PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714080}

Cloverfield Lane 10

10 Cloverfield Lane
2016
6,5 105 tys. ocen
6,5 10 1 104577
7,1 45 krytyków
Cloverfield Lane 10
powrót do forum filmu Cloverfield Lane 10

spojlery

ocenił(a) film na 10

mialem isc na superman ale poszedlem na ten film wczoraj I nie zaluje nie byl nudny muzyka naprwde wporzadku I efekty dzwiekowe. widzialem w 2d pewnie w 3d jest lepszy ale nie wiem czy wogole wyszedl w 3d.
o filmie myslalem ze ten film to cos w stylu cloverfield czyli project monster nie wiem jaki jest sens wymyslac nie wiadomo ile tytulow do jednego filmu bo przez to porobii sie metlik ale w sumie trzeba poszerzac horyzonty jak randal z clerks wyskoczyl z tym tekstem to czasami go przytaczam. bo w sumie nie spotkalem sie przed project monster zeby byl jakis film ktory ma dwa tytuly I niektorzy uzywaja project monster I niektorzy cloverfield z tego tez powodu pomyslalem sobie ze ten film ma cos z wspolnego z project monster ale niewiele spojlery uwaga ale alieny sa tak ze ma cos wspolnego ale film ogolnie jest nastepne spojlery o tym ze kobitka rozstaje sie z gosciem jedzie wypadek budzi sie se mysle w tej glowce bede gwalcona lancuch na nodze pewnie pile ogladala I ktos mnie zabije albo zje itp itd a tu goodman wyjasnia katastrofa obcy bron chemiczna swiatlo itp itd wojna alieny ludzie hehe najpierw chciala go zabic bo mysli jestem uwieziona czas zabijac tez troche to naciagniete nie pomyslala ze czlowiek uratowal zycie najlepiej sie odwdzieczyc zabic ( to samo bylo w kino no tabi anime dziewczynka uratowala w zimie 3 podroznikow karmila ich cala zime zabijajac kroliki Zima sie skonczyla a tu oni chcieli ja zjesc okazalo sie ze to kanibale woz w ktorym utkwili w zimie pelno kosci ludzi zabila ich w samoobronie I se pomyslala po co zabilam tyle krolikow zeby ich ratowac cala zime skoro I tak ich musialam zabic filozofia a dalej o filmie sory ze wyskoczylem z tematu ) no I dalej wyjasnia ze alieny albo cos podobnego powietrze zanieczyszczone przygotowal sie na to od dawna I udaloo sie zyje I jest jeszcze jeden gosc nie pamietam imienia I se zyja z poczatku watpliwosci czy aby ten koles nie jest psychicznie chory I zaczyna myslec o ucieczce glowna bohaterka I prawie jej sie udalo ale jak juz prawie otworzyla dzrzwi to pojawila sie kobitka ktora zaczela swirowac cala byla oparzona od jakiejs broni chemicznej I to jest mega w tym momencie sam se mysle psy na zewnatrz bron a moze to sciema zeby uleglosc miala pozniej zeby nie chciala wyjsc ta babka juz ja bardziej przekonala ale tez mogla byc podstawiona ale to juz by bylo zagmatwane I tak jest jak moja wypowiedz zreszta ; ) ale o filmie no I dalje ile mamy tam siedziec rok dwa zastanawiaja sie goodman sam nie wie wkurza go takie pytanie co dalej I my tez ogladajac se co dalej to jazda gramy w monopoly ukladamy puzzle robi sie komedia czyli mamy troche thrillera komedi horror jeszcze nie ma pozniej bedzie dramat tez sie pojawi albo melodramat w sumie s-f tez jest hmm cos pominalem obyczajowy na pewno to nie jest film sensacyjny no idalej zaczyna sie spisek zeby uciec jeszcze wczesniej bohaterka odkrywa na szybie ktorym sie wychodzi help me czyli zabil pewnie corke o ile dobrze pamietam najpierw ja wykorzystywal seksualnie co chcial pokazac co bedzie dalej z glowna bohaterka jak jej pytal co chce rozka czy galke jak dawal lody po tym jak zastrzeli przy niej gostka bo wzial plan ucieczki na siebie ( przed tym rozmawiali czy macie jakies regrets (mysle ze o zale chodzi wpisuje na goggle translate regrets wyskakuje slowo ubolewa ehh brak slow ) dobra o zale chodzi czyli mowi bohaterka ze mogla zareagowac jak mala dziewczynka jest zle traktowana nie pamietam czy przez matke zaluje ze nie wziela na siebie jej cierpienia mogla jak byl zmuszony do dzwigania krzyza szymon z cyreny co innego byc zmuszony do dzwigania czyjegos krzyza a co innego jak w przypadku Pana Jezusa dac zycie za okup za wielu pewnie o zlych chodzi bo jak mozna dawac swoje zycie za dobrych ludzi skoro dobry czlowiek nie potrzebuje pomocy bo jest dobrytylko zly czlowiek potrzebuje pomocy) dobra dalej o filmie watek religijny mi sie wlaczyl bo zal ma z religia duzo wspolnego dlatego troche mozna jeszcze jako film religijny podciagnac I dalej o filmie aha nie zaluje za bledy jak ktos nie chce niech nie czyta ja robie co chce pisze co chce mysle co chce jak ktos mi narzuca wstawiaj kropki lub przecinki lub przycinki to ehh lub duze litery co ty polskiego nie znasz ja mu moge udowodnic ze nia zna a to jak ktos jest ogarniety to ok niech sie chwali ale ja mu nie bede za to gratulowal niech se swoja dume w kieszen schowa ja nie mam zamiaru komus gratulowac ze jest lepszy z tego czy innego jezyka czy wiedzy pisze o filmie jak ktos nie chce nie czyta czytam wiele wypowiedzi juz od dawna I wiem ze niektore mi sie przydaly moze komus sie ta przyda ok koncze bo nie bede trzcil calego dnia na jeden film I dalej czyli jest rozlaka pczatek wypadek goodman wyjasnia ze schron mamy 3 drombo w bunkrze duzo filmow muzyki I gier ginie gostek bo wzial na siebie plan ucieczki goodman szczesliwy jestesmy sami duzo seksu sie szykuje ale okazuje sie ze nie poddaje sie ucieka zabija goodmana kwas to horror gooodman go zabil I rozpuscil I wychodzi w uszytym kombinezonie boi sie bo powietrze skazone I co leci jakis statek powietrze nie skazone ptaki laca a tu alieny sozk nawet bohaterka byla w szoku przeciez bylam z wariatem a tu rzeczywiscie alieny nie ma pytan heh masakra nawet mnie to zszkowoalo I oczywiscie robija statek alinow I idzie w swiat szukac pozostaly dobry film muzyka moze nawet drugi raz pojde bo fajna muztlyko 2,50 funta to nie bede zalowal

Chucky_Tbg

Nie ćpaj jak piszesz, takiego bełkotu dawno nie czytałem.