PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714080}

Cloverfield Lane 10

10 Cloverfield Lane
2016
6,5 105 tys. ocen
6,5 10 1 104580
7,1 45 krytyków
Cloverfield Lane 10
powrót do forum filmu Cloverfield Lane 10

Hmmmm moment moment skoro główna bohaterka na własne oczy uświadczyła tego, że coś na zewnątrz jest jednak nie tak widząc kobietę jakby po jakimś skażeniu biologicznym to czy naprawdę w realu uwierzyła by w to że ręczne wyszycie kombinezonu z jakiegoś marnego materiału i stworzenie prowizorycznej maski uchroni ją przed:
- ewentualnym skażeniem biologicznym
- ewentualnym skażeniem chemicznym
- promieniowaniem czy też substancjami promieniotwórczymi ;p
sorki ale jestem na tyle inteligentną osobą że ten absurd godzi w moje odczucia intelektualne ;D

Kolejna kwestia skoro wysnuwam wniosek że mój "wybawiciel" ma psychopatyczne zapędy to czy w realu wyszywam w tajemnicy przed nim ten nieszczęsny kombinezon ;p czy też wszelkimi metodami próbuję go w każdy możliwy sposób obezwładnić :D a zapewne okazji nadarzyć mogło się bardzo wiele, nawet tak potężny gość zaatakowany znienacka może być zwalony z nóg jednym solidnym ciosem w łeb xD jest nawet jedna scena która aż krzyczy aby gościa zdzielić gdy ten ogląda tv a za nim Emmet w kuchni szuka nożyczek do krawieckich zapędów Michelle ;D

Ten film jest solidnie zniszczony przez głupoty a mógłby być naprawdę solidnym thrillerem psychologicznym coś na wzór "The Hole".
Ale to jeszcze nic laska wychodzi z bunkra widzi ptaszki i jest jednak pełna nadziei że świat żyje ;D a tu pierdut widzi monster UFO którym zwyczajnie niszczy koktajlem mołotowa wychodząc z opresji jak supergirl z jakiegoś Uniwersum Marvela czy też DC comiks i...

Jakby twórca tego idiotycznego, głupiego scenariusza stał przy mnie dostał by pilotem w łeb może by oprzytomniał ;D