PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714080}

Cloverfield Lane 10

10 Cloverfield Lane
2016
6,5 105 tys. ocen
6,5 10 1 104577
7,1 45 krytyków
Cloverfield Lane 10
powrót do forum filmu Cloverfield Lane 10

Scena w której Michelle rozpiepsza statek kosmiczny koktajlem molotowa jest dla mnie śmieszne nie mogli wymyślić cos innego ale co? Sam nie mam pomysłów.A film ogólnie mi się bardzo podobał świetny klimat i przede wszystkim Goodman

ocenił(a) film na 5
gdaas88

Masz racje , glupiutkie to bylo. Zreszta cala koncowka do bani. Ja bym zrobil to tak: Michelle wychodzi z bunkra, biegnie. Po chwili zatrzymuje sie i widzi ze swiat otaczajacy ja jest taki sam jak wczesniej, dodatkowo widzi na niebie ptaki. Zrzuca kombinezon, znajduje auto i ucieka z tamtego miejsca. Jadac juz jakis czas lesna droga widzi kilka nieruchomych samochodow a w nich trupy. ( zatrzymuje sie przy jednym aby zobaczyc co sie stalo, widzi poparzonego martwego mezczyzne ) Przyspiesza, ogarnia ja powoli przerazenie. Wjezdza na otwarta przestrzen. Zatrzymuje sie, wychodzi z auta i patrzy na majaczace w oddali miasto. A raczej to co z miasta zostalo. Posrod zniszczonych wiezowcow i dymu szaleje potwor z czesci pierwszej ( Cloverfield) a nad nim helikoptery wojskowe i mysliwce. Slychac gluche odglosy wybuchow i wystrzalow. Walka. Przerazona Michele patrzy na ten koszmar z nieruchoma twarza. W samochodowym radiu slychac jak kobieta mowi ze potrzebuja ochotnikow do pomocy w szpitalu, jest wielu rannych, ale Huston walczy...

ocenił(a) film na 5
Aretus

Dodam jeszcze ze Goodman niczym mnie nie zachwycil, pomruczal, poryczal i ogolnie mogli zamiast niego dac tam jakiegos niedzwiedza, efekt bylby ten sam :)

ocenił(a) film na 6
Aretus

Zabierz się za pisanie scenariuszy - Twój jest dużo lepszy od oryginału :)

Aretus

Taka końcówka byłaby dla mnie idealna. Brawo!