PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=870583}
6,0 13 tys. ocen
6,0 10 1 12798
5,4 37 krytyków
Creed III
powrót do forum filmu Creed III

Przecież to istna kpina aby Rockiego nie było w filmie ... :/ To już nie będzie to samo przynajmniej dla mnie wielkiego fana całej serii :(

yogurtho

Sam zauważyłem i się zdziwiłem że w obsadzie aktorskiej zabraknie Sylwka wiadomo że ten aktor ma już swoje lata co tu się dziwić

ebmr

Istnieje prawdopodobieństwo, że Rocky wystawi swojego syna do ringu ;)

ocenił(a) film na 8
yogurtho

Moim zdaniem dobrze, że „wygasili” postać Rocky'ego, ale jestem zaszokowany, że nie było o nim nawet wzmianki! To już było słabe.

ocenił(a) film na 4
Ocato

Też mi się to nie spodobało. Mogli chociaż jakiś pogrzeb zrobić, cokolwiek, a po prostu tak jakby go nagle wymazano z całej serii.

yogurtho

Ja sobie odpuszczam całkowicie już. Sam Adonis to postać antypatyczna, w ogóle jej nie kibicuję, nie identyfikuję się, więc nie widzę sensu tego oglądać. Już w poprzednim filmie wątek Drago i jego syna był ciekawszy od nudnych głównych bohaterów. To już tylko kino robione przez czarnych dla czarnych. Ja ignoruję, podziękuję i mam już gdzieś rozwój tej marki.

yogurtho

A jednak nie przeszkodziło Ci to dać ocenę 10 gwiazdek... Jak masz głupio oceniać i głupio komentować to lepiej nie rób żadnej z tych rzeczy.