PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714080}

Cloverfield Lane 10

10 Cloverfield Lane
2016
6,5 105 tys. ocen
6,5 10 1 104577
7,1 45 krytyków
Cloverfield Lane 10
powrót do forum filmu Cloverfield Lane 10

Słaby 3/10

ocenił(a) film na 3

Ocena 3/10 to i tak mocno naciągana film w którym praktycznie nic się nie dzieje zero emocji słaba gra aktorska zero jakiegoś większego napięcia a sama końcówka to już istna tragedia która sprawia że ocena powinna być jeszcze niższa zdecydowanie nie polecam.....

ocenił(a) film na 8
slobi

Ty chyba sobiec żartujesz... Zresztą- czego można się spodziewać po osobie, która o przecinkach chyba nigdy nie słyszała. Słownik ortograficzny poczytaj zamiast oglądać filmy.

ocenił(a) film na 3
Frontsider

Interpunkcji celowo nie stosuje a co do filmu każdy ma prawo do swojego zdania a skoro film tak bardzo Ci się podobał to tylko pogratulować....

ocenił(a) film na 8
slobi

Skoro interpunkcji celowo nie stosujesz to "tylko pogratulować". Jeżeli według Ciebie w filmie nie ma emocji, napięcia a gra aktorska jest słaba to musisz mieć niezłą sieczkę w głowie. Co do końcówki to motyw z koktajlem mołotowa był idiotyczny i jest on jedynym minusem.

ocenił(a) film na 3
Frontsider

Chyba z powołaniem się minąłeś skoro Cię to tak bardzo kuje w oczy zresztą nikt Ci nie każe czytać moich postów a jeżeli dalej masz jakiś problem to trudno co do samego filmu moja negatywna ocena nie jest odosobniona wystarczy przejrzeć forum jest ich mnóstwo ale widzę ciężko Ci się z tym pogodzić....

ocenił(a) film na 8
slobi

Tak absurdalnego opisu filmu jak Twój nie widziałem na tym forum. "Kuć" to możesz sobie żelazo. Wracaj do szkoły.

ocenił(a) film na 3
Frontsider

To najwyższa pora sięgnąć po okulary bo są dużo gorsze ale rozumiem nie chce się poszukać bo i w sumie po co a z tą szkołą to koniecznie chciałeś mi pojechać ale słabo słabo jak się nie ma co napisać to się tak wymyśla polonista wielki!!!

ocenił(a) film na 8
slobi

Język polski wymyślono już dawno i nie ja to zrobiłem. To, że nie potrafisz pisać i nawet w najprostszych wyrazach potrafisz popełnić błąd jest dowodem na to, że jesteś po prostu dzieciakiem lub niedoedukowanym analfabetą. Osoba, która potrafi poprawnie pisać niekoniecznie musi być polonistą.

P.S. Dowal więcej wykrzykników- będzie fajniej.

ocenił(a) film na 3
Frontsider

Nie musi ale ty koniecznie chciałbyś nim być chyba Ci się fora pomyliły tutaj jest forum filmowe i mogę sobie pisać jak mi się chce to nie szkoła którą już zresztą dawno skończyłem a wyzywanie od dzieci i analfabetów jest typowe jak się nie ma sensownych argumentów jesteś po prostu osobą której nie wiele trzeba do szczęści skoro słaby pełen ABSURDÓW film oceniłeś tak wysoko....

ocenił(a) film na 8
slobi

To prawda, możesz pisać jak chcesz- tylko nie miej później pretensji, że ludzie biorą Cię za analfabetę. Wszak na forum poznać z kim mamy do czynienia możemy głównie po stylu pisania.

Absurdem było jedynie zniszczenie statku obcych. Reszta była spójna i logiczna.

ocenił(a) film na 1
slobi

Popieram film nieporozumienie