PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375489
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Gdyby nie Julia Roberts film by był totalną klapą....

ocenił(a) film na 9
Domenico

Nie zgodzę się z Tobą. Myślę, że Antonio Banderas stworzył tu lepszą kreację.

ocenił(a) film na 8
Szkm

Przyznaję, bardzo dobrze zagrał on różowego pelikana.

ocenił(a) film na 6
Domenico

Nie, nie zgadzam się. Lubię Banderasa, ale to co zaprezentował w tym filmie to jakieś dno, całkiem wyprany z emocji. Mnie urzekła Sharon Stone, myślałem, że już nigdy nie powtórzy tak seksownej roli jak w "Nagim instynkcie", a tu była bardzo pociągająca!

ocenił(a) film na 8
litwosxd

Coś Ci się przyjacielu pomyliło tutaj nie gra Sharon Stone a równie sexowna Charlize Theron !

Domenico

Najlepsza była rola Arniego. Powrót w wielkim stylu.

ocenił(a) film na 6
Domenico

Nieprawda! Kogo jak kogo ale Stone potrafię rozpoznać!

litwosxd

nikt nie docenił pana Pacino?! przecież to, co pokazał, to mistrzostwo!

użytkownik usunięty
Domenico

Julia Roberts nie grała w Czarnym łabędziu

ocenił(a) film na 9

zepsułaś :|
"no i w piz*du wylądował. "

użytkownik usunięty
leygor

co zepsułam? ;/

ocenił(a) film na 8

Taaa jeszcze napisz że to bociany nie łabędzie latają do afryki bo murzyni tez chcą mieć dzieci... <olaboga>

użytkownik usunięty
Domenico

no jak grała to gdzie są sceny z nią? bo jakoś jej nie widziałam

ocenił(a) film na 8

napisz, że żartujesz. jakim cudem nie widziałaś końcowej sceny, w której Julia Roberts wyciąga miecz świetlny i popełnia samobójstwo. bardzo wzruszający moment...

ocenił(a) film na 8

Chyba nie oglądałaś filmu "Czarny łabędź" tylko jakiś przyrodniczy na Animal Planet.

ocenił(a) film na 6

Jak mogłas jej nie zauważyć - jej usta wypełniały w zbliżeniach cały ekran.......

ocenił(a) film na 8

ja pier... -.- niech ktoś mi powie, że ona też robi sobie jaja, bo zwątpię w ludzkość

ocenił(a) film na 6

"Julia Roberts nie grała w Czarnym łabędziu" - NO CO TY ?????!!!!!!!!!

cytochrom

Za to ja grałem i mnie nikt nie pochwalił:(

ocenił(a) film na 6
cytochrom

Grała, tylko przez genialną charakteryzację wiele osób jej nie poznało.

ocenił(a) film na 8
litwosxd

O to to to to !

ocenił(a) film na 8
litwosxd

no dokładnie i nawet nikt nie pomyślał, żeby wymienić jej nazwisko w czołówce.

nie? O.O <kocham filmweb>

ocenił(a) film na 8
Domenico

Bruce Willis dobrze się wcielił w role szatniarza za którą dostał nominacje do oskara.

ocenił(a) film na 6
Rossoneri1

No właśnie - dostał tą nominację a nikt o tym nie wspomina. A to była naprawdę ciekawa rola, jedna z jego bardziej interesujących kreacji.

ocenił(a) film na 8
litwosxd

Jedna kwestia zrobiła na mnie wrażenie mianowicie moment kiedy wydawał kurtki i worki z kapciami -spojrzał się na człowieka oczekującego w kolejce i powiedział: -Ty będziesz następny-

ocenił(a) film na 6
Rossoneri1

Haha, dobre. Tak, to było świetne i pełne napięcia.

ocenił(a) film na 8
Rossoneri1

nie mogę :D czapki z głów, oto geniusz!

ocenił(a) film na 8
Rossoneri1

Planowana jest już część druga w której Sylvester Stallone z Jason Statham i Dolph Lundgren zatańcza popisowy balet synchroniczny. Bruce Willis w kolejnej części znowu wcieli się w rolę szatniarza lecz tym razem reżyser planuje dodać jego roli nieco ostrzejszego akcentu, cały film ma być jeszcze bardziej perwersyjny niż część pierwsza, Julia Roberts tym razem pocznie na świat w apogeum całego spektaklu kilka małych łabądków które wyklują się jak wcześniej wspomniałem w punkcje kulminacyjnym całego występu. Dodam tez że za całą choreografie w filmie i tu uwaga ! odpowiada nie kto inny tylko nasza Polska Mandaryna która swoją szkoła tańca urzekła celebrytów z całego świata. Zatem... CZEKAMY !

ocenił(a) film na 6
Domenico

Chcą wskrzesić Roberts?! Przecież jak ktoś już tu napisał, pod koniec popełniła samobójstwo mieczem świetlnym! Och, ci producenci, ich chciwość nie zna granic...

ocenił(a) film na 8
Domenico

Mandaryna?! muszę to zobaczyć!

ocenił(a) film na 9
eunikas

i znowu mnie rozje....ście ahaahahahahah dziękówka

ocenił(a) film na 9
Domenico

Spojler kurna !!! Domenico przeginasz.
Dobrze że nie wspomniałeś , że te małe łabądki, co to się mają z Julii Roberts począć to bracia Mroczki będą (reżyser chciał żeby druga część było Mroczna niczym M jak Miłość)