PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487409}

Człowiek o żelaznych pięściach

The Man with the Iron Fists
2012
5,3 13 tys. ocen
5,3 10 1 13315
4,2 10 krytyków
Człowiek o żelaznych pięściach
powrót do forum filmu Człowiek o żelaznych pięściach

Film nie dla każdego, to fakt. Mistrz ukrywa przekaz dla wybranych, plebs widzi tylko krew i flaki.
tyle w temacie! heheheh ;)

ocenił(a) film na 3
Gedeon_Kupidura

Nie szukaj w czystym mleku kakaa

artlazarski

a Ty na siłę mądrych powiedzeń...

Gedeon_Kupidura

Daruj sobie z tym ''plebsem''.
Po prostu jedni oglądają film dla przyjemności po pracy czy szkole a drudzy udają lub są krytykami filmowymi.

ocenił(a) film na 8
Gedeon_Kupidura

Tak zwani koneserzy kina ambitnego. Śmierć w wenecji 10/10 ;D Dla nich powinien być osobny filmweb. Siedzieliby sobie tam i złowieszczo wystawiali jedynki hollywoodzkiemu ścierwu wzajemnie się adorując.

kiepens

Przepraszam... Co ma "Śmierć w Wenecji" do tego zabawnego gówienka??|

Gedeon_Kupidura

....jak to jest Twój mistrz to czapki z głów !.... a skoro lubisz mądre powiedzonka to mam kolejne " przestań rozbijać gówno na atomy " .... i to dosłownie ! :D .... skoro jesteś takim fanem sztuki dla wybranych to powieś sobie w pokoju obraz Kazimierza Malewicza pt. "kwadrat" ... usiądź przed nim i dokonaj samogwałtu. GORĄCO POZDRAWIAM !!!!

lenss89

ZObaczyłem sobie ten obraz.Wspaniałe dzieło, ten człowiek miał wizje..

Detoksynator

...hehe to jak chcesz to powiem mojej 4-letniej siostrzenicy to Ci taki namaluje z dedykacją !!! ? ? ? hm ?

lenss89

Dajesz się podpuszczać jak małe dziecko.

Gedeon_Kupidura

A może Ty? hm?

użytkownik usunięty
Gedeon_Kupidura

No fakt. To nie jest film dla każdego. To jest film dla totalnych półgłówków uważających się za niebywale mądrych, szukających w zwykłym gównie posiłku dla smakoszy. Czyli w sam raz dla ciebie.