Cios poniżej pasa

Waist Deep
2006
6,9 8,4 tys. ocen
6,9 10 1 8412
Cios poniżej pasa
powrót do forum filmu Cios poniżej pasa

OPINIA

ocenił(a) film na 8

8/10,bardzo dobry film,świetnie się go ogląda,typowy gangsta movie:)Ma wszystko,czego potrzeba,szybkie samochody,piękne kobiety,dynamiczną akcję,świetną muzykę i zakończenie.Bardzo dobre pościgi,pełna dramaturgia,do tego gorące uczucie pomiędzy dwoma głównymi bohaterami dodaje dla tego filmu kropki na i:)To co było w recenzji,to zobaczyłem na ekranie i nie zawiodłem się,oby więcej takich filmów.Po prostu prawdziwe życie od biedaka po milionera:)Świetne kreacje głónych bohaterów,są tak gorącą parą,jak pogoda w tym filmie i akcja:)Dużo amerykańskiego czarnego rapu jest idealnym dopełnieniem dla tego filmu.Gorącą polecam miłośnikom tego gatunku filmów,będą po prostu zachwyceni:)

er82

W sumie zgadzam się z przedmówcą.Jak dla mnie zakończenie zbyt szczęśliwe trochę banalne ale reszta ok 7/10

ocenił(a) film na 8
er82

popieram, film fajnie sie ogląda...ani trochę nie nudzi. Polecam, 8/10

ocenił(a) film na 6
aex

eee tam 6/10- są lepsze gangsta filmy. ten jest spoko nawet ale ta akcja z gadaniem przez telefon o konikach w trakcie pościgu -WTF!! choć dla Meagan Good można nawet to znieść:D ogólnie jeśli ktoś szuka naprawde zajebistego filmu w klimatach gangsterki prosto z L.A. to Harsh Times nie ma sobie równych mimo ze nie jest o czarnuchach:}

ocenił(a) film na 3
Bentley

Zgadzam sie! W aspekcie ze Harsh times milion razy lepszy! Niestety musze powiedziec ze film mnie zawiodl okrutnei a i tak niewiele sie spodziewalem i oczekiwalem. Chcialem obejrzec sobie cos przyjemnego na sen a film im dalej <na poczatku nawet fajny klimacik> tym nie dosc ze nie sprawial mi przyjemnosci to WRECZ MNIE DENERWOWAL!Nie polecam!