Ocena 3/10 to i tak mocno naciągana film w którym praktycznie nic się nie dzieje zero emocji słaba gra aktorska zero jakiegoś większego napięcia a sama końcówka to już istna tragedia która sprawia że ocena powinna być jeszcze niższa zdecydowanie nie polecam.....
Ty chyba sobiec żartujesz... Zresztą- czego można się spodziewać po osobie, która o przecinkach chyba nigdy nie słyszała. Słownik ortograficzny poczytaj zamiast oglądać filmy.
Interpunkcji celowo nie stosuje a co do filmu każdy ma prawo do swojego zdania a skoro film tak bardzo Ci się podobał to tylko pogratulować....
Skoro interpunkcji celowo nie stosujesz to "tylko pogratulować". Jeżeli według Ciebie w filmie nie ma emocji, napięcia a gra aktorska jest słaba to musisz mieć niezłą sieczkę w głowie. Co do końcówki to motyw z koktajlem mołotowa był idiotyczny i jest on jedynym minusem.
Chyba z powołaniem się minąłeś skoro Cię to tak bardzo kuje w oczy zresztą nikt Ci nie każe czytać moich postów a jeżeli dalej masz jakiś problem to trudno co do samego filmu moja negatywna ocena nie jest odosobniona wystarczy przejrzeć forum jest ich mnóstwo ale widzę ciężko Ci się z tym pogodzić....
Tak absurdalnego opisu filmu jak Twój nie widziałem na tym forum. "Kuć" to możesz sobie żelazo. Wracaj do szkoły.
To najwyższa pora sięgnąć po okulary bo są dużo gorsze ale rozumiem nie chce się poszukać bo i w sumie po co a z tą szkołą to koniecznie chciałeś mi pojechać ale słabo słabo jak się nie ma co napisać to się tak wymyśla polonista wielki!!!
Język polski wymyślono już dawno i nie ja to zrobiłem. To, że nie potrafisz pisać i nawet w najprostszych wyrazach potrafisz popełnić błąd jest dowodem na to, że jesteś po prostu dzieciakiem lub niedoedukowanym analfabetą. Osoba, która potrafi poprawnie pisać niekoniecznie musi być polonistą.
P.S. Dowal więcej wykrzykników- będzie fajniej.
Nie musi ale ty koniecznie chciałbyś nim być chyba Ci się fora pomyliły tutaj jest forum filmowe i mogę sobie pisać jak mi się chce to nie szkoła którą już zresztą dawno skończyłem a wyzywanie od dzieci i analfabetów jest typowe jak się nie ma sensownych argumentów jesteś po prostu osobą której nie wiele trzeba do szczęści skoro słaby pełen ABSURDÓW film oceniłeś tak wysoko....
To prawda, możesz pisać jak chcesz- tylko nie miej później pretensji, że ludzie biorą Cię za analfabetę. Wszak na forum poznać z kim mamy do czynienia możemy głównie po stylu pisania.
Absurdem było jedynie zniszczenie statku obcych. Reszta była spójna i logiczna.