współczuję wam tego że nie potraficie się cieszyć tym niesamowitym filmem jak ten mały człowieczek ;)
https://www.youtube.com/watch?v=DXAva_gO8Qk
Niech będzie wzorowany, gówno mnie obchodzą te Twoje komiksy. Nie o komiks idzie, tylko to jak to przedstawiono. No wiesz,w tle Jezus,gada z uśmiechającym się księdzem. Przecież to jest kicz w dodatku obrzydliwie przedstawiony...
Wow 7+, sądzę, że film miał być czymś większym. Praktycznie film przeszedł bez echa, ot kolejny średniak. Kompletnie nie wrył się w pamięć. Popatrz na Mrocznego Rycerza. To arcydzieło tego gatunku. A MoS? Cóż, można się przy nim tylko zaśmiać...
Tak wystawiłem. I jestem z tego dumny. Zresztą jest to moja sprawa i nic Ci do tego... Jest to kolejny propagandowy filmik, dla lemingów, żeby Polakom się wreszcie wryło, że są współwinni zagładzie Żydów. Co jest totalnym absurdem...
Hej, przecież pisałeś "Ocenić film który na najważniejszych serwisach filmowych RT i IDMB ma oceny powyżej 7.4 ;D BRAAAWOOO mistrzu myślenia."
Sam sobie zaprzeczasz ptasi móżdżku. Zgodnie z Twoją logiką, powinieneś wystawić Inter 9, bo na IMDB ma 8.8...
Każdemu? Z każdym gadałeś? Trochę pokory, mentalny gimbusie. Nie każdy jest takim debilem, jak ty...
Już, bez nerwów bo ci żyłka w dupsku strzeli :D. Ja tam nie widzę Jezusa tylko Clarka Kenta ;) Sama na siłę upatrujesz czegoś zupełnie innego a sama scena świetna ;)Po co ja w ogóle z tobą piszę?
Hahaha, teraz dopiero zauważyłem ten avatar. Współczuję Korwinowi że zbiera przy okazji takich tępaków jak ty. Ile jeszcze musisz bidulo kucowata czekać by móc wreszcie legalnie zagłosować? Znasz ty w ogóle program partii KORWiN czy jesteś właśnie kolejnym lemingiem czyli tępakiem który idzie za czymś bez większego rozeznania :D Bo JKM masakruje lewaki, bo lewaki be itd. itd. Obstawiam to drugie. Skąd biorą takich kretynów ;) Juz na KNP nie zagłosujesz :DDD? No ale zapomniałem, przecież ty nawet sam byś filmu nie ocenił :) sugerujesz się recenzją tego nerda, sam nie podałeś ŻADNYCH SENSOWNYCH argumentów a mimo to plujesz się dalej :DD
Cóż, kto się ***** urodził ten kanarkiem nie zdechnie jak to mówią :) Porównaj sobie teraz kucu moją ocene Interstellar -> 7 do tej na RT czy IMDB, różnica 1 oczka, a swoją ocenę MoSa do ocen z RT i IMDB -> 5 oczek, LMAO :D Nie pogrążaj się już dla własnego dobra ;) Skończ gimnazjum, popiszemy.
Wejdź kucyku na RT/IMDB, poczytaj komentarze użytkowników i przeproś ;) Aaaah tak, kij wie jak tam u ciebie z angielskim ale prawdopodobni lichuteńko bo skoro niby taki "mondry"(sic!) jesteś to przecież siedzisz w temacie na który dyskutujesz.. ale chyba nie :)
"Praktycznie film przeszedł bez echa, ot kolejny średniak. Kompletnie nie wrył się w pamięć."
Bądź teraz zgodny ze swym zdaniem i zabieraj się już z tego forum, temu panu już dziękujemy ;) Film przeszedł bez echa? To co tu robisz? Po cholerę siedzisz na forum MoS który tak cie się nie podoba i odpisujesz na posty z nim związane dzieciaczku? Zaprzeczasz sam sobie. MoS zarobił 2 razy tyle co Batman Begins. Krzyżyk na drogę.
Jak tam nie widzisz Jezusa, to jesteś może mało rozgarnięty? Pisywałem z większymi debilami, ale ty jesteś blisko nich...
Teraz dopiero go zauważyłeś. bo jeszcze wczoraj go nie miałem. Ile muszę czekać? Nie Twoja sprawa. Zajmij się może sobą? Nie specjalnie widzę sens gadania o JKM,czy partii Korwin. Rozumiem, że jesteś takim idiotą, że nie potrafisz normalnie dyskutować, bez argumentum ad personam. Gratuluję dorosłości, Order uśmiechu dla Ciebie. Widzisz, może jestem młodszy od Ciebie, ale chyba mądrzejszy, bo nie chcę rozmawiać o Tobie, tylko o filmie. Kompletnie mnie nie interesujesz... Bo nie jest ważny wiek, tylko podejście do tematu, tępaku...
To to jest Twoje kryterium? Zastanawiam się, czy jest sens z Tobą gadać. Wszystkie Twoje oceny są porónywalne z tymi na IMDB? Jeśli tak, to czapki z głów. Brawo! Już Ci pisałem, że ocena IMDB czy innym portalu nie wpływa na moją ogólną ocenę filmu. Ona ma tylko pokazać, jak większość to ocenia. Nie jest żadnym wyznacznikiem. Jak PO ma 60% poparcia w sondażach, to też na nich głosujesz. Bez jaj. Nie kompromituj się.
Film przeszedł bez POZYTYWNEGO echa. Był potencjał w tym filmie ogromny i naprawdę liczyłem na coś świetnego. Nie jest oczywiście proste zrobić w film o S. Ciężki to temat w ogóle. Ciężko zrobić coś takiego bez ton patosu bla bla bla. Ale jeśli dało się to zrobić z Batmanem, to czemu nie da się Supem? Sprawa dla mnie otwarta. Jednak na 2 część nie pójdę. Sorry, ale patrzenie na drewnianego Cavilla i jeszcze bardziej drewnianego Affleca mnie przeraża. Dziwisz się. Kim właściwie był wtedy Nolan? Nikim wielkim szczerze mówiąc. Miał już genialne filmy na koncie, ale nie tak mocno zauważone. MOS startował pod szyldem Nolana, twórcy genialnej trylogii o Batmanach. Tyle w temacie...
Zdanie tak sklecione że nie wiadomo o co w nim chodzi :D Tylko ty w tej scenie widzisz Jezusa nie Clarka. Dopatrujesz się na siłę nie wiadomo czego w tym filmie. Ende.
Pogrążasz się ;D Wystawianie filmowi 2 który zasługuje na minimum te 5 to zachowywanie się jak gimb. Jedynym minusem MoS który tak wszyscy wytykają jest niby scenariusz, za same zdjęcia, efekty, grę aktorską i oprawę audiowizualną film zasługuje właśnie na 5. Chyba to się pchła na jajkach ;) Tak, taktyka kraba najlepszom(sic!)
Pisać* Geniuszu, pisać. Widzę że nadal nie pojmujesz o co mi biega z odniośniami do IMDB i RT :D Aż zacytuje poprzedni post, czytanie ze zrozumieniem się kłania ;3
"nie raz i nie dwa zdarzyło mi się dziwić że film, który był b. dobry miał ocenę 5 czy 6 ;)" Kapiszczi? Ty i dzieciarnia tobie pokrewna zaniża specjalnie filmy na FW a spora część ludzi sugeruje się ocenami, czy obejrzeć dany film czy też nie, dlatego ja SUGERUJE się ocenami z IMDB, tam takiego cebulactwa nie ma i dobry film ma odpowiednią ocenę ;)
Zmiana zdania jak w kalejdoskopie :D Nie kompromituj się, populisto ;) piszesz bzdury które przeczą same sobie oksymoron. Batman bez patosu, bitch please. O ile Batman Begins nie miał go wcale o tyle TDK i TDKR były nim wypchane po brzegi, " Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs" :DDDD
Widać że Bena Afflecka widziałeś chyba po raz ostatni w Daredevilu, współczuję. Dla twojej informacji to Nolan uparł się przy tym mega poważnym tonie MoS, to on uparł się na zabiciu Zoda i to on uparł się żeby MoS był kalką jego Batmanów, ergo to jego wina że krytycy przyjęli film tak a nie inaczej ;) MoS zarobił prawie 2 razy tyle co Batman Begins, oba te filmy otwierają drzwi na kontynuację, MoS wypada tu lepiej, gdyby film był słaby i nie przeszedł bez pozytywnego echa nie dostałby zielonego światła na kontynuację ;) Pogódź się z tym, bądź wierny swoim wypowiedzią i bierz dupę w troki. Według ciebie film jest zły, co tu robisz ? Po cholere przesiadujesz na forum MoSa i płaczasz? Był zły według ciebie, nie wchodź :D To jest logika dziecka, nie lubiem, film be ale wbije na forum o danym filmie i będę pluł i płakał, to właśnie robisz, więc nie wyskakuj mi z tekstami że "chyba jesteś mądrzejszy" :D Ja tak nie robię, film mi się nie podoba, nie wbijam na jego fora i nie pluję jadem. Amen.
Wystawianie filmowi 9, który zasługuje na na 5 to zachowanie się jak gimb. Jedynym plusem MoS jest muzyka i efekty specjalne. Gra aktorska słaba,gigantyczne dziury w scenariuszu,żenujące dialogi i patos na dokładkę.
Gówno mnie obchodzi czym się sugerujesz. Piszesz głupoty, a później się z nich wycofujesz. Mógłbyś się przyznać po męsku do błędu, że na początku przeholowałeś.
Może i miał trochę patosu, ale nie było hamerykańskich wstawek i film nadrabiał scenariuszem. Tutaj jest słaba gra aktorska i żenująco słaby scenariusz. Pisałem już o tym zresztą 100 razy.
Chłopie widziałem Affleca w Zaginionej dziewczynie i powiem Ci, że nie zrobił na mnie kompletnie wrażenia. Był tak samo denny i drewniany. Po prostu uważam, że jest dość słaby,a Daredevil'a nawet nie widziałem...
MoS wypada lepiej? Serio?
IMDB
Batman Begins 8.3
MoS 7.3
Filmweb
BB 7.6
MoS 6.5
Jechać dalej? OK
RT
MoS 76%
BB 94%
Nie kompromituj się...
Zaraz, przecież to ty cały czas płaczesz nad moją oceną... Weź się zajmij sobą i przestań mi odpisywać. Już nie mam ochoty czytać Twoich żali...
Boże, napiszę to raz jeszcze i tym razem ostatni, zacznij ty czytać ze ZROZUMIENIEM, wykup sobie jakieś lekcje albo wróć do podstawówki w której właśnie tego uczą bo masz braki wiedzy ;) Ouuu, chyba że jeszcze w niej jesteś, wtedy zwracam honor ^^ Film jest na 7 ;) zaś dawanie filmowi który MINIMALNIE zasługuje na 5 oceny "2" to już kretynizm.
Ty jesteś idiotom :D Gdzie się z nich wycofuje :D? Jesteś skończonym pajacem. Napisałem od początku że NIE WARTO sugerować się ocenami na FW bo NIEKTÓRE filmy mają ją specjalnie ZANIŻANE przez kretynów i kuców twojego pokroju. Wielce podajesz jakieś gówniane przykłady że Interstellar który ma 8.8 na IMDB uważam średni, tyle jaka jest różnica w daniu Filmowi który ma średnią 8.8 ocenę 7 a daniu filmowi mającemu 7.4 ocenę 2 ;) Ale cóż, chyba nie pisał byś takiej bzdury i nie kompromitował się dalej gdybyś UMIAŁ czytać ze ZROZUMIENIEM :) Co do "Piszesz głupoty, a później się z nich wycofujesz. "
:DDD
Najpierw:
"Praktycznie film przeszedł bez echa,"
a teraz:
"Film przeszedł bez POZYTYWNEGO echa."
:DDD Populizm pierwsza klasa, jesteś jak chorągiewka na wietrze która nie wie co piszę ;) To samo do Batmana, tak zachwalasz a wychodzi an to że tak oglądałeś ze zrozumieniem jak i MoSa, tylko tak, Batman był wychwalany pod niebiosa więc sam go chwalisz a że MoS jest hejcony przez masę dzieci więc sam go hejcisz ;) Ehm, chorągiewka, ehm :D Batman nadrabiał scenariuszem :DDD Powiedz mi jak Batman który znajduje się SETKI TYSIĘCY kilometrów zdala od Gotham w pierdlu znajdującym się w dziurze naglę niczym Superman pojawia się w swoim mieście by walczyć z Banem, nie wspominając już tego że NIE MIAŁ dostępu do żadnego ze swoich gadżetów :D TDKR tak wychwalany przez krytyków i uważany przez wielu ludzi za najlepszego miał GORSZE dziury niż MoS. Co do porównania, BB ->$374 milionów MoS -> $668 milionów ;)
HAHAHAHAHAHAHAH, o mało nie oplułem się bawarką czytając te wypociny :D Postać Bena Afflecka taka właśnie miała być, scenariusz pisany był przez autora książki na pdst. której film adaptowano ;D Napisz mi jeszcze że w Argo był słaby, może wtedy następnym razem się zakrztuszę i nie będę musiał czytać takich bzdur. Nie jesteś w ogóle w temacie, nie masz żadnych wiadomości a się udzielasz, człowiek inteligentny po prostu by przemilczał ;)
Napiszę krótko, po co banda dzieci i pajaców takich jak ty, nie mająca własnego zdania -> lemingi, wchodzi dzień w dzień na strony forumowe filmu który się im nie podobał, po co płacze w komentarzach i narzeka? Proste, mają ból dupy lub nie mają nic ciekawego w życiu do roboty. Nie spodobał mi się film ale będę wylewał pod nim żale -> oksymoron ;) Napiszę po raz trzeci raz i ostatni bo nie mam zamiaru więcej odpisywać takiemu dzieciuchowi jak ty który niczym ta marionetka, niczym człowiek w tekście Kaczmarskiego "Niech.." wierzy w orszak ;)
P.S Rada na przyszłość, jak masz zamiar udzielać się w jakimkolwiek temacie to wcześniej zbierz jakieś info i dopiero potem zabieraj głos, inaczej się ośmieszasz jak w tym przypadku, chorągiewko.
Ale po co ty się w ogóle sugerujesz tymi ocenami. Rozumiem, że kiedy wystawiasz tu ocenę to sobie myślisz:"dobra,na IMDB ma 8, na RT 7, mi się środnio podobał, więc dam 7. O! Ale zabłysnę na forum" Czytasz te Twoje wpisy przed publikacją. Nikt przy wystawianiu ocen nie sugeruje się średnią na jakimś zastranym forum. Zrozumiałeś głupku?
Sprecyzowałem, więc się nie podniecaj. Szukasz dziury w całym i tyle. Tak się nie wygrywa dyskusji,sorry:)...
Chwilunia! Jeszcze niedawno mówiłeś, że oceny są MOS na światowych portalach są dobre, a jak zauważyłeś korzystam z nich, więc Twój argument o sugerowniu się czymkolwiek jest niezbyt trafiony. Te Twoje zarzuty w ogóle są parodią. Nie wiem, postaraj się trochę bardziej...
Po co drugi raz powtarzasz, to ile kasy zarobiły te filmy? Nie ma to żadnego znaczenia uczniaku... Tym też się sugerujesz przy ocenie filmu. Nie no czapki z głów. MoS zarobił tyle dzięki nazwisku Nolana i samym S, którego Hamburgery uwielbiają...
Dla mnie ten facet jest cały czas strasznie drewniany. W każdym filmie gra tak samo... I nie wróżę sukcesu, jako Batman. I nie sądzę, że Nolan przykładał ręce do wyboru Batmana...
A po co taki debil, bez argumentów, nastawiony tylko na obrażanie innych stutaj siedzi? No popatrz,ty pierwszy mnie obraziłeś, to ty założyłeś ten temat-skierowany prowokacyjnie do ludzi, którym się nie spodobał. To do kogo masz pretensje? Każdego nazywasz dzieciakiem i debilem. Wyciągasz wszystkim ich filmy. Jesteś żałosny...
"Daredavil :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na 7 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie ośmieszaj się dalej, bitch please."
"BITCH PLEASE ;D Daredavil i Electra to dno dna filmów o superbohaterach."
"Hehhehe, dobre. Ale to wy macie ból dupy o jakiś filmik z dzieckiem ;D AMEN."
"Nie chce mi się za bardzo z tobą korespondować, napiszę jedynie że jesteś niezłym hipokrytą to raz i oszołomem to dwa, bo tylko zdziecinniały oszołom oceni cokolwiek na 1.
P.S Jak tam w gimbazie? :)"
"A czy ja pisałem odnośnie tego filmu "geniuszu" ^^? Niedość że oszołom to jeszcze ignorant.."
"I co mają oceny do tego ;)? W sumie powiedziały mi że jesteś skończonym ignoranckim kretynem bo tylko ktoś taki da JAKIEMUKOLWIEK filmowi (nie wliczając tych ze studia ASYLUM) ocenę 1 ^^
Brawo! A teraz, jak napisał ci Pan jacob_filmweb, do widzenia. W sumie ciesze się że klip z maluchem wywołał taki ból dupy ;)"
"współczuję wam tego że nie potraficie się cieszyć tym niesamowitym filmem jak ten mały człowieczek ;)"
Ile JADU. Popatrz na siebie i WON stąd hipokryto...
Widzę że pomimo tego ILE RAZY PISAŁEM O CZYTANIU ZE ZROZUMIENIEM TY NADAL TEGO NIE ROBISZ. Ciężko z tym u ciebie? Nie masz mózgu by nim ruszyć?
"Rozumiem, że kiedy wystawiasz tu ocenę to sobie myślisz:"dobra,na IMDB ma 8, na RT 7, mi się środnio podobał, więc dam 7. O! Ale zabłysnę na forum""
Ocenę wystawiam tak obiektywnie jak się da a samym IMDB/RT sugeruje się by dowiedzieć się po ocenach czy film jest dobry czy też nie. Widzę że pomimo tego ŻE O TYM WŁAŚNIE NAPISAŁEM WE WCZEŚNIEJSZYCH POSTACH ty nadal tego nie pojmujesz. Sam oceniasz filmy jak obrażony bachor, ocenę nie wystawiłbym żadnemu filmowi, może prócz tych ze studia ASYLUM. Zrozumiałem pajacu ? Czy nadal mam ci rozpisywać że na FW mnóstwo filmów ma SPECJALNIE ZANIŻONĄ OCENĘ przez cebule twojego pokroju? ;)
Nie sprecyzowałeś, najpierw płakałeś że film przeszedł bez echa co można zrozumieć że NIKT NIE ZWRÓCIŁ NA NIEGO UWAGI W OGÓLE po czym piszesz że bez pozytywnego jakby to teraz miało jakieś znaczenie. Piszesz i nie wiesz co piszesz. MoS ma oceny powyżej 7 na zagranicznych serwach tu ocena jest spowodowana cebulactwem takich klaunów jak ty ale o tym już pisałem wcześniej :) Samą dyskusję wygrałem chyba z 5 postów temu, teraz tylko dobija psa.
Że co proszę? O co tu w ogóle chodzi :D? Cofnij się do przedszkola i poćwicz budowanie zdań bo za chiny tego nie pojmuję. To co wystukałeś nie ma SENSU, marionetko.
Nie bo po co :D Dzięki temu że tyle zarobił i spodobał się widowni w przyszłym roku wyjdzie kontynuacja która bilion ma już zapewnione ;D
Oscar ma co innego do powiedzenia ;D Sam Affleck będzie najlepszym Batmanem od czasów Keatona, przynajmniej nie będzie warczał jak pies u Nolana. Jak napisałem, Nolan był tylko kulą u nogi Snydera która zrujnowała film próbując z tego zrobić kolejny film o Batmanie przycinając tym samym skrzydła Zackowi, przy BvS miał już wolne ręce więc będzie na co popatrzeć, szkoda tylko że jakoś będzie musiał poprawić błędy Nolana.
Film mi się podoba ;) Chce o nim konstruktywnie porozmawiać czego nie można napisać o tobie. Dajesz ocene 2, gdy ktoś się ciebie pyta o argumenty wklejasz gościa bo sam ich nie masz, marionetko. Nie piszesz NIC od siebie, NIC. 0 konstruktywności, 0 CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM, brak jakiegokolwiek rozeznania w temacie, cholera, ty nawet przypisujesz jakieś wyssane z palca argumenty typu jak ten odnośnie Batmana. Nie wiem jak można rozpływać się nad jakimś filmem po oglądaniu bez zrozumienia. W moim temacie nie było nic obraźliwego, tylko dziecko radujące się na widok LATAJĄCEGO CZŁOWIEKA :D, wy, głąby i inne ludzkie odpadki wpadliście tu jak muchy do przysłowiowego gówna zwabione możliwością plucia jadu :D Jeszcze większość w miarę reagowałą ale ty, marionetko i ten troll Daelric ;D ból dupy w najlepszym wydaniu i spowodowany przez co? A tak, dziecko cieszące się filmem :DDDD
pliseq w odpowiedzi na post: Pallantides | 6 dni temu
ocenił(a) ten film na: 2
Twój poziom...
Sam zacząłeś, teraz robisz z siebie ofiarę, żałosne, doprawdy.
Zawsze sprawdzam z kim mam do czynienia, NORMALNY użytkownik NIE OCENI ŻADNEGO filmu na 1/2 chyba że to filmy wiadomo jakiego studia :))) Sam napisałeś kucu że ocenił film na 1 bo jest o żydach ;DD Z kimś takim mam dyskutować normalnie :D? Nie sądzę, marionetko. Z resztą spójrzmy, Ida ->1 Pokłosie -> 1 Boyhood -> 2 LMAO D: World War Z -> 6 ahahaha :DDDD
Koniec temat kucu, z takimi jak wy, cabulakami się nie da KONSTRUKTYWNIE dyskutować, nie potrafisz czytać nawet ze zrozumieniem mimo chyba 10 krotnego zwracania na to uwagi, 0 własnych, konstruktywnych przemyśleń, lepiej cytować kogoś ;D
Ktoś nie zna pojęcia hipokryta ;) Nie jestem fałszywy ani kłamliwy :DDDD Oj ty biedny troglodyto ;DD
Specjalnie dla ciebie :D
człowiek, który nie mówi prawdy, jest dwulicowy i fałszywy; obłudnik, kłamca, faryzeusz
Nie używaj zwrotów których pojęcia nie znasz. Amen.
Często używasz słowa cebula. Nie wie,, masz jakieś kompleksy? Jak Ci się nie podobają ludzie w Polsce i w ogóle uważasz ich za gorszych, to może łaskawie stąd w#pierdalaj frajerze?
No dobra, ty byś nie wystawił żadnemu filmowi 1/2. Tylko problem w tym, że mnie to g#wno obchodzi. No chłopie, nikogo to nie obchodzi. Nawet Twoich rodziców. Wiesz czemu? Bo to jest indywidualna sprawa gamoniu...
"Warczał jak pies u Nolana" Straszne. Powieś się z tego powodu... Widzisz... ja się przyczepiam do dziur w scenariuszu, a ty do warczenia... Na serio jesteś taki płytki,denny i głupi? Zaraz się dowiem, że Snyder to mistrz w tym gatunku, a Nolan to jego uczniak... (Nie kompromituj się)
Ja wklejam recenzję, która miażdży film, a ty wklejasz dzieciaka. I po co się przyczepiasz, jak zaraz dostałeś po tym swoim durnym łbie?
Hm to ty zacząłeś, sugerując, że ludzie którym się nie podobał film są na poziomie małego dziecka albo gorzej. I nie płacz mi tutak, bo naprawdę to jest żenujące. Robisz z siebie tutaj pośmiewisko...
Oczywiście, że jesteś...
Ohohoho, biedne dziecko zabolała prawda ;D Współczuje twoim ojcom.
Zaniżasz specjalnie ocenę jak zwykły, tępy, skretyniały troll, w sumie nim jesteś więc....
Snyder JEST mistrzem adaptowania KOMIKSÓW, Nolan nie :) Jego Batmany to po prostu b. dobry film sensacyjny nie mający z komiksowym Batmanem NIC wspólnego :))))))
Ja wklejam dziecko które się cieszy że CZŁOWIEK LATA a TY zaczynasz pluć jadem? Obracasz kota ogonem, wyskoczyłeś z cytowaniem moich wypowiedzi ale wystarczyło abym zrobił to samo i napisał że to ty cebulo wyskoczyłeś z pyskiem pierwszy żeby cię zgasić :D Ty mi jedną beznadziejną ja ci 2 profesjonalne, i tak pewnie nie obejrzałeś bo przecież u takich pajaców ciężko z angikańskim(sic!) ^^
"Hm to ty zacząłeś, sugerując, że ludzie którym się nie podobał film są na poziomie małego dziecka albo gorzej"
Ahahah :D gdzie to przeczytałeś, może tu :D?
"współczuję wam tego że nie potraficie się cieszyć tym niesamowitym filmem jak ten mały człowieczek ;)"
Człowiek wyskoczy z empatią a ci na niego plują, ah te cebule.
Do hipokryty dalej mi niż tobie -> http://www.filmweb.pl/person/Hans+Zimmer-307/discussion/Gdzie+s%C4%85+ci+hejterz y%2C+kt%C3%B3rzy+m%C3%B3wili+%C5%BCe+si%C4%99+sko%C5%84czy%C5%82-2542040
Pozdro kucu :)
hehehehe, nie wiem jak możesz schreibać z tym oszołomem? Jak czytałem wszystkie jego wiadomości to tak jakbyś gadał z niedorozwiniętym :P Wszystko trzeba powtarzać po 3 razy żeby doszło choć i tak nadal nie w pełni zrozumiale.
do @pliseq, weź faktycznie zacznij czytać ze zrozumieniem bo ja po prostu miałem uśmiech na twarzy czytając to coś wypisywał ziom.
Chłopie z czym masz problem? Nie chcesz, nie czytaj... Ktoś Cię zmuszą, czy jak?
Ahahaha, muszę podziękować @Pallantides, przejrzałem inne twoje wypowiedzi i padłem przy niektórych argumentach :DD
Moje ulubiony bullshity "Zrozum wreszcie, że Zod przyleciał zabić Supa'a, a nie podbijać Ziemię. To on sprowadził na Ziemię tych psycholów. Mógł ją opuścić, wtedy byłby Superbohaterem..."
albo to :D odnośnie Evendżersów ^^ "Jeszcze raz powiem: w Avengers ludzie giną, bo na miasto napada tysiące kosmitów. Ich raczej by nie odciągnęli gdzieś indziej. W MoS za to walczy Zod z Supem, którzy mogą sobie latać. Powinien odciągnąć Zoda i rozwalić go gdzieś indziej..."
beka na maxxa :D Ty filmu w ogóle nie oglądałeś a się wypowiadasz ;D? Chyba Człowiek ze stali jest jednak za ciężki dla dzieci do zrozumienia, wróć do tych evengersów ;)
W ogóle twój poziom to dno. Zostałeś zjechany w tym temacie który podał @Pallantids, wypisujesz jakieś bzdury wzięte z dupy :D Nie kompromituj się już dziecko ;)
Piszesz te same bzdury co ten drugi idiota. Fanboye tego gówna chyba są największym ścierwem pośród użytkowników. Nie chce mi się odpowiadać na te same bzdury, bo ile razy można pisać?
http://www.filmweb.pl/person/Hans+Zimmer-307/discussion/Gdzie+s%C4%85+ci+hejterz y%2C+kt%C3%B3rzy+m%C3%B3wili+%C5%BCe+si%C4%99+sko%C5%84czy%C5%82-2542040
http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
hehehehe, dobre
"Piszesz te same bzdury co ten drugi idiota"
hehehe, bzdury ;), chcesz poczytać uber bzdury to wejdź w ten link od @Pallantides i czytnij wypowiedzi tego trolla @pliseq, to są dopiero bzdury, chyba najlepsze było jak ci te twoje z dupy argumenty obalono i tłumaczono jak daunowi a ty dalej w szedłeś w zaparte jeszcze upierając się przy swoim, tylko głupiec pomimo błędu się przy nim upiera, głupiec i cebulak, sam jesteś oboma :)
I Ciebie to tak boli mam rozumieć? Po tej dyskusji zastanawiam się czy nie dać 1 tej szmirze. Wiesz, żebyś miał jeszcze większy ból dupska:).
Szkoda, że nikomu się nie podobają jego filmy, chyba, że takim debilom jak ty...
Przyznaj się, że chciałeś tym wpisem sprowokować innych. Także koniec tematu...
Podziwiam Cię, że masz czas, żeby sprawdzać moje wpisy. Chyba nie masz co robić... Może jeszcze znajdź mnie na facebooku i powiedz mi, że z kimś się kłóciłem. Nie wiem spotkaj się kolegami,coś porób zamiast ślęczeć przed kompem. Na serio, martwię się o Ciebie...
Daj, tylko kogo siebie samego ośmieszysz ;) Dla mnie jesteś brudem z pod paznokci nie wartym nań splunięcia, kucu ;)
300, Watchmen i Strażnicy Gahoole zostały świetnie przyjęte przez ludzi, jak pisałem, gówno się znasz a zabierasz głos :DD
Chciałem się podzielić z innymi słodką reakcją dziecka, no ale cóż, większość dostała bólu dupy wliczając ciebie aniżeli się uśmiechnęła na ten widok ;)
Znalazłem perełkę ostatnimi czasy ;) Wielce się siliłeś wklejając tu jakieś wypociny nerda-grubasa, sam wielce pisałeś że uważasz że scena ze śmiercią Pa Kenta jest głupia, nie dlatego że zginął ratując psa ale z jakiegoś innego powodu którego sam nie potrafiłeś opisać, tym czasem czytam coś takiego :D
"Oczekuję od filmu spójnej fabuły, a nie starego Kenta umierającego za psa..."
"a nie ta żałosna papka z suchymi żartymi i ratowaniem psa.."
To jest właśnie świetny przykład hipokryzji ;) Nie ma za co.
Wychodzi na to że nie jesteś cebulom, ty jesteś uber-cebulom, wręcz królem cebuli :D Z ciekawości, skoro już okazało się że w innym temacie wypisujesz rzeczy których tu się wypierasz przeleciałem sobie inne twoje wypowiedzi, wygląda na to że pomimo tego jak wielce się wypierasz ciągnięcia Marvelowi to jednak to robisz :DD I was right all the time :) Dlatego gimbie, idź wal konia do ich żałosnych, wypełnionych suchymi żartami filmów dla dzieci i niespełna domagających umysłowo :)
Nie pisz czasem że chyba coś mi się pomyliło bo wyszło by na to że masz rozdwojenie jaźni a to się leczy ;)
A co do idy, zacytuje nawet Ciebie :D
" Poza tym miejcie pretensje do polskich reżyserów, że nie dbają o bohaterów narodowych, tylko robią takie ścierwo jak Last Minute lub Kac Wawa. [..] Dlatego zamiast się wymądrzać, popatrzcie na sprawę z innej strony..."
Ale tak, pluj się o to że Ida jest antypolska i zjeżdżaj innych którzy poczuli się jakoś urażeni Grą Tajemnic :DD
Tu -> myślałem że pęknę śmiechem http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
Śmieszy mnie banda idiotów podobna tobie, w jednym temacie idą jak "full retard" w drugim zgrywają wielkich krytyków absurdalnie zaprzeczając swoim poprzednim postom ;DD
Zostałeś zmielony, strawiony i wysrany w całości ;)
dzięki za tego linka ziom, myślałem że padnę czytając co niektóre jego wypociny :D skąd takich biorą? jak taki głąb to chyba z kapusty ;D
Pozdro
Powinieneś go nazwac marnym trollem. Dlaczego? Bo wystawia 1/2 filmom!
Kamienie na szaniec 1/10
Niesamowity Spider-Man 2/10
No dalej, napisz swojemu koleżce, że kim jest? Chwila sprawdzę. O mam!
"Zawsze sprawdzam z kim mam do czynienia, NORMALNY użytkownik NIE OCENI ŻADNEGO filmu na 1/2 chyba że to filmy wiadomo jakiego studia :)))" Widzisz LxDead? Według niego nie jesteś normalny. Sorry:)...
http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985 ;)
Całkiem ci już odwaliło, idź do psychiatry ;) Użytkownik LxDead nie jest moim kolegom, najwidoczniej podziela moje zdanie w tym że jesteś nienormalny :D Masz niezły ból dupy o to że cie jadą? LMAO
Poza tym http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
Po co wklejasz 10 razy to samo? Według Twojej debilnej logiki, właśnie ten LxDead też jest nienormalny. Dlaczego zmieniasz temat, kłamco? Hehe sam się zagubiłeś w swoim nędznym umyśle...
Mhhmm pikny ból dupska :D Gówno za przeproszeniem obchodzi mnie ten gość ;) Pisaliśmy we dwójkę, mano e mano i wyszło na to że jesteś parszywym hipokrytą i kłamcą ;) Na jednym temacie piszesz co innego tutaj zmieniasz swoje wypowiedzi o 180 stopni zaprzeczając nimi te poprzednie, po prostu cyrk ;)
Bo nie ma sensu kontynuowania go z tobą sobaczy synu, dlaczego ;D? -> http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
Wszytko na ten temat ;) Nie uciekaj teraz na LxDead, ośmieszyłeś się w tym powyższym temacie, heh, zrobiłeś to samo tutaj i nadal strugasz wariata ;D.
Już Ci tłumaczyłem (drugi raz powtarzać nie będę), że nie zmieniłem żadnej wypowiedzi. I ty mówisz, że do mnie nie dociera?
hehehee, całe szczęście że nie cierpię na granie dwóch różnych osób w 2 różnych tematach i że nie mam sporu z tym gościem bo faktycznie mógłby mi coś powyciągać ;))) ale jesteśmy tu zgodni że jesteś po prostu nawiedzonym dzieckiem ;) nie udało ci sie zablysnac, wracaj do skorupy hańby ;)
Ta śmierć była głupia ze względu na psa, ale nie tylko. Przecież tam był S. Nie mógł mu pomóc? Co za bezduszna istota. Juz o o tym pisałem zresztą... Czyli Twoj zarzut odnośnie mojej hipokryzji został "zmielony,strawiony i wysrany w całości" Sorry musiałem:).
Wszystkim filmom Marvela wystawiłem 7, czyli zaniżam średnią... Kolejny argument z dupy. Ehh jakie to łatwe...
Ee, ale zdajesz sobie sprawę, że Ida to POLSKI film, a nie brytyjski. Wiesz o co chodzi, czy musisz mieć to narysowane? Upewniam się, czy jesteś upośledzony. Nie zrozum mnie źle, ale jesteś wybitnym kretynem. Twój zarzut znowu został "zmielony,(...)" Przepraszam, znowu musiałem:). Nie płacz:(.
http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
Skończ trollu i oszczędź sobie wstydu, te twoje wypociny obalono i zjechano już w poprzednim temacie, tu też, ale masz braki w edukacji i nie rozumiesz co do ciebie piszą.
A sracie tam? "Obalono i zjechano" Serio? Gdzie niby? 3-4 dzieciaków, naprzemiennie mnie atakowało, bo mi się film nie spodobał, 1 próbował spokojnie i sobie poszedł. Teraz tutaj dwóch debili próbuję mnie personalnie obrazić. Bo jakie ty fakty podałeś? No żadne. "Dałem 8, bo ty dałeś 2" Bez jaj... Ty chyba masz coś z łbem...
Twój świat, twoje kredki, każdy inny widzi że zostałeś zjechany przez kilku ludzi tam i tu ale wmawiasz sobie że jest na odwrót, oszukuj sam siebie dalej, łatwiej żyć w kłamstwie ;D
Nawet nie rozróżniasz 8 od 9, żałosne.
Ze łbem mieli coś twoi starzy, bo 1 nie zabezpieczyli się a po 2 wychowali sobie głąba, litości. Debila zobaczysz jak staniesz w toalecie przed lustrem, nie ma za co :)
Widzę, że fajne teksty Ci dali koledzy w gimbie...
"Nawet nie rozróżniasz 8 od 9, żałosne."
Nie spinaj się tak, nic sie takiego nie stało. I nie płacz:)
Ty za to myślałeś, że MoS ma na IMDB ponad 7.4. No błagam... Chyba wśród takich dzieci z filmiku, który raczyłeś udostępnić:). Sorry, ale ten film nie dorasta do pięt żadnemu filmowi Marvela i Nolana. Tak wiem zarobił ileś tam. A słyszałeś ile zarobił "Pińdziesiąt Twarzy Greya"?
Trolololo, chcesz pośmiać się z gimba :D?
Proszz -> http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
Poczytaj te wypociny zalatujące łajnem użyszkodnika pliseq :D
Idź na forum Avatara i poszukaj mnie. Tam też się z kimś starłem. Muszę przyznać,że nieźle go pokiereszowałem, jak Ciebie:)...
Pokiereszować możesz co najwyżej dupę swojego ojca, albo raczej on twoją ;3
Zostałeś zjedzony tu, i tu http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Superma n+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
i wreszcie innych tematów ;)
po co dalej tu wypisujesz te wypociny, nikt nie podejmie juz z toba dyskusji, twoje durnowacizny zostaly zmieszane z blotem i zrownane z kalem tutajhttp://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Su perman+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
daruj se zlobie
Jakoś mi cały czas odpisujecie... I kto ma tu ból dupy? Ty to w ogóle przylazłeś bez żadnego argumentu dzieciaku. Dam Ci spokój, choćby za Księcia Egiptu...
Kto komu odpisuje :D kolega @Pallantides już ci wcześniej napisał, hejtujesz film, nie podoba ci się to spadaj w podskokach z jego forum tematycznego kucyku ;D
P.S na knp juz nie głosujemy bo JKM wywalili, żałosne.
Kto komu odpisuje? Wy mi... Za bardzo się podniecasz:). Nie ma o co w sumie. To tylko żałosnie wykonany film. No wiesz,spartaczona robota.
Z jego forum tematycznego? Litości... Zaraz pęknę ze śmiechu... Dawaj, wysyłaj list do prokuratury!
Hmm, orientujesz się w ogóle w tych sprawach? Bo mam wrażenie, że nic na ten temat nie wiesz... To Korwin przyciągnął większość ludzi do KNP. Za nim poszło tysiące młodych ludzi. Tak samo było z UPR. Dlaczego mam być za partią, która nie dotrzymuje słowa? Zresztą, co Cię to obchodzi. Ty tu tylko się przypałętałeś, żeby mnie obrazić i napisać jakieś bzdury o forum. Zero argumentów,zero merytoryki,zero wspomnienia o MoS. To jest dopiero żałosne...
Ty nam, w teorii i praktyce :D lololol
z jego, Man of Steel głąbie :DD no to, myslales ze to forum evengersow ^^? czytac widze nie umisz nawet ze zrozumienie ;3
prawd taka ze KNP wywalilo JKM bo odstawil szope ktore jest wbrew temu co reprezentowala partia ktora sam JKM stworzyl, wiec proste ze go wywalili. gdyby przymkneli na to oko to stracili by w oczach, widac ze na polityce sie nie znasz. teraz tylko krotka pilka, glosowales za knp czy jkm w parlamentarnych? widac ze kolejny z ciebie oszolom ktory lajkuje JKM za jego zachowanie, nie poglady ^^ ty pewnie nie wiesz jakie sa plany i dazenia jego nowej partii, glosujesz bo korwin, rofl TO jest dopiero zalosne
i to tesh ^^http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+ze+stali-2013-305388/discussion/Super man+na+miar%C4%99+naszych+czas%C3%B3w.+Rewelacja%21,2498985
Nie rozśmieszaj mnie. Nieślubne dzieci to jego sprawa. W partii rozgorzała walka o stołki. Nie będę rzucał nazwiskami. Po prostu Konwentykl zauważył, że może kogo chce wywalić z partii. 80% struktur i wyborców przeszło do nowej partii. I tyle w temacie. Nie ma o czym gadać,KNP jest trupem... JKM sam założył tę partię i go z niej wywalono... Żenada.
TO nie jest jego sprawa tylko całej partii. Widać że gówno wiesz o polityce, on jako prezes ma być tym co reprezentuje. Mikke i KNP często na zlotach opowiadał o konserwatywnych rodzinach, tradycji itd. itd. a okazało się sam stanowi zaprzeczenie tego co promuje ;) to jest po prostu farsa i mimo tego że szanuje go za to że od kilkudziesięciu mówi jedno i to samo to teraz nie różni się niczym od tych świń z wiejskiej ;) kłamstwo to kłamstwo.
Typku, mnie nie obchodzi czyjeś życie prywatne. Bo jestem liberałem. Piłsudski bił swoją żonę,Kennedy brał prochy i zdradzał żonę. Skupiasz się tylko na tym, jednak to był tylko pretekst wywalenia go z funkcji prezesa. Prawie cała partia była zaJKM, tylko Konwentykl, w którym zasiadł Żółtek (największy leń, przez lata jechał na JKM, nie bywa w żadnej TV,nie jeżdzi na spotkania z wyborcami,nie robi dla siebie kampanii,nawet nie bywa w EP), Wilk (ten sam ,który w ostatniej chwili zrezygnował ze startowania w wyborach, bez sensu KNP straciło głosy), Dziambor (nauczyciel angielskiego,regularnie ośmieszany w TV przez jakieś ogórki...). Wiem znacznie więcej niż Ty, ale Ty i tak powiesz, że się nie znam. Zanim coś napiszesz to się zastanów, bo Rada Główna czyli wiceprezesi byli za JKM...
Mamy ujemny przyrost naturalny i ty potępiasz JKM, że spłodził dzieci? Chłopie, ogarnij się... Ważne jest to, jakie ma poglądy i co zamierza zrobić, a nie czy ma kota zamiast żony lub brzydką córkę...
jestę liberałę nie łobchodzi mnię rzycię prywatnę, rofl.
podaj mi fakt ktory porze to ze marszalek bil zone :) co do kennedich to chyba ci sie pomylili ludzie ;D ani Robert and John nie cpali, mieli za to powiazania z mafia, end of story, chyba zes czytal o jakims Robercie Jr.
kazdy kto sie interesuje sie polityka wie ze wizerunek jest najwazniejszy, musisz odzwierciedlac i prezentowac to co glosisz i w co wierzysz ;) widzisz, ciebie nie obchodzi, bo jestes jeszcze dzieciak, ale ludzie na to patrza bo po tym mozna troche o czlowieku sie dowiedziec. nie beda glosowac na kogos kto mowi o tradycjach, konserwatyzmie i podaje przyklad katolickiego modelu rodziny za ideal w mediach a sam zdradza zone ora kochanki a do kosciola chodzi raz na rok. masz byc tym co reprezentujesz ;) latwiej tego nie opisze.
mam rozumiec ze ty byles w partii i wiesz o co na prawde chodzilo :DD wywalili korwina bo stanowil zaprzeczenie programu partyjnego ktore sam byl wpoltworca, nie dosc tego to jeszcze dawal po wywaleniu z knp jakies ultimata zarządca partiim, ma sie tupet.
dziecko ma byc owocem milosci a nie skutkiem skoku w bok, europa to nie afryka czy bliski wschod zeby czlowiek jak zwierze pieprzyl sie bez zabezpieczenia. czlowiek cywilizowany dzieci planuje, czlowiek prymitywny robi je na potege.
wazne jest zarowno to co czlowiek glosi i co soba reprezentuje, bo czesto jest tak ze jednym zaprzecza 2
"jestę liberałę nie łobchodzi mnię rzycię prywatnę, rofl."
I co myślisz, że jesteś zabawny? Rozczaruję Cię, nie nie jesteś.
"podaj mi fakt ktory porze to ze marszalek bil zone :) co do kennedich to chyba ci sie pomylili ludzie ;D ani Robert and John nie cpali, mieli za to powiazania z mafia, end of story, chyba zes czytal o jakims Robercie Jr.go"
Właśnie, że jeden z nich ćpał. Mało w każdym razie wiesz. Krążyły plotki i domysły, że J.P bił swoją żonę. Nie jest tajemnicą, że był bardzo agresywny.
"mam rozumiec ze ty byles w partii i wiesz o co na prawde chodzilo :DD wywalili korwina bo stanowil zaprzeczenie programu partyjnego ktore sam byl wpoltworca, nie dosc tego to jeszcze dawal po wywaleniu z knp jakies ultimata zarządca partiim, ma sie tupet."
Zacznijmy od tego, że bardzo się mylisz. JKM jest honorowym członkiem KNP, nikt go nie wywalił. Jedynie Konwentykl zniósł go z funkcji prezesa, bo JKM powiedział:"Jak Wam się nie podobają moje działania, to mnie znieście" Wyszedł z sali i dowiedział się, że go zniesiono. Później Marusiki i inne typki kłamały, że niby prezes miał za dużo obowiązków bla bla bla. Więc zanim będziesz się wypowiadał, to się dowiedz coś na ten temat. Bo widzisz, liberał nie patrzy na życie prywatne. Nie interesuje nas, co kto robi w łóżku. Nas interesuje, żeby JKM po dojściu do władzy wprowadził więcej wolności i przywrócił kraj na dobre tory. Chodzi nam przede wszystkim o GOSPODARKĘ. Korwin rządząc nie będzie się wtrącał w życie prywatne innych, więc ty też specjalnie się nie interesuj...
"dziecko ma byc owocem milosci a nie skutkiem skoku w bok, europa to nie afryka czy bliski wschod zeby czlowiek jak zwierze pieprzyl sie bez zabezpieczenia. czlowiek cywilizowany dzieci planuje, czlowiek prymitywny robi je na potege. "
Ty nie będziesz decydował czym ma być dziecko, bo ono nie jest Twoje. Także wstrzymaj się z kazaniami, bo gówno powinno Cię to obchodzić. Zajmij się swoimi i tyle. Właśnie ludzie w Polsce NIE MAJĄ dzieci i to jest problem. Korwin nigdy nie mówił o katolickiej rodzinie w mediach, zrozum to wreszcie...
of course I'm ;) and I dont need to even try.
napisz mi który z nich ćpał i podaj wiarygodne źródło ;DD
plotki i domysły? ja chce FAKTY :D podaj albo zamknij jape i nie siej fermentu ;))) jakbys znal zyciorys Pilsudskiego to wiedzialbys ze rodzina byla dla niego najwazniejsza, zamiast powtarzac jakies bzdury poczytaj co jego corka opowiadala ktora co jak co ale znala ojca lepiej niz nie jeden historyk czy inny "spec", a ploty i domysly to wiesz gdzie se mozesz wlozyc.
co za bzdury ;D korwin swoje, ci z knp swoje, no ale jak widze ze racja korwina jest wieksza niz tych z knp. pogodz sie z faktem ze korwinus hipocrytus okazal sie w sumie falszywym zlotym cielcem ;), jak kazdy polityk.
rofl, twoim tokiem rozumowania, rodzina gdzie ojciec z matka zarabiaja wspolnie 3000 pln maja plodzic dzieci na potege mimo ze nie maja srodkow na ich utrzymanie ani czasu by im go poswiecic? rusz tym kapuscianym lbem, w afryce i na bliskim wschodzie jest najwiekszy przyrost na swiecie bo to ludzie ktorzy z cywlizacja maja tyle co kot naplakal, to i sie mnoza jak zwierzeta nie przejmujac sie tym co sie pozniej z dzieckiem stanie ;3 odpowiedzialne, nie ma co :D plodzcie dzieci i bankrutujcie lub pozwolcie by wam je odebrano i wrzucono do biduli ;D inne czay baranie, inne nastawienie, kiedys facet mogl pracowac i utrzymac wielodzietna rodzine a zona siediala w domu i wychowywala dzieci zajmujac sie gospodarstwem/domem. dzisiaj nawet gdy oboje rodzicow pracuje nie maja zawsze srodkow by utrzymac czasem NAWET 1 dziecko.
widzisz oszolomie, dziecko to opowiedzialnosc i obowiazek ktory podejmuje sie swiadomie a nie jak jakiś gówniarz i niepelnosprawny umyslowo zeby zrobic i miec w dupie co dalej, pelna olewka ^^
Korwin jest katolikiem z czego jest dumny, niemal w kazdym temacie o homo mowi ze jedynie katolicki model rodziny jest normalny, glosi cos czego nie reprezentuje, proste ;]
"rofl, twoim tokiem rozumowania, rodzina gdzie ojciec z matka zarabiaja wspolnie 3000 pln maja plodzic dzieci na potege mimo ze nie maja srodkow na ich utrzymanie ani czasu by im go poswiecic?"
Czy ja tak napisałem. Ta rodzina nic nie musi. Niech robi co chce. Korwin ma pieniądze, więc Twoje argumenty są wyciągnięte prosto z odbytu:)
A my co mamy wspólnego z cywilizacją? Nie ma podstawowych zasad. Zabiera się pracującemu, a daje nie pracującemu, nie ma kary śmierci, nie możesz się obronić przed bandytami, chyba, że kijem od miotły, 60% Twoich dochodów zabiera Ci państwo, dzieci są państwowe. Czy demokracja ma coś wspólnego w ogóle z jakąkolwiek cywilizacją? Nie sądzę. Zaraz te dzikusy (według Ciebie) będą u nas, więc jak znajdą ten wpis, to poderżną Ci gardło:). Ludziom się nie chce mieć dzieci, bo właśnie:to jest obowiązek, wolę mieć kota ble ble ble.
"Korwin jest katolikiem z czego jest dumny, niemal w kazdym temacie o homo mowi ze jedynie katolicki model rodziny jest normalny, glosi cos czego nie reprezentuje, proste ;]"
Podaj przykład gimbie. Nigdy nie używa słowa "katolicki", więc wstrzymaj się. Mówi NORMALNY model rodziny. A w gruncie rzeczy, jego nie obchodzi, kto jaką ma rodzinę. Nie podobają mu się jedynie maszerujący pederaści...
"Twoje argumenty są wyciągnięte prosto z odbytu:)"
Chyba ciebie wyciągnięto prosto z odbytu. Pisaliśmy o WIĘKSZOŚCI bo o to się plułeś gimbie:
"Ty nie będziesz decydował czym ma być dziecko, bo ono nie jest Twoje. Także wstrzymaj się z kazaniami, bo gówno powinno Cię to obchodzić. Zajmij się swoimi i tyle. Właśnie ludzie w Polsce NIE MAJĄ dzieci i to jest problem"
więc nie uciekaj do jakiś pojedynczych ewenementów. Proste, ludzie nie mają dzieci bo ich na nie nie stać ale twoim tokiem rozumowania mają się płodzić jak szczury i nie martwić się o to że ich dzieci zostaną im odebrane lub żyć w żałosnych warunkach, chyba sam tak miałeś skoro się przy tym upierasz ^^
Naucz się używać cytatów wtedy kiedy trzeba ;)
:DDDD Pogadamy o pracy i całej reszcie jak zaczniesz pracować ^^ Zaraz będziesz mi tu płakać że w kraju nie ma pracy itd. itd. :DD Jak się nie chce robić i nie umie się obrócić to się pracy nie znajdzie, tak jest wszędzie -> kto się plzdą urodził, kanarkiem nie zdechnie.
Za przejawy cywilizacji uznaje się:
zorganizowane życie miejskie
monumentalne obiekty sakralne
pismo
rozwinięty handel
No popatrz, wszystkie pdst. zasady się zgadzają ;D
Kara śmierci objawem cywilizacji mmmhmmm :D
"nie możesz się obronić przed bandytami, chyba, że kijem od miotły, "
hehehehe, jak sie chce to sie wyrabia zezwolenie na bron i chwala Panu Bogu ze tak jest, tego brakowalo zeby jakikolwiek cymbal mogl sobie wejsc do sklepu i zakupic od reki bron ^^ nikt ci nie zabrania dostepu do broni ;)
bo dzieci sa obowiazkiem ale widze ze gowniarz jestes i gowno odnosnie tego wiesz, twoja logika -> zrobic dziecko i miec w dupie to co przy tym spada na kark, lmao :D
po co podawać przykład ->Konserwatyzm (łac. conservare – zachowywać, dochować zmian) – ideologia, która bazuje na hasłach obrony porządku społeczno-gospodarczego oraz zachowywania i umacniania tradycyjnych wartości, takich jak: religia, naród, państwo, rodzina, hierarchia, autorytet, własność prywatna
Korwin wielokrotnie wypowiadal sie o katolickim modelu rodziny, malzenstwie wiernosci itd. itd. No ale coż, Korwin dobry ojciec, wierny mąż... oh wait.
A czemu ich nie stać? Zastanów się nad tym. Bo państwo zabiera im 50% dochodów, bo przecież trzeba wyżywić tysiące urzędasów.
Oczywiście, że w kraju jest praca. Kto mówi, że jej nie ma? Nie ma pracy z gnojowymi-państwowymi umowami. Na śmieciowe każdy chce zatrudniać. Bo nie trzeba płacić cholernego ZUSu i podatku dochodowego... Tyle w temacie.
"Przejawy cywilizacji". Z drzewa spadłeś? Nie o to mi chodziło. Wiadomo, że żyjemy w jakiejś cywilizacji. Pytanie w jakiej?
Tak, tak teraz jest tak, że każdy przestępca może kupić od kolegów, którzy ją szmuglują, a zwykły,uczciwy człowiek nie może, bo mu grozi więzienie. Zastanów się:czy to jest normalne? W Arizonie każdy facet MUSI mieć broń i w ciągu miesiąca liczba włamań i NAPADÓW z bronią zmalała drastycznie. Bo wchodzi jakiś koleś do sklepu z bronią, a sprzedawca wypala do niego ze strzelby. W NY, gdzie jest zakaz, co kilka sekund jest jakiś napad z BRONIĄ (dziwne,podobno jest zakaz).
Owszem dziecko jest obowiązkiem. Tylko co z tego wynika? Mnie kompletnie nie interesuje, czy ktoś ma dziecko czy nie. Ciebie tak, bo się czepiasz JKM, co jest jakimś absurdem, bo to nie Twoja sprawa.
"Korwin wielokrotnie wypowiadal sie o katolickim modelu rodziny, malzenstwie wiernosci itd. itd. No ale coż, Korwin dobry ojciec, wierny mąż... oh wait."
Kiedy się wypowiadał o katolickim modelu rodziny? Podaj jakiś przykład, w necie jest tego dużo, bardzo dużo. Widocznie tego nie mogłeś znaleźć... Gościu byłem na spotkaniu z JKM i on się chwali, że ma 8 nieślubnych dzieci. Śmieje się z tego publicznie. Także te Twoje argumenty są naprawdę słabe...