Nie, nie zgadzam się. Lubię Banderasa, ale to co zaprezentował w tym filmie to jakieś dno, całkiem wyprany z emocji. Mnie urzekła Sharon Stone, myślałem, że już nigdy nie powtórzy tak seksownej roli jak w "Nagim instynkcie", a tu była bardzo pociągająca!
Coś Ci się przyjacielu pomyliło tutaj nie gra Sharon Stone a równie sexowna Charlize Theron !
Taaa jeszcze napisz że to bociany nie łabędzie latają do afryki bo murzyni tez chcą mieć dzieci... <olaboga>
napisz, że żartujesz. jakim cudem nie widziałaś końcowej sceny, w której Julia Roberts wyciąga miecz świetlny i popełnia samobójstwo. bardzo wzruszający moment...
Chyba nie oglądałaś filmu "Czarny łabędź" tylko jakiś przyrodniczy na Animal Planet.
Jak mogłas jej nie zauważyć - jej usta wypełniały w zbliżeniach cały ekran.......
ja pier... -.- niech ktoś mi powie, że ona też robi sobie jaja, bo zwątpię w ludzkość
Bruce Willis dobrze się wcielił w role szatniarza za którą dostał nominacje do oskara.
No właśnie - dostał tą nominację a nikt o tym nie wspomina. A to była naprawdę ciekawa rola, jedna z jego bardziej interesujących kreacji.
Jedna kwestia zrobiła na mnie wrażenie mianowicie moment kiedy wydawał kurtki i worki z kapciami -spojrzał się na człowieka oczekującego w kolejce i powiedział: -Ty będziesz następny-
Planowana jest już część druga w której Sylvester Stallone z Jason Statham i Dolph Lundgren zatańcza popisowy balet synchroniczny. Bruce Willis w kolejnej części znowu wcieli się w rolę szatniarza lecz tym razem reżyser planuje dodać jego roli nieco ostrzejszego akcentu, cały film ma być jeszcze bardziej perwersyjny niż część pierwsza, Julia Roberts tym razem pocznie na świat w apogeum całego spektaklu kilka małych łabądków które wyklują się jak wcześniej wspomniałem w punkcje kulminacyjnym całego występu. Dodam tez że za całą choreografie w filmie i tu uwaga ! odpowiada nie kto inny tylko nasza Polska Mandaryna która swoją szkoła tańca urzekła celebrytów z całego świata. Zatem... CZEKAMY !
Chcą wskrzesić Roberts?! Przecież jak ktoś już tu napisał, pod koniec popełniła samobójstwo mieczem świetlnym! Och, ci producenci, ich chciwość nie zna granic...