Czarna owca

Black Sheep
2006
4,9 9,0 tys. ocen
4,9 10 1 8962
4,4 8 krytyków
Czarna owca
powrót do forum filmu Czarna owca

nie doceniony

ocenił(a) film na 8

większość postów na tym forum jest jak widzę napisana przez ludzi nie wiedzących co to za film i jakiego jest gatunku. Film w pełni spełnia swoją rolę jako pastisz filmów wielkiego Petera Jacksona. Jeśli widzieliście "Brain dead" to powinniście zauważyć, że ten film to hołd złożony właśnie dla tego dzieła. Jak czytam, że ludzie tu się doszukują jakiś przesłoń ekologicznych, jakiś poważnych zagadnień, albo stwierdzają, że owce nie są straszne to zastanawiam się po co w ogóle piszą na tym gronie skoro nie wiedza o czym mówią.

ocenił(a) film na 7
ENDmOstER

NAWET PACANIE NIE WIESZ ZE PISZE SIE MILA, MILI A NIE MILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA
JAK MOZNA DYSKUTOWAC?

schiz

literówka i wyluuuuzuj !
Pisz sobie co chcesz głupim trzeba ustąpić

schiz

A poza tym dobrze napisałem :D
Pomyśl zanim coś napiszesz ...

ocenił(a) film na 1
ENDmOstER

z takim durniem jak schiz się nie dyskutuje. Należy pajaca ignorować

schiz

no i co zatkało :p

ocenił(a) film na 7
ENDmOstER

nie dyskutuje i nie tłumacze jakżes glupi/a to trudno

ocenił(a) film na 1
schiz

Popieram ENDmOstER'a, ten film jest lipny. Nie jest horrorem, a niektóre sceny przyprawiają mnie o mdłości. Zresztą ENDmOstER nie jest głupi, a że lubisz takie filmy to twoja sprawa, każdy może mieć własną opinię, więc nie bulwersuj się na każdy wpis obrażający ten film.

ocenił(a) film na 7
SFparasite13

mnie nic nie bulwersuje, tylko smieszy

ocenił(a) film na 1
schiz

Śmieszy cię to, że ktoś wyraża swoją opinię na temat czarnej owcy? Czy śmiejesz się, ponieważ twierdzisz, iż obrażanie tego filmu to głupota? Podobno się nie bulwersujesz, ale czepiasz się wpisów ENDmOstER'a. Proszę, powiedz co cię tak śmieszy?

ocenił(a) film na 7
SFparasite13

smieszy mnie ze was to nie smieszy

ocenił(a) film na 1
schiz

Chyba mamy po prostu inne poczucie humoru.

ocenił(a) film na 7
SFparasite13

pewnie Adam Sandler to tfuj chumor lol

ocenił(a) film na 1
schiz

Jeśli nie zauważyłeś/łaś ja raczej nie oglądam komedii, wolę inne rodzaje filmów.

ocenił(a) film na 7
Newelowsky

Niech żyją czarne komedie!

Martin von Carstein

Ja tam komedii gore nie lubię , wo gule mnie nie śmieszą .

ocenił(a) film na 7
ENDmOstER

A mnie czarne komedie śmieszą. Chociaż ta to raczej słabsza produkcja. Doceniam kapitalną koncepcję Nowozelandczyków ze stadami zmutowanych, krwiożerczych owiec... to iż kpią sobie z takich filmów jak "Park Jurajski"... Są bardzo fajne momenty - gospodyni domowa rozjeżdżająca owce, śmiejąc się przy tym... ogólnie to wszystkie sceny z gospodynią.... "Oda do Haggisu" ... no w sumie tego troszeczkę jest, ale odbytu nie urywa.
Dodatkowo ten film, po takiej "Martwicy Mózgu" - której nie lubię - nie zaliczyłbym do "gore". Tutaj krwi i flaków jest raczej mało...

ocenił(a) film na 6
Newelowsky

Mi też się film spodobał chociaż się nie spodziewałem, że tak będzie ^^ Polecam film dla ludzi, którzy oglądali już "Martwicę Mózgu" i chcą się pośmiać.