prosze napiszcie jak film sie zakończył bo zasnęłam wczoraj i nie obejrzałam do końca,,,:( plis
A jak mogło sie skończyć? Gościu oszalał i chciał ich wszystkich pozabijać. Załatwiła go ta laska, a sama ze swoim rannym facetem uciekli. A tak na serio to możesz se wypożyczyć za 5 zł
a wiesz tak na serio to nie opłaca mi sie pożyczać i wydawać 5 zł żeby pooglądać ostatnie 5 minut filmu
a więc: Sebastian, Matt i Linda znaleźli się w szybie windy, ranny Matt trzymał się na drabince, a Sebastian pociągnął Lindę za nogę i spadła na windę. Sebastian poprosił Lindę, żeby go pocałowała, i tak zrobiła. W tym samym czasie chwyciła za kabel i stopą nacisnęła na przycisk odczepienia windy od kabla i Sebastian poleciał w dół wraz z windą. (pamiętasz chyba, że wcześniej Sebastian zrobił bombę, która wysadziła laboratorium i szyb windy). Matt pomógł Lindzie wgramolić się na drabinę i potem wyszli na powierzchnię. Oczywiście zjawił się komitet powitalny w postaci policji i innych służb ratowniczych i porządkowych.