PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123383}

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 516 tys. ocen
7,7 10 1 516129
6,4 75 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Mimo,że jestem wielką fanką Brada Pitta, to muszę przyznać, że film jest mało inteligentny, nudnawy i zrobiony na siłę.
Efekty specjalne super. teksty nie zaskakują.

Zauważyłem, że to co piszesz to słowotok, no i niestety, mimo iż chcę z Tobą porozmawiać i spróbować Ci wyjaśnić co ja w tym filmie widzę, to Ty skutecznie uniemożliwiasz zrozumienie. Trochę to takie masło maślane co napisałeś:

"specjanienie to specjanie zedytowalem, nie wstawiam znakow bo jak zauwazyles to co pisze ro nie sa zdanie ale taki slowotok jakbys z kimc gadal a nie pisal list czy cos, np jak na gg czy cyms takim"

Niesamowicie gmatwasz :)

A co do filmu... Skoro nic w nim nie widzisz, to trudno, osobiście to mi Cię szkoda z tego powodu. Ale cóż.

moov

Specjalnie tak pisze zeby bylo ciekawiej. Jak juz wspomnialem czasami pisze cos a pozniej sie z tego smieje. I apsolutnie to sie nie bulwersuje to tylko taki ekspresyjny styl.

Film ktory pobudza do przemyslen o zyciu. Dobrze, w pewnym sensie. Ale idzie o jakosc. Dialogi w Benjaminie to sie nie mam za bardzo co przyczepic chociaz nic powalajacego, za to w blacku to zenada. Przeanalizuj sobie np scene jak kolo zaprasza kola do stolu i gadaja i tam corka ma jakies problemy i druga romans nawiozuje ze smiercia. I jak sie blizej zblizyc to te postaie tak naprawde nie maja nic do powiedzienia, sa strasznie sztywne i plytkie, a co najbardzie mnie ukulo to ze smierc jest chyba najbardziej nijaki. A moglo byc fajnie, pomysl ekstra a znowu podobnie jak w Benjaminie romans wszystko przyslonil. A jakby nie bylo romans strasznie stereotypowy. W Benjaminie podobaly mi sie dwie sceny o zegarmistrzu i jak byla do bolu potkreslana rola przypadku w wypadku. Ale ani z jednej ani z drugiej nnic tak naprawde nie wynika. A zycie toczy sie dalej. Mozna by powiedziec ale nie powinno bo ciekawy pomysl zasugiwal na ciekawsze rozwiniecie. Film o zyciu. Jakby malo bylo w zyciu zycia. Dla mnie przegadane i banalne. Nie zaglebiaja sie w psychike czlowieka, nie prezentuja nietuzinkowych postaci a metafizyka, jakby nie bylo porusza ciekawe aspekty, calokowicie nijako jest rozwinieta.

Ze niby malo takich filmow co zmuszaja do myslenia? Mozliwe jesli patrzec na kino ameryknskie. Chcesz filmow ktore zmusza cie do myslenia siegni po kino europejskie i co niektore lepsze filmy azjatyckie. Bo jak spiewa moj ulubiony zespol:

'The sun may rise in the East
At least it settles in the final location
It's understood that Hollywood
sells Californication'

Albo rownie dobrze sprobuj troche dokumentu. Czasem mozna naprade dobre trafic.

Dla mnie najlepsze filmy sa trzy: 'Skrzypek na dachu' 'Brazil' i 'Double vie de Véronique'

moov

Równie dobrze można byłoby tak napisać o twoich postach . SLOWOTOK. No to określenie całkiem ci się udało.

Moov, ludzie już mają za sobą dawno takie przemyślenia o życiu i ne muszą oglądać "ciekawego". Czyżbyś był aż tak brzydki, że nie masz wogóle doświadczeń życiowych? Bo się wstydziłeś swojego fizysu przed innymi i żyłeś raczej jako odludek w społeczeństwie?

Teraz może nabrałeś nieco pewności siebie i wychyliłeś nosa w ku światu nieznanemu.

Opis moova: prawiczek, wątłej budowy, siedzi dużo przed kompem.

madzio_r

Nie znalazłby rozmówców, bo facet jest śmieszny w swojej osobie. Do kitu!! Nudny, nie umie pisać i wkurza ludzi.

moov

Ciężka praca. Wydało się. Pewni wylewa siódme poty pisząc swoje posty!!! O rany. Ale ciekawy przypadek!!!!

dirtgrrl

Nie ma to jak kobieca solidarność. Pozdrawiam inteligentną osobę, która przeczytała aż 16 stron i nie zanudziła się mało inteligentną momorią.

Momoria

a gdzie się podziała Momoria ? czyżby troll internetowy schował się do jaskini ?

cichy89

a jak tak szukałam jej kąśliwych uwag :D

kooky

Nie zaczynajcie, bo usłyszy i przyjdzie ;P.

moov

Momoria -czytając twoje posty naprawdę można się przestraszyć dyskusji z Tobą. Być może niektórzy użytkownicy są mało rozgarnięci, ale nie atakuj wszystkich... :P

evinx

Po przeczytaniu wszystkich postów Momori muszę się zgodzić co do jej inteligencji, naprawdę dziewczyna jest twarda i bystra, szacunek. Z drugiej strony przechwalanie się bogatym domem służące do prowokacji, jakimiś paskami D&G i statusem społecznym jest trochę mało "ludzkie". Na forach powinno się skupić na argumentach intelektualnych, a nie materialnych. Zresztą sama Memoria napisałaś że są różne rodzaje inteligencji -ktoś z inteligencją podobną do Twojej, a z ograniczoną inteligencją emocjonalną, może być w gorszym statusie społecznym i on nie jest wyznacznikiem. pozdrawiam podkur.ionych :D

evinx

Momoria*

evinx

Sorry, ale jak można tę panienkę uważać za wygadaną i inteligentna? Przytoczę Ci jej główny argument na tą całą dyskusję, jaką zaczęła:

"Film mało inteligentny, bo mam wysoki iloraz inteligencji i mnie nie rozśmieszył."

Tej pani już podziękujemy. Dziwię się tylko, że dostała 15 stron odpowiedzi, no ale w większości trafiała na jeszcze głupszych od siebie.

pzdr.

cichy89

"Tej pani już podziękujemy. Dziwię się tylko, że dostała 15 stron odpowiedzi, no ale w większości trafiała na jeszcze głupszych od siebie." - z tym sie nie zgodze, po to jest forum, by wyrazac swoje zdanie, a ze wyszlo z tego 15 stron to juz inna sprawa...
tak wiec nie powinienes obrazac kogos kto stara sie bronic swoich racji...
pozdro

Bradddock

Między innymi trafiłam na takiego cy.mbała jak ty. :):):)

Momoria

ale sie wysililas... zalosne...
biedna Momoria...

Bradddock

Nie załosne tylko prawdziwe stwierdzenie. Inteligentni się nie wysilają ;P.

Momoria

a ty sie wysilasz, wysilasz i wysilasz i nic niestety z tego nie wychodzi...
moze czas skonczyc i sie nie osmieszac juz wiecej???

Bradddock

Znów nie zrozumiałeś tekstu oj oj oj. Pownieneś w końcu zacząć mądrzeć. Najwyższy czas!!! Bo w raz z upływem lat mamy coraz mniej neuronów w mózgu.

cichy89

Rok urodzenia 89. Jak dorośniesz, to daj znać!!!!

Momoria

tylko tyle? <za krotki> .................

cichy89

a czego sie spodziewales???
z jej strony to i tak duzo:) wysilila sie az za bardzo...
a tak na powaznie po Momorii nic innego procz ublizania i tanich wyzwisk nie mozna sie spodziewac...
pozdro

Bradddock

I tak dużo? Nie zauważyłeś moich długich postów? Slepy i głupi. Wybuchowa mieszanka.

cichy89

A co mam odpowiedziećna dziecinny tekst ?

cichy89

Ciebie raczej nie można napewno tak nazwać.

"Film mało inteligentny, bo mam wysoki iloraz inteligencji i mnie nie rozśmieszył." Ja nie widzę nic złego w takiej argumentacji. Skoro jestem inteligentna, a film nudny. To film był niegodny mojej uwagi.

kooky

Z czasem może ci się dostanie- spoko! Jeżeli napisałaś coś głupiego, to napewno!

cichy89

Dziecko. Najpierw dorośnij, a potem mi ubliżaj.

Momoria

Przede wszystkim, ludzie inteligentni nigdy nie będą się z tym "jestem inteligentny" obnosić. zapamiętaj, dziecko.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Momoria

swinko niedorozwinieta? typowe dla wyszczekanej smarkuli, dla Ciebie? :)

Bradddock

Ja myślę, że ta metafora oddaje doskonale obraz darii.

Momoria

Film ocenia się przede wszystkim po tym czy się ogólnie podobał. A jeżeli się nie podobał to nie daje się oceny 8, proste i logiczne (a nie jakieś głupie zasłanianie się montażem, który swoją drogą był zwyczajny). Na zasadzie Momorii mogę ocenić truskawkę, o to przykład :
truskawki mi nie smakują, ale z drugiej strony ładnie pachną i wyglądają apetycznie, dlatego je lubię. I niech ktoś powie, że takie ocenianie nie jest idiotyczne. Także Momoria, no z czym do ludzi?

Jeśli chodzi o mnie, gdybym nie oglądał "Forresta Gumpa" to stwierdziłbym, że film jest przeciętny, ale ponieważ miałem okazję oglądać produkcję z Tomaszkiem "przygłupem" Hanksem, to nasunął mi się ostateczny wniosek : "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" to nic innego jak zwykła, tandetna kopia Forresta Gumpa". Wystarczy tylko spojrzeć. Tu mamy kapitana, a w Foreście pułkownika. Tam mamy rozczulanie się nad przygłupim, ale za to poczciwym i dobrym Forrestem, a tu tak samo, tylko z kolei nad innym dziwadłem, bo nasz Benjamin charakteryzuje się "młodnieniem" ( heh, musieli dać jakąś inną cechę, żeby przynajmniej film robił pozory, że się czymś różni). Ponadto masa innych podobnych wątków...
Ten film to nic innego jak "Forrest Gump 2". Ogółem 1/10, bo zżynania nienawidzę.

Sidious_

Już napisałam, żę filmy, które mi się podobają dostają ode mnie ocenę 9 i 10. Nie doczytałeś. Żal tylko twoich mizernych wypocin.

Momoria

krejzole normalnie xD, no fafnaście lat normalnie xD mowię wam,
a głupiutkie normalnie słit xD

S
W
E
E
T
r

Geez, wysoki poziom inteligencji, wypowiedzi niektórych userów naprawdę są dobitnie przybijające - polecam na te deszczowe, smutne dni na znaczną poprawę humoru...
Ot znalazły trolle żerowisko.

Momoria

Doda nie ma takiego IQ jak mówi, 160 pkt posiada tylko ok 2% ludzkości
a rękę dam sobie uciąć, że ta różowa idiotka nie zalicza się do tej grupy.
Zejdź na ziemię dziecko i przestań wierzyć w to co piszą w Bravo i na Vivie mówią. Rabczewska jest idiotką naprawdę i jej nie udaję bo takiej głupoty udawać się nie da, a moim zdaniem jeżeli ktoś jest mądry, to takie zachowanie uderza w jego inteligencję i ma tego pełną świadomość a co za tym idzie odchodzi od niestosowności i wraca do należnego mu poziomu. Jak tutaj ktoś wcześniej napisał z inteligencją się ludzie mądrzy nie obnoszą a pustaki zawsze będą głośne, zapamiętaj sobie
"Dlaczego dzwon głośny? bo w środku jest próżny".

Dark_Sider

popieram w wiekszosci to co napisales...
a ostatnie zdanie idealnie pasuje do zalozycielki watku co juz kila razy bylo podkreslane, do niej jednak dalej nie dotarlo...
pozdrawiam

Bradddock

Co ma do mnie dotrzeć?????? Przecież mówię prawdę. Film mało inteligentny i tyle.

Dark_Sider

http://www.pudelek.pl/artykul/16138/doda_udowadnia_mam_iq_156/

I co teraz dziecko powiesz?

Dark_Sider

http://www.mensa.org.pl/index.php?do=go&id=8

Momoria

Kliknij edycja, znajdź na tej stronie i wpisz Rabczewska tłumo.ku.

Dark_Sider

Pewnie teraz się nie odezwie. Po.jeb jeden.

Momoria

Ale masz naprane w główce, pół dnia straciłaś żebym ja w 2 minuty obalił to nad czym tak sapałaś i się pociłaś ^^.
Po pierwsze z racji wieku (nawet zakładając, że jesteś 89' w co osobiście bardzo ale to bardzo powątpiewam) zachowuj pewien poziom
i nie wyzywaj nikogo a tym bardziej mnie.
Następnie jeżeli wierzysz w rewelacje pisane na pudelku to tak jakbyś wierzyła w opowiastki typu "zabili go i uciekł" pasjami wypisywanymi w Fakcie...
Kwitując jesteś niezwykle naiwną osóbką sic! wierzącą nadal w zębową wróżkę i świętego Mikołaja.
Jeżeli zauważyłaś członkostwo w mensie jest płatne i prócz testów są inne metody aby się tam dostać, polecam skorzystanie z wikipedi:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mensa_(organizacja).
Co do samej mensy to jest to organizacja tak samo ściemniona jak masoneria, niby skupiała samych mistyków, mieli największe zbiory ksiąg okultystycznych ale z samym okultyzmem mieli niewiele wspólnego, ot była to organizacja skupiająca starych i bogatych ekscentryków łudzących się, że będą żyć wiecznie. Mensa jest niemal idealną kalką tego zakonu - skupia samych snobów wmawiających sobie, że mądrość można kupić za pieniądze, afiszują się na płaszczyźnie, na której tak naprawdę nie mają co pokazać.
Skończ ze swoim naiwnym myśleniem, że wszystko co ktoś gdzieś napisał jest prawdą bo nią nie jest, żyjemy w czasach obłudy, gdzie większość rzeczy/postaw/zjawisk/zajść, itp, itd jest po prostu chwytem marketingowym, bądź sprytnie uknutą intrygą mającą na celu osiągnięcie wymiernych korzyści z reguły materialnych. Nie jestem panikarzem i snuje wszędzie teorii spiskowych ale też nie daję sobie mydlić oczu ani karmić (przepraszam za kolokwializm) masowym gównem.
Nie stoję próżno w tłumie i nie idę na rzeź owieczek, więc najczęściej jestem czarną owcą w stadzie, które nie akceptuje rzeczywistości taką jaką ona jest naprawdę, woląc żyć w błogiej nieświadomości bo tak jest łatwiej. Wszyscy żyjemy w matrixie (najśmieszniejsze - malarze, bracia "W" mieli rację sic!), tym nieco sarkastyczno-groteskowym wywodem chciałem Ci udowodnić, że "nie wszystko złoto co się świeci" a co Ty z tego wyciągniesz wraz ze swoim nomen omen intelektem trzymanym za pan brat pod pachą to już Twoja "broszka".
Miejmy nadzieję, że rezultaty tego będą wymierne choć wiadomo nadzieja matką głupców jest dlatego też do tego zaszczytnego grona dołączam w tym momencie abyś nie czuła się osamotniona... ^^

Dark_Sider

Pół dnia??? :)) To ty tracisz chyba tyle by mi opowiadać- każdy ocenia poprzez pryzmat swojej osoby.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mensa_(organizacja)- tu jest tylko napisane, że można wypełnić także inne testy, nie tylko ten jeden, główny. Co nie oznacza, że jest on na niższym poziomie. I co szczenia.czku? Nie rozumiemy czytanego tekstu?

Tak, oczywiście, mensa- ściemniona organizacja :):):) Płaci się tylko 20 zł za test i 40 zł rocznie. Naprawdę bardzo duży wydatek i pewnie wielu ludzi szantażuje mensę mówiąc- dajcie mi członkostwo, to dam wam 40 zeta. :):):) I pewnie dlatego ma tak "duuuuuużo" członków w Polsce. Bo to organizacja przekupna- każdy o tym wie ;)

Tak naprawdę odwracasz kota ogonem. bredzisz trzy potrzy nawet nie sprawdziwszy czy masz rację. A jak ktoś ci wytknie twoją przygłupowatość, to znów jakieś bajki wymyślasz chlopczaczku.

Założę się, że wierzysz w UFO i czytasz Inny Wymiar lub coś podobnego.

Ja tu o inteligencji Dody, a ten mi o masonach. Hehe. Niestety dużo osób już wie jaki z ciebie burak. nie oczyścisz się przez to lepperowskie gadanie.

PS.- podałam dwa linki. Czyli uważasz, że strona mensy to wytwór masonów? I sami niezasługujący na to ludzie się tam znajdują?

Momoria

Co do innych metod dostania się do mensy- może chodzi np. o ludzi niewidomych? Nie pomyślałeś, że oni muszą przebrnąć przez inny test?

Momoria

"Pół dnia??? :)) To ty tracisz chyba tyle by mi opowiadać- każdy ocenia poprzez pryzmat swojej osoby."

prawdy objawione, teraz tylko odwróć to i zastosuj w stosunku do osoby własnej - brzmi zabawnie.

"http://pl.wikipedia.org/wiki/Mensa_(organizacja)- tu jest tylko napisane, że można wypełnić także inne testy, nie tylko ten jeden, główny. Co nie oznacza, że jest on na niższym poziomie. I co szczenia.czku? Nie rozumiemy czytanego tekstu?"

to Ty nie zrozumiałaś, chodziło mi o inne (prócz testu) możliwości dostania się do owej organizacji.

"Tak, oczywiście, mensa- ściemniona organizacja :):):) Płaci się tylko 20 zł za test i 40 zł rocznie. Naprawdę bardzo duży wydatek i pewnie wielu ludzi szantażuje mensę mówiąc- dajcie mi członkostwo, to dam wam 40 zeta. :):):) I pewnie dlatego ma tak "duuuuuużo" członków w Polsce. Bo to organizacja przekupna- każdy o tym wie ;)"

ja wiem swoje...

"Tak naprawdę odwracasz kota ogonem. bredzisz trzy potrzy nawet nie sprawdziwszy czy masz rację. A jak ktoś ci wytknie twoją przygłupowatość, to znów jakieś bajki wymyślasz chlopczaczku."

'Ej przecież gadamy o Tobie wywracasz kota...' i vice versa.

"Założę się, że wierzysz w UFO i czytasz Inny Wymiar lub coś podobnego."

Nie wiem dlaczego ale odniosłem bardzo dziwne wrażenie, że mnie małpujesz, pewnie to tylko przeczucie ^^
na marginesie tak (wiesz przecież najlepiej) wierzę w UFO, wróżkę zębową, św Mikołaja, Rudolfa czerwononosego renifera, co tylko mamo powiesz...

"Ja tu o inteligencji Dody, a ten mi o masonach. Hehe. Niestety dużo osób już wie jaki z ciebie burak. nie oczyścisz się przez to lepperowskie gadanie."

hihihi trafne konkluzje wyciągasz z mowy pisanej a Twój poziom czytania
ze zrozumieniem mówi sam ze siebie - minimum 200 pkt IQ posiadasz.
Pytałaś koleżanek czy mają mnie za buraka, jaka szkoda, załamie się zamknę w pokoju i potnę się żelką.
Wiesz na razie tylko Ty mi tutaj moją "burakowatość" wytknęłaś więc mów za siebie a nie za wszystkich (btw mi się zdawało, że Ciebie tu wszyscy jadą, pewnie znowu tylko złe przeczucie ^^).
Hmm Lepper jakaś Twoja bliższa rodzina? tak też mi się wydawało.

PS.- podałam dwa linki. Czyli uważasz, że strona mensy to wytwór masonów? I sami niezasługujący na to ludzie się tam znajdują?

wystarczająco dużo się o takich pseudo-organizacjach nasłuchałem,
nie stwierdziłem, że wszyscy stwierdziłem, iż Doda (po raz kolejny czytanie ze zrozumieniem się kłania).

Reasumując nie będę dywagował i wdawał się z Tobą w niekonstruktywne polemiki, które do niczego nie prowadzą.
Mamy dzisiaj piękny dzień i wolę iść ze znajomymi, pooddychać świeżym powietrzem i porozmawiać zamiast (tak jak jest w Twoim przypadku) siedzieć i opalać się przed monitorem.
Naucz się czytać ze zrozumieniem i odpowiadaj rzeczowo na zadane Ci pytania...
Zapewne nie znasz takich pojęć jak ironia czy sarkazm czego szczególnie Ci współczuję bo musisz wychodzić (mówiąc Twoim językiem) na kompletną
idiotkę kiedy ktoś Cię "wkręca" bądź też ironizuje.
Na zakończenie powiem tylko, iż moje domniemania na temat Twojej osoby były w 100% trafne, jesteś tylko pustą zadufaną i zapatrzoną w siebie lalą, z którą nie ma sensu dyskutować bo i tak wie wszystko lepiej.
Mądrzejszy (w tym wypadku) głupszej ustąpi, szkoda mojego "cennego" czasu na Ciebie, myśl sobie co chcesz ja i tak wiem swoje ^^,
żegnam bardzo ale to bardzo chłodno =* <słit>

Dark_Sider

"prawdy objawione, teraz tylko odwróć to i zastosuj w stosunku do osoby własnej - brzmi zabawnie." A gdzie ja napisałam ile czasu tracisz na moje odpowiedzi? Twoja riposta jest bez sensu!!!!!

Z wikkipedii: "Możliwe jest również uzyskanie członkostwa w oparciu o inne, zatwierdzone przez Głównego Psychologa Mensy testy - dotyczy to np. testów przeprowadzanych przez psychologów"

"to Ty nie zrozumiałaś, chodziło mi o inne (prócz testu) możliwości dostania się do owej organizacji." - Ja po przeczytaniu informacji w wikkipedi dalej obstaję przy tym,iż w wikkipedi nie ma nic o innych możliwościach (nie na podstawie testu) wstępu do mensy. Żal cię człowieku!!!

"ja wiem swoje... " Hehe. Ale błazen.

"'Ej przecież gadamy o Tobie wywracasz kota...' i vice versa" - Wow co za riposta! Podziw! :)

"hihihi trafne konkluzje wyciągasz z mowy pisanej a Twój poziom czytania
ze zrozumieniem mówi sam ze siebie - minimum 200 pkt IQ posiadasz.
Pytałaś koleżanek czy mają mnie za buraka, jaka szkoda, załamie się zamknę w pokoju i potnę się żelką.
Wiesz na razie tylko Ty mi tutaj moją "burakowatość" wytknęłaś więc mów za siebie a nie za wszystkich (btw mi się zdawało, że Ciebie tu wszyscy jadą, pewnie znowu tylko złe przeczucie ^^).
Hmm Lepper jakaś Twoja bliższa rodzina? tak też mi się wydawało." Wiesz, ty nawet nie umiesz zrozumieć tekstu, a co dopiero wyciągać konkluzje jak ja! Nie każdy musi napisać, iż jesteś burak. Wystarczy, że przeczyta, co napisałeś i sobie o tym pomyśli. Nie wszyscy udzielają się na forum. Część osób tylko czyta i się śmieje z takich pata.fianów jak ty. Taka sobotnia żyletka. Lepiej się nie tnij żelką? Ja lubię kopać głupic, ale nie zabijać! Załamać się możesz. Więcej satysfakcji dla mnie. Dlaczego ci się wydawało, że jestem spokrewniona z Lepperem? Czyżby był w mensie. O niczym takim nie wiem. Jak narazie, to poprzez twoje wywody to można dojść do wniosku, że z jednego pieca chleb jedliście- ty i Lepper. Masoni są wszędzie!!!! I rządzą nami tajne organizacje!! buhaha.

"wystarczająco dużo się o takich pseudo-organizacjach nasłuchałem,
nie stwierdziłem, że wszyscy stwierdziłem, iż Doda (po raz kolejny czytanie ze zrozumieniem się kłania). " I dalej tak uważasz?????? Że doda jest taka jak nie inna- taka jak w którymś z powyższych twoich postów? I co? Buraczku? Dalej tak myślisz? Bądź mężczyzną i przyznaj się do błędu! No koleś udowodnij, ze masz w spodniach jaja, a nie ziemniaki!

"Naucz się czytać ze zrozumieniem i odpowiadaj rzeczowo na zadane Ci pytania... "- tobie akurat bardzo rzeczowo odpowiadałąm, podałam linki, kwoty jakie się płaci za członkowstwo. Więc o co ci chodzi???

"Zapewne nie znasz takich pojęć jak ironia czy sarkazm czego szczególnie Ci współczuję bo musisz wychodzić (mówiąc Twoim językiem) na kompletną
idiotkę kiedy ktoś Cię "wkręca" bądź też ironizuje." Znam te pojęcia. W twojej wypowiedziach widzę nie ironię tylko kretynizm goniący kretynizm.

"Na zakończenie powiem tylko, iż moje domniemania na temat Twojej osoby były w 100% trafne, jesteś tylko pustą zadufaną i zapatrzoną w siebie lalą, z którą nie ma sensu dyskutować bo i tak wie wszystko lepiej." Aha, sam ode mnie żądasz rzeczowych odpowiedzi więc słucham rzeczowej odpowiedzi na temat twoich domniemań-w jaki sposób mógłbyś je potwierdzić.

"Mądrzejszy (w tym wypadku) głupszej ustąpi, szkoda mojego "cennego" czasu na Ciebie, myśl sobie co chcesz ja i tak wiem swoje ^^,
żegnam bardzo ale to bardzo chłodno =* <słit>"
A to dobre. A ja myślę, że czujesz się zażenowany tym, że wypisałeś tyle głupot i chcesz o sprawie jak najszybciej zapomnieć. Wiesz, że trafiłeś na super przeciwnika i, że przegrałeś po pierwszym swoim poście bazującym tylko i wyłącznie na stereotypach i na jakichś książkach o masonach, tajnych organizacjach.

Momoria

Ty siebie poczytaj to może zrozumiesz, wszyscy Ciebie jadą i nawet na tej stronie są dwie wypowiedzi przeciwko Tobie i jedna przyznająca mi rację w stosunku co do oceny Twojej osoby, znajdź jakąś przeciwko mnie albo załóż sobie kolejne konto lub idź po koleżanki (o ile takowe posiadasz bo przy takim charakterze jaki tu ukazujesz nam to szczerze w to wątpię) i zjedź mnie...
Nie wiem czy Ty masz takie klapy na oczach i nie potrafisz myśleć realnie czy w dzieciństwie uderzyłaś się w głowę, Ty "pokaż jaja" jak na babę przystało i przyznaj się do błędu ^^.
Chciałbym wiedzieć tylko jak to jest kiedy wie się wszystko najlepiej i nigdy się nie myli i nie popełnia błędów hę?
Małpujesz wszystko od słów używanych przeze mnie (co w niektórych przypadkach bardzo Cię ośmiesza) po budowę zdania i wypowiedzi, nie masz własnego "mądrego" stylu tylko podszywasz się pod innych.
Twoja osoba jest tak prosta jak budowa futerału od cepa i łopatologicznie rozkładając ją na czynniki pierwsze otrzymamy zero.
Nie chce mi się już po prostu jechać po Tobie bo w taką próżnię nie ma co uderzać bo i tak przepadnie w jej bezmiernych czeluściach.
Jak grochem o ścianę...

Dark_Sider

Buhahaha. Większośc po mnie jedzie. Bo który inteligentny by jechał? Naukowo udowodnione, że geniuszy jest mało.

Dalej, napisz jeszcze jakiś post. Niech wszyscy się dowiedzą o istnieniu takiego tł.umoka jak ty.

Ale z ciebie ananas. Czyli jak większość ludzi powie tutaj, że ziemia stoi, a słońce krązy, to także przyznasz im rację? Pokręcona logika.

Do jakiego błędu mam się przyznać? O ile mi wiadomo, to ty tutaj się pomyliłeś, a nie ja.

A tak na marginesie- kiedy idziesz do tych twoich znajomych? Pewnie idziesz z jakimś podobnym do ciebie pala.ntem na jakąś odmóżdżającą dyskotekę i jak zwykle nic nie wyrwiesz. :):) Są o wiele ciekawsze dla rozwoju mózgu rozrywki niż dyskoteki, uwierz.

Nie umiesz już po mnie jechać, bo nie da się. Bo moje wypowiedzi są spójne i logiczne i nie bazują na jakichś z palca wyssanych przesłankach.

Dlaej nie przyznałeś, że dałeś d.upy jeżeli chodzi o dodę. oj ta męska duma. Jeżeli w taki sam sposób wyrywasz laski, to nic dziwngo, że jesteś sam. Która by chciała być z takim facetem, który kłamie na każdym kroku.

Momoria

ja pstrykam palcami i głupie laski takie jak Ty biorą mi go aż po bile i nie muszę Ci tego udowadniać bo Ty byś zrobiła identycznie jesteś pieprzonym trollem i głupią pustą laską ciągnij się szmato i wypierdalaj z tego forum zajebany pustaku :D:D:D:D:D to chyba w Twoim stylu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem