Cios poniżej pasa

Waist Deep
2006
6,9 8,4 tys. ocen
6,9 10 1 8412
Cios poniżej pasa
powrót do forum filmu Cios poniżej pasa

Tytuł piosenki

ocenił(a) film na 10

Mam soundtrack z tego filmu ale nie ma na nim napewno jedenej piosenki. Chodzi mi o ten utwór z początku filmu gdzie syn czeka w szkole na ojca. Jeśli ktoś zna wykonawcę i tytuł piosenki to będę wdzięczny za info. Co to filmu to bardzo mi się podobał a soundtrack jak rzadko który jest cały rewelacyjny. Pozdrawiam

marceli_76

cześć ! ja wpradzwie w innej sprawie ale myśle że bedziesz mi mógł pomóc wyczytałem że masz cały soundtrack, ja nie umie znikąd go zassać :/ a kurde zależy ma bardzo na 1 piosence dokładnie tej co jak jedzie ten kolo ze swoim synem autem i on nagle puszcza w radiu (potem ten mody wyciąga pistolet ze schowka) jakbyś mógł mi posałać tą piosenke byłbym bardzo wdzięczny. Mój adres : pasztit@wp.pl z góry dzięki czekam na szybką odpowiedź narazie :)

ocenił(a) film na 10
pasztit

no właśnie mi też chodzi o ten kawałek. Nie ma go na soundtracku i nie wiem co to jest, dlatego poszukuję go. Jeśli byś znalazł to proszę o przesłanie. Jak ja znajdę to wyślę. Utwór zaczyna się jak młody czeka.

ocenił(a) film na 10
marceli_76

Mack feat. Nate Dogg - Like This ,
znacie jakieś inne filmy tego typu... gangi, murzyni, i dobry rap odp.
pozdr

ocenił(a) film na 10
marceli_76

adryan : przede wszystkim Get Rich or Die Tryin' :P wiecej nie pamietam ale cos jest napewno bo mam to na koncu jezyka ale nie pamietam xD jak przypomne to ci powiem ... filmik swietny ... a tak wogle kto gra CoCo ?? wiecej filmów by się z nią przydało :) a w jakims juz ją widziałem .. wie ktos ?

Fabiano

Jesli chodzi o podobne filmy, to polecam np Paid in Full...
Coco gra Meagna Good - a gdzie jeszcze grala to sobie juz sprawdz na tej stronie:)
Co do tej piosenki - to chyba nie ta...;/