PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1114}
7,5 80 tys. ocen
7,5 10 1 80122
7,1 29 krytyków
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz
powrót do forum filmu Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz

2/10

ocenił(a) film na 2

Proszę mi się tu nie burzyć ale nie zrozumiałem tego filmu. Żarty z ustroju nie są mi obce ale moim zdaniem "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" nawet nie umywa się do innych tego typu produkcji.

ocenił(a) film na 9
pachomir

może jeszcze kiedyś zrozumiesz...

użytkownik usunięty
Hoodzielec

Nie sądze - ocenił titanica na 10/10 <3...

ocenił(a) film na 10

hehe
komentarz miazga:)
pozdr.

ocenił(a) film na 9
pachomir

Nie zrozumiał filmu i nie śmieszą go Barejowskie żarty - nie ma nadziei dla tego pana. Dziękuję.

pachomir

heh ! Jak go nie zrozumiałeś to po co stawiasz ocenę ??

użytkownik usunięty
pachomir

"Żarty z ustroju nie są mi obce"

Taa, jasne...

pachomir

Skoro nie zrozumiałeś tego filmu to właśnie Ty masz problem, a nie film. Nie rozumiesz? To nie oceniaj w ogóle, albo daj chociaż ocenę średnią, choćby 5. Twoja ocena, jaką tutaj zaprezentowałeś niezbyt się ma do tego, co można wyczytać na temat oceniania na Twoim blogu. Tworzysz skalę, a tymczasem kompletnie ją zarzucasz, bo filmu nie zrozumiałeś. Ponowię pytanie: po co go w ogóle zatem oceniasz?

ocenił(a) film na 10
jedzoslaw

pewnie dlatego że temat rozpoczęty zaczepnie;)

ocenił(a) film na 6
pachomir

panie, co ma się umywać jak nie brudne. pan masz film i pan oglądaj. i ciesz się. a w ogóle to film tylko dla dla nas, złodziei
bo każdy fan tego filmu to Polak. a każdy Polak to pijak, a każdy pijak to złodziej... :]

pachomir

mam 55 lat , komune pamiętam, filmu nie rozumiem. Jest cienki. I płytko zrobiony, jak Miś 2 co jest kompletna szmirą. Hej!

ocenił(a) film na 9
baca350

mam tylko 53 lata, mimo to się nie zgadzam z przedmówcą :P
Miś 2 = (prawie) kompletna szmira, OK, ale CMZJMZ jest boski!

Hoodzielec

O proszę, jak stare zbuki wymieniaja elegancko poglądy! Hej!

Hoodzielec

"Miś 2 = (prawie) kompletna szmira, OK, ale CMZJMZ jest boski!"

Masz na myśli "Rysia" z 2007?

ocenił(a) film na 9
jedzoslaw

tia :)

Hoodzielec

Biorąc pod uwagę chronologię, to "Ryś" nie jest "Misiem 2", bowiem kontynuacją "Misia" były "Rozmowy kontrolowane". "Ryś" jest zatem "Misiem 3" :) Media jednak chwyciły się tej promocyjnej ściemy i ciągle to powtarzały i choćby dlatego nie warto tego marnego filmu tutaj przywoływać :)

ocenił(a) film na 9
jedzoslaw

oczywiście masz rację, ale ja odpowiadałem na post użytkownika baca350, który piszac "Miś2" miał z pewnością "Rysia" na myśli, bo przecież nie chyba "Rozmowy kontrolowane"... :)

Hoodzielec

Prawda, wybacz :)

baca350

"mam 55 lat , komune pamiętam, filmu nie rozumiem. "

To nie kwestia wieku tylko poczucia humoru.

użytkownik usunięty
baca350

Cenzura zrobiła swoje i cały film okroiła...

ocenił(a) film na 8
pachomir

"Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" nawet nie umywa się do innych tego typu produkcji.

Możesz napisać jakie inne produkcje masz na myśli.

ocenił(a) film na 10
Znawca kina

No właśnie, jakie ?

ocenił(a) film na 10
pachomir

jestes "ubogim" czlowiekiem.

pachomir

Ziemię do kwiatów wozić, a nie porządnych ludzi zaczepiać!

ocenił(a) film na 9
aariciaa

:)))

ocenił(a) film na 1
pachomir

Ludzie ale macie problemy.
Jednym się film spodobał, innym najzwyczajniej nie.
Co ma do rzeczy, czy ktoś go zrozumiał, czy nie?
Wielcy krytycy się znaleźli.
Każdy ma swój gust.
Jednym podobają się takie filmy, innym zupełnie inne.
Nie róbcie popeliny.

ocenił(a) film na 2
qpon83

Qpon, zauważ jaka konwersacja się w tym temacie rozkręciła choć nawet bez mojego udziału. Wspaniałe jak brak tolerancji i poszanowania dla odmiennego zdania łączy ludzi :) Polska!

ocenił(a) film na 9
pachomir

A tak z ciekawości, do jakich produkcji się nie umywa?

ocenił(a) film na 8
pachomir

sam jesteś sobie winien.Zachowujesz się jak te dzieci które pisza "film do bani" i ocena 1/10.Nie podajesz żadnych argumentów ani przynajmniej tych tytułów do których " się nie umywa".

ocenił(a) film na 2
fauzi

Moje oceny to moja indywidualna sprawa. Jak ci się nie podobają to sobie pisz, że ci się nie podobają ale uważam się za bardzo sprawiedliwego filmwebowicza - sama średnia ocen mówi o tym, szczególnie jeśli zestawić ją z innymi z tego portalu. Kwestia gustu to już inna sprawa ;)

ocenił(a) film na 8
pachomir

Ale przecież tu nie chodzi o ocene tylko o jakieś uzasadnienie.Źle zrozumiałeś moją wypowiedz.Piszesz że inne filmy o absurdach PRL sa lepsze,ale nie piszesz jakie to filmy.Nie piszesz nawet co Ci sie w tym filmie nie podoba.Przez to wszystko nie wystawiasz sobie dobrej oceny.To na ile oceniasz mało mnie obchodzi bo jak zauwazyłeś to Twoja indywidualna sprawa.

pachomir

Skoro twoje oceny są indywidualną sprawą, dlaczego napisałeś na forum o swojej ocenie? Mogłeś zachować to dla siebie. Nie uzasadniasz, a dodatkowo unikasz odpowiedzi na pytanie "do jakich produkcji się nie umywa?".