PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123383}

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 516 tys. ocen
7,7 10 1 516118
6,4 75 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Mimo,że jestem wielką fanką Brada Pitta, to muszę przyznać, że film jest mało inteligentny, nudnawy i zrobiony na siłę.
Efekty specjalne super. teksty nie zaskakują.

Sidious_

To w takim razie poniosły cię nerwy. A tego czy masz rodzeństwo czy nie, to nie wiemy.

Momoria

Ja akurat wiem czy mam, whatever... w każdym bądź razie nie miałem zamiaru się kłócić tylko prowadzić rzeczową dyskusję.

Sidious_

teraz się tłumaczy .

Momoria

Jezuuuu jaka Ty jesteś głupia zapewne nawet nie masz tego świadomości!

Bradddock

Raczej chodziło mi o szczeniaki twojego pokroju.

Momoria

Ja akurat wiem czy mam, whatever... w każdym bądź razie nie miałem zamiaru się kłócić tylko prowadzić rzeczową dyskusję. I nie jestem szczeniakiem.

Sidious_

na rzeczowa dyskusje nie masz co liczyc, juz teraz Ci moge o tym powiedziec...
pozdro

Bradddock

Z tobą napewno trudno o coś takiego skills. Wymagasz od innych rzeczowości sam się nią nie wykazując.

Momoria

"Będę krytykować jeżeli dotyczy czegoś, o czym już była mowa. iLE RAZY MAM JESZCZE NAPISAĆ TO ZDANIE, BY DO CIEBIE TO DOTARŁO? 100 RAZY? 200?"

Nie masz zielonego pojęcia co napisałem, lepiej przeczytaj zamiast bawić się w zgadywanki. Ile razy mam ci to powtarzać? 1000?

Sidious_

Z twojego postu z krótką piłką można co nieco wywnioskować, ale do ciebie to nie dociera. Pytałeś no momoria krótka piłka, podobało ci się czy nie? Więc odpisałam, że jeżeli twój post będzie dotyczył czegoś, o czym już była mowa, to go skrytykuję. Wow wyjątkowy pustak. Już się powtarzam kilka razy. teraz możesz się obrazić i mnie wyzwać, bo teraz cię wyzwałam.

Więc miałam rację, twój wcześniejszy post dotyczył czegoś o czym się już wypowiedziałam. I co teraz na to odpowiesz?

Sidious_

"Już napisałam, żę filmy, które mi się podobają dostają ode mnie ocenę 9 i 10. Nie doczytałeś. Żal tylko twoich mizernych wypocin."

Dopiero teraz się pojawiło

9 i 10 - ok, wobec tego film ci się nie podobał, zatem na ch... tak wysoka nota? Powtarzam, nie zasłaniaj mi się tu żadnym montażem.

Sidious_

"Ale film i tak mi się nie podobał. Mi się tylko podobają filmy ocenione na 9 i 10 :). "

Strona piąta dziecino. Już wytłumaczyłam dlaczego 8. A że ty wielebny się ze mną nie zgadzasz, to masz problem.

Momoria

Myślisz, że chce mi się odkopywać twoje stare posty.
Z tym cytatem, tak sądziłem :)...
8 - na filmwebie oznacza ocenę bardzo dobrą i trzeba być wyjątkowym tumanem, żeby wystawić ją filmowi którego się nie lubi. Jesteś dziewczynko tak samo bystra jak Tomek Hanks ( to nie był komplement ;-)) )
Tak jak pisałem, temu filmowi daję 1/10 a tobie tulejo -1/10 za bezsensowne i gówniane wypowiedzi.

Sidious_

Nie będę się sprzeczać z krety.nem, któremyu się nie chce czytać wcześniejszych postów. Każdy ma swoją skalę oceniania. Znajdź mi regulamin oceniania cwaniaku.

A ty jesteś tak bystry jak brad pitt w filmie 12 małp, ale nie martw się!! Jest na to rada!! Zalecam lewatywę 2 razy dziennie.

A ja tobi edaję -10 za lenistwo, brak rozumienia czytanego tekstu, porywczość i debi.lizm.

Momoria

Nie obchodzą mnie twoje wypocinki, tymi swoimi ochłapami to lepiej nakarm swoją rodzinkę. Kalafiorem mi zwisa twoja durna skala oceniania. Swoje zalecenia wsadź sobie głę.bo.k.o w dup.ę ;-)) I powiedz w końcu temu panu w białym kitlu co jest obok ciebie, żeby ci w końcu odłączył neta od tego pegasusa, z którego klepiesz te swoje denne gadki-szmatki.

P.S Wymyj pochwę córcia ;-))

Sidious_

To spaierdu.laj stąd szara myszo .

Momoria

"To spaierdu.laj stąd szara myszo ."

Ale mi pojechała...
Wysil się na coś lepszego córcia, wierzę w ciebie, nie poddawaj się ;-))

Sidious_

"To spaierdu.laj stąd szara myszo ."

Założę się, że matka jej przy tym pomagała, hehe...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Momoria

"Saeldrpiaj na plamę potosrawć bnaany hukju jnbaeaa tojwa m...ć."

Rozumiem, że tak mamuśka do ciebie mówi ;-))

Sidious_

Momoria, WARUJ!

A to rozumiesz? ;-))

Sidious_

A to rozumiesz- Aport.? Siad na zad .

Momoria

Nie małpuj po mnie pomysłu ty tępa strzało.

Sidious_

Jakiego pomysłu? ty to uważasz za pomysl. o wow. Ja uważam to za jakiś wyraz oderwany wogóle od toku twojego myślenia.

Sidious_

nie, ale cbyha byś seowjj tarez dodogził bo coś tak tjowe mśyli kążrą i kążrą wokół tego tematu mamuśki. Geomłndu celhb na mślyi.

Momoria

Widzę, że nie masz zbyt wyszukanego słownictwa, może pora zajrzeć do słownika, podpowiem ci, że jest w pysku twojej matki, ale pamiętaj, on nie służy do wkładania w dupę ;-))

Sidious_

Oj kiepsko z tobą. Zero lekkości w tym poście. CHamstwo takie jak wcześniej już zaprezentowałeś. A gdzie finezja? S.padaj. A jak chcesz ze mna dyskutować to odkop wszystkie posty i nie zawracaj mi części ciała w której znajduje się otwór będący ujściem dolnego odcinka przewodu pokarmowego.

Momoria

No kochane głuptaki, dobijajcie do 1000.

nawet nie wiedziałam, że z tak prymitywnego ( jak na mnie :) ) postu coś takiego wyrośnie. Może następnym razem napiszę coś dłuższego i odstraszę głupoli umiejących się skupić na zaledwie kilku linijkach tekstu?

Momoria

Od kiedy to przy pisaniu postów porusza się gębą, niezła jesteś...;-)) Haha... ona mi tu o finezji. Masz zero klasy i obycia mały człowieczku. Wymyśl w końcu jakiś fajny własny pojazd, no rozumiem, że jestem dla ciebie wzorcem i guru, ale póki co twój mistrz nie zezwolił ci jeszcze na prawo do korzystania ze swojego pomysłu.

P.S Możesz mi lampy wypucować, pod warunkiem jak ci pozwolę ;-))

Sidious_

:)?? Przyznam się nie rozumiem. Może coś ze mną nie tak?

Nie zapominaj komu puściły nerwy lalko gumowa dla wygłodniałych więźniów.

Znów o pojeździe? Moze jesteś hiphopowcem. Nigdy ich nie rozumiałam.

A skad wiesz, czy chcę coś pucowac? NUUDA

Momoria

"Przyznam się nie rozumiem. Może coś ze mną nie tak?"

Nic odkrywczego :)

Kończę z tobą tą gadkę, bo już mnie nudzisz. Nie będę się ciągle użerał z jakimś byle matołkiem. Zadzwoń jak wymyślisz coś lepszego. A póki co siedź se dalej i gnij przy tym kompie nawet do usranej śmierci. Trzym się córcia.

Sidious_

Ty już mnie o wiele wcześniej znudziłeś. 1: 0 dla mnie. Papatki huj.ek.

Momoria

poczytalem troche twoje posty w innych tematach i prawie wszedzie jest to samo, pyskowki, proby wymadrzania sie, slabe argumenty, troche "madrych" slowek urzytych by poprzec niby twoja inteligencje itp. czyli tam gdzie mozesz to siejesz zamet, karmisz sie tym... przykre ale prawdziwe...

zobaczylem w obejrzanych przez ciebie filmach Zmierzch, dalas mu 8 i dodalas do ulubionych, ok masz takie prawo tylko, ze ten film jest slabiutki, taki typowy gniot dla rozkapryszonych nastolatek, ktore beda sie slinic na widok glownego bohatera i wykleja plakatami z nim pol pokoju...czysbys byla jedna z nich?

...

Bradddock

Jak ktoś mnie wyzywa, to mu oddaję pięknym za nadobne.

Słabe argumenty. Ty chyba jesteś specem od słabych argumentów. Żadnego mocnego argumentu nie dostarczyłeś na forum.

:) Zmierzch ma fajną atmosferę i aktorów. Najbardziej podobała mi się główna bohaterka. Film amerykański, ale się wyróżnia na tle pozostałych filmów z tego kraju. Ma fajną atmosferę, jest miły dla oka. Dobry na rozerwanie się. A dodałam do ulubionych bo bardzo mi się podobała gra głównej bohaterki.

Jak wiesz jeste już dorosła i takie bzdury mam już dawno za sobą jak rozklejanie plakatów na ścianie.

A ty masz z kolei film "Wzgórza mają oczy w ulubionych' Także z oceną 8. Przecież to film dla deb.ilnych meatlowców i innych sadystów wszelakiej maści.

Momoria

":) Zmierzch ma fajną atmosferę i aktorów. Najbardziej podobała mi się główna bohaterka. Film amerykański, ale się wyróżnia na tle pozostałych filmów z tego kraju. Ma fajną atmosferę, jest miły dla oka. Dobry na rozerwanie się. A dodałam do ulubionych bo bardzo mi się podobała gra głównej bohaterki." - nie zgadzam sie: atmosfera momentami niezla, gra aktorow przecietna, ten film raczej nie wyroznia sie na tle innych amerykanskich film z 2008 roku, za to, ze film jest mily dla oka nie daje sie 8... gra glownej aktorki przecietna, nie powala na kolana a i gorsze tez sie zdazaja wiec powiedzialbym 5 na 10, tak tez ocenilem ten film, glownie przez absurdy w nim przedstawione dotyczace wampirow... dla nastolatkow swietne kino, dla bardziej wmagajacych widzow przecietne kino...

"A ty masz z kolei film "Wzgórza mają oczy w ulubionych' Także z oceną 8. Przecież to film dla deb.ilnych meatlowców i innych sadystów wszelakiej maści." - lubie takie filmy, i akurat ten w swoim gatunku wypada naprawde dobrze, swego czasu ogladalem dziesiatki takich filmow, obecnie mniej, wiec moge powiedziec, ze troche znam sie na takich filmach i nie jestem ani metalowcem ani sadysta itp... wiec nie pisz takich osadow bo sa bzdurne...

Bradddock

"wiec nie pisz takich osadow bo sa bzdurne..." Tak samo jak twoje osądy. No cóż, nie dziwi mnie, że "zmierzch" nie przypadł ci do gustu skoro lubisz filmy w stylu "Wzgórza mają oczy".

A ja dałam 8, bo faktycznie jest parę niedociągnięć w "zmierzchu".
No i? co ztego wynika, ze doczepiłeś się do tego "Zmierzchu"?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Dark_Sider

hehe
poprawiles mi humor przed snem...
:)

Bradddock

Jak to mało trzeba, by skillsik odstawił xanax.

Dark_Sider

Nie ty kur.wiszonie jebiący szt.uczne pochwy. A ty zobacz czy cię nie ma w łóżeczku. Już po dobranocce!

Momoria

Władczyni wibratorów się odezwała, której jedyny mężczyzna w życiu jest na baterie a czasami dla odmiany renia...

Momoria

lubie wszelakie filmy...i jesli jest dobry to doceniam...

dalas 8 bo jest pare niedociagniec???
za duzo w tym filmie absurdow by dac mu 8 bedac wymagajacym widzem, ale ty chyba nim nie jestes, gdyz czlowiek inteligentny potrzebuje czegos wiecej od filmu niz tylko przekoloryzowanej historyjki o milosci, ktora przyjemnie sie oglada...

Bradddock

A "Wzgórza Mają Oczy" To doiero zasługują na 8!!! Co skillsik, pewnie fiut.ek ci stał jak zobaczyłeś jak gwa.łcą tą kobietę, nie? Niezłe filmy lubisz. Tylko 8 dałeś? za mało flaków było? A fabuła wg ciebie ok?
Bardzo jesteś wymagającym widzem. Nie powiem. Żeby taki gniot ocenić na 8 i wstawić w ulubione. Normalnie pownieneś innych uczyć i prostakom wbijać do łbów, że "300", to arcydzieło, a "Wzgórza mają oczy" jest dla najbardziej z normalnych.

Tak, ty jesteś wymagający. Trochę flaków i sadyzmu i już 8 dajesz.

Momoria

tak jestem wymagajacym widzem... "Wzgorza..." na 8 bo jak na film o mordowaniu i wypruwaniu flakow jest naparwde dobry, "300" na 10 bo zrobil na mnie ogromne wrazenie, czy jest arcydzielem to juz mozna sie spierac, w kazdym razie za wykonanie techniczne juz nalezy sie wysoka ocena...
w zyciu obejrzalem juz naprawde duzo filmow i dosyc zadko oceniam cos na 8 a na 10 tym bardziej...

"Tak, ty jesteś wymagający. Trochę flaków i sadyzmu i już 8 dajesz. " - bardzo plytkie stwierdzenie juz po raz ktorys z twojej strony, nie znajac mnie nie mozesz powiedziec kim jestem na podstawie tego, ze dalem "Wzgorzom..." 8...

Bradddock

Czyli, że się podnieciłeś podczas sceny gwałtu i czułeś zew krwi. No super. Nieźle sobie folgujesz najniższym instynktom. Czuję obrzydzenie do ciebie.

Aha- czyli teraz przyznajesz mi rację, że za sam warsztat filmowy można dać wysoką notę. No ładnie.

Wybacz, ale osobiście nie znam nikogo (na szczęście dla mnie), kto by był fanem takich filmów. Nie wyobrażam sobie by nie sadystom podobało się coś takiego. I tyle na ten temat.

Bradddock

Suma summarum smutna prawda

Momoria

buhahaha ta idiotka używa bluzgatora bo się pomysły skończyły

Dark_Sider

Nic się nie skończyło. Najwyżej tobie się wena kończy, bo posty coraz krótsze i beznadziejne.

Momoria

a pisz sobie dalej, niech bedzie ten 1000 czy 2000, przynajmniej ludzie zagladajacy na ten watek beda mogli sie posmiac z Momorii, ktora sie wysila i wysila i tak naprawde nic z tego nie wychodzi poza tym, ze coraz bardziej sie osmiesza i pograza...

tyle...

Bradddock

A do ciebie będą mogli poczuć obrzydzenie i niechęć. Serio zaraz rzygnę.