Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375489
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Odradzam z wszelkich powodów, szkoda kasy a i otrząsnąć się potem ciężko

ocenił(a) film na 10
ruski-rok

Aż tak Ci się nie podobał? Czyli co dokładnie?

ocenił(a) film na 3
ttami93

wg mnie:
nie bylo tam nic interesujacego, czy pociagajacego. Natalii cały czas ta sama zbolała mina (jak królowa Amidala w SW), tanczy sztywno jak tyczka, no po prostu dno.. Jesli chcieli dobrze pokazac schizofrenie to ok wyszlo, ale tak poza tym film nie przedstawia zadnych innych tresci. nie wiem w sumie za co ona tego oskara dostała.. chyba za te x godzin spedzonych na cwiczeniach. A i zeczywiscie w mozgu miesza ostro ten film

ocenił(a) film na 10
pani.dzo

Ło! No takiej opinii bym się nigdy nie spodziewała ! Oglądając ten film miałam ciarki na całym ciele ... Jeszcze kilka godzin po przeżywałam tę historię ! Natalie - mistrzostwo ! Była genialna i to między innymi dzięki niej wytworzył się ten specyficzny klimat ! Cały czas mam ,,motyle" w brzuchu!
Jak dla mnie to po prostu .... Nawet nie wiem jak to nazwać !
10/10 .
Po prostu GENIUSZ ! ;D

ttami93

Permanentny udzielający się widzowi very bad trip, wyrywane paznokcie i inne przyprawiające o mdłości szkaradzieństwa, a historia żadna.

ocenił(a) film na 8
ruski-rok

nie każdy film, żeby być genialnym, musi pozytywnie nastrajać do życia. w takim razie za dzieło sztuki uznajesz pewnie american pie, czyż nie ? rozumiem, że komuś film może się nie podobać, ale twoja argumentacja, ruski-roku, jest na poziomie zerówki. (: