PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=322665}

Człowiek z Ziemi

The Man from Earth
2007
7,2 24 tys. ocen
7,2 10 1 23687
5,7 6 krytyków
Człowiek z Ziemi
powrót do forum filmu Człowiek z Ziemi

2\10

ocenił(a) film na 1

wybaczcie poległem nie dałem rady do końca obejrzeć tego..... NUDA;\

ocenił(a) film na 9
Vitek85xxx

To chyba po prostu nie jest film dla ciebie. Jeśli wyżej oceniasz gnioty typu "Klan", "Power Rangers', "Pensjonat pod Rózą" czy "Hostel" tzn, że masz chyba 134 lat. Kolejny dowód-świetny film "Babel" oceniłeś 4/10. Wniosek jest jeden: nie leżą Ci filmy o głębszym sensie, nad którymi tzreba się zastanowić i pomyśleć.

ocenił(a) film na 1
andrijg

widziadłem jeden odcinek to ocleniem hahahaahahahahaahahah Człowiek z Ziemi głębsza fabula o człowieku toś pojechał;P

ocenił(a) film na 1
Vitek85xxx

poza tym jak narazie to mało oceniłeś filmów wiec nie pouczaj mnie bo jesteś tu dziewica jeśli chodzi o oglądanie filmów ;)

ocenił(a) film na 9
Vitek85xxx

Ja Ciebie nie pouczam. I co ma do tego ile filmów oceniłem. Obejrzałem dużo więcej, tylko nie korzystałem z FilmWeb-u. Ty zaś oceniłeś film, którego jak sam napisałeś nie obejrzałeś nawet do końca. Nie zgadzam się tylko z twoja opinią. Ale jak tak poczytałem komentarze na tym serwisie, nie tylko do tego filmu ale także do innych to zobaczyłem, że jak tylko ktoś ma zdanie inne od ogółu większości to jest powszechnie uznawany za debila i idiotę, który na niczym się nie zna. tyle na ten temat.

ocenił(a) film na 5
andrijg

To jak autor ocenił pozostałe filmy i czy ma wyrobiony gust czy też nie, nie powinno przesłaniać faktu, że Man from Earth jest filmem pozorów: pozorów inteligencji, pozorów ambicji i pozorów głębszej treści. Dlatego nawet jeśli autorowi głębsze filmy nie leżą, to ten konkretnie film nie leży mu z innego powodu.

Lost_in_Time

to jest film zbudowany na dialogach...coś jak teatr telewizji,i w tej konwencji powinnien być oceniany...jak ktoś lubi takie klimaty,dużo gadania,dużo filozofii psychologi ,rzucanie cytatami,i nazwiskami znanych ludzi to polecam "Życie świadome" 8/10
http://www.filmweb.pl/f34004/%C5%BBycie+%C5%9Bwiadome,2001