3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Może teraz osoby opłacane przez Synena Films (dystrybutor Ciacha) zamilkną a może i nie. Polecam w przyszłości filmy tego dystrybutora i producenta Patryka Vegi.

poniżej zaledwie kilka zdań początkowych oficjalnej recenzji Filmwebu :)

Oj, czerstwe to "Ciacho". Po obejrzeniu nowego filmu Patryka Vegi, nie dziwię się, że dystrybutor nie urządził jego pokazu prasowego. Oto znany reżyser, o którym zrobiło się głośno dzięki bezkompromisowemu kinu policyjnemu, nakręcił komedię. Co prawda, nie ma w niej ani jednej śmiesznej sceny, ale są gwiazdy w obsadzie. W dodatku jedna znana aktorka postanowiła zerwać ze swoim grzecznym wizerunkiem i pokazała przed kamerą gołe piersi........

http://www.filmweb.pl/f533535/Ciacho,2010/recenzje

studenciak44

Stanowszo polecam przeczytać załą recenzję, stanowczo więcej śmiechu niż w filmie :

Później cukiernię Vegi może zamknąć Sanepid albo rozwścieczeni widzowie żądający zwrotu kasy. Po lekturze opinii użytkowników Filmwebu umocniłem się w przekonaniu, że to nie ze mną jest coś nie tak.

ocenił(a) film na 1
studenciak44

Nie stresuj się tak. Mnie tez klakiery wkurzają, ale pewnie są ludzie którym się ten film może spodobać. Choćby kilkanaście sekund cycków Trzebiatowskiej. Choć dla mnie rewelacja to nie była, cycki jak cycki i tyle :).

studenciak44

Gość bierze to za osobistą sprawę, nieźle. Pewnie na weekend klakiery wrócą. Skoro i tak się zbłaźnili to co im teraz zależy. Bedą łapać każdego ostatniego grosza.

A recenzja Łukasza wypasiona na maxa, sam czytałem dwukrotnie i polecam. Powinien pisać teksty do komedii :d.