale nie mogę się z Tobą zgodzić, już tłumaczę dlaczego, jakby ten film był wiesz zrobiony na poważnie i miał śmieszne teksty to ok, byłoby nawet nieźle, ale tu to wygląda tak jakby twórcy chcieli sobie zrobić szyderę z policji, ludzi, polskich zachowań(niepotrzebne skreślić), i nawet to ciągnięcie szydery nie wyszło. kolejny przykład na to że nawet plejada polskich aktorów nie jest w stanie unieść słabego scenariusza.
Słodkaignorantko zakładając taki temat tutaj z pewnością liczyłaś się z szerszymi słowami krytyki. Pierwsze zarzuty odparlaś z klasą i tak jak powinnaś. choć zasugerowałaś że ktoś tam osiągnął dno. Potem niestety straciłaś panowanie, dałaś się sprowokować i tymi bluzgami itd sama tego dna dotknęłaś. A szkoda... co do filmu to był jednym z gorszych jakie widziałem, ale o gustach się nie dyskutuje;)
popieram przedmówcę, ten film jest tragiczny a dobre sceny na palcach jednej tręki mozna policzyć
...niewiem co biorą osoby którym sie podoba ten film.. ale też to chce!!!!! to niewiarygodne że tak żenujący film może się podobać :D:D swoją droga też chciałbym żeby mi do szczęscia tak mało trzeba.. :]
Też czasem myślę, że fajnie być takim tłukiem. Każdy, nawet najbardziej żałosny film mejd baj Tusk Vision Network Cię śmieszy wtedy i jesteś szczęśliwy...
ciacho zobaczylam dzis pierwszy raz ,wczesniej nie mialam na to ochoty bo czytalam komentarze na web ,dzis juz wiem ze nie watro sluchac sie bandy zakompleksionych malkontentow
film oceniam jak dobra komedie i bez palenia zielska
mi się film bardzo podobał. dla mnie alex303 powinieneś w ogóle się nie wypowiadać ze względu na brak gustu francuski numer oceniasz wyżej? wiem że są różne gusta ale nie wiem czemu ludzie w kinach czy przed telewizorem śmieją sie w trakcie oglądania a jak tylko przychodzi do oceniania na tym forum to krytykują i piszą że nie było nic śmiesznego
Niektórzy ludzie powinni mieć zakaz pisania na wszelkich forach. Jak można ubliżać komuś kogo nie znamy tylko dlatego, że podobał się jej film, który nam nie przypadł do gustu. Jednym słowem - ŻAŁOSNE. Pozdrowienia dla normalnych.
Dla ciebie i ludzi tobie podobnych (jak "Alex303") - "Amizepin" albo "Amitriptylinum" (podobno pomaga) ...proponuję najpierw terapię a potem korzystanie z sieci :))))))