PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=968}

Człowiek widmo

Hollow Man
2000
6,1 24 tys. ocen
6,1 10 1 23825
5,7 16 krytyków
Człowiek widmo
powrót do forum filmu Człowiek widmo

prosze napiszcie jak film sie zakończył bo zasnęłam wczoraj i nie obejrzałam do końca,,,:( plis

ocenił(a) film na 6
Salvamee

A jak mogło sie skończyć? Gościu oszalał i chciał ich wszystkich pozabijać. Załatwiła go ta laska, a sama ze swoim rannym facetem uciekli. A tak na serio to możesz se wypożyczyć za 5 zł

moooras

a wiesz tak na serio to nie opłaca mi sie pożyczać i wydawać 5 zł żeby pooglądać ostatnie 5 minut filmu

ocenił(a) film na 6
Salvamee

a więc: Sebastian, Matt i Linda znaleźli się w szybie windy, ranny Matt trzymał się na drabince, a Sebastian pociągnął Lindę za nogę i spadła na windę. Sebastian poprosił Lindę, żeby go pocałowała, i tak zrobiła. W tym samym czasie chwyciła za kabel i stopą nacisnęła na przycisk odczepienia windy od kabla i Sebastian poleciał w dół wraz z windą. (pamiętasz chyba, że wcześniej Sebastian zrobił bombę, która wysadziła laboratorium i szyb windy). Matt pomógł Lindzie wgramolić się na drabinę i potem wyszli na powierzchnię. Oczywiście zjawił się komitet powitalny w postaci policji i innych służb ratowniczych i porządkowych.

Harry71

no w końcu sie doczekałam,,,, (O_o)
dziękuje ślicznie:*:*:*:*:*:*:*:*:*
;)