1. rapace piekna jak bazyliszek.
2. niewiele widac, bo film ciemny jak w d.pie biskupa lezacego na dnie rowu marianskiego.
3. przewalaja sie tabuny murzynow prujacych do siebie ze wszystkiego co maja pod reka. nawet jak pojawi sie jakis bialy to filmuja go tak ze wyglada jak czarny.
4. bylo juz 9999 podobnych filmow. czy nie mozna do k. nedzy wymyslec cos nowego?
po 10 minutach zaczynamy miec dosc tego dziela,
Rapace jak Marlin..Marlin Manson :D...ale garderoba u Alfonsa wymiata
poważnie-stary pomysł,zwyczajna realizacja,nic specjalnego..
dla fanek Colina
Akurat te blizny jakoś nie odbierały jej urody. Może oglądałeś film w jakiejś słabej jakości?
2. slyszales "bystrzaku" kiedys o takim nurcie filmowym jakim jest NOIR, bo w tym filmie zostalo to wykorzystane, wiec glupio pierniczysz
3. gdzie bylyu te tabuny, pomijajac poczatek filmu i Terrenca Howarda? Ty wez odgarnij firane sprzed ekranu zanim rozpoczniesz ogladanie jakiegos filmu, bo ci zaburza wizualizacje
4. podaj mi chociaz 10 podobnych, skoro wg ciebie bylo ich 9999
Czekam na odpowiedz zwlaszcza zebys podal te mase filmow
Ja ci odpowię ,ten film z nurtem noir niewiele miał wspólnego to jest szersze zagadnienie,łysy kocur miał ciulatą kopię.Rapace wyglądała bardzo dobrze ,mimo tych blizn budziła moją sympatię.Kocur bury niech spojrzy w lustro albo na swoją kotkę jeśli takową posiada, z jego nastawieniem do nieszczęścia bliżniego to mało prawdopodobne a wtedy zobaczy jak wygląda bazyliszek.Oczywiście że takich filmów były tysiące i tu się z nim zgadzam to nic innego jak tylko kino sensacyjne.Osobiście Colina nie lubię ten gośc ma w oczach jakiś obłęd.Jeśli chodzi o sam film to oceniam go raczej średnio właściwie kilka razy spojrzałem ile jeszcze do końca THE END i poszedł do kosza 5/10
Ja ci odpowię? Chryste Panie, czy wy ludzie nie chodziliście nigdy do szkoły? Nie przeczytaliście w życiu żadnej książki lub gazety chociaż? Ciągle się z tym spotykam i zachodzę w głowę skąd u zatrważającej części narodu polskiego przekonanie, że istnieje taka forma, ba, w ogóle takie słowo jak np. odpowię (jeszcze z ę na końcu!! to już jest szczyt wszystkiego, bo ja kiedyś myślałam, że ludzie tylko zjadają "m" na końcu w mowie, ale skoro nawet tak piszą i dają na końcu ę to znaczy, że naprawdę myślą, że tak się odmienia te wyrazy w języku polskim- "ja odpowię, ja rozumię, ja umię"...ręce opadają.
Drogi lub droga 01anbar sprawdź sobie proszę odmianę słowa odpowiadać i wiedz proszę, że to nie jedyne słowo w języku polskim, które się tak odmienia. Ciekawa jestem czy mówisz też np "ja je" zamiast ja jem...
Widać jesteś bystry jak te dzieciaki co rzucały ją kamieniami. Szkoda komentować takie posty…
Bardzo słaby a dałeś 6, tak? Nieźle popłynąłeś. Wiele temu filmowi można zarzucić, ale na pewno nie to, że jest schematyczny.
Widze ze masz tu podobnych kretynów i krytyków tak beznadziejnych jak ty sam!
Powinno się was pozamykać Żebyście wstydu nie przynosili na FILMWEBIE .
no coż, może to nie film dla fanek cycatych blondynek z botoxem w ustach za to bez odrobiny talentu ;p, nie mam pojecia cos ty ogladal skoro twierdzisz, ze film ciemnosciami zasnuty....
Zassał z netu jakąś wersję kinową nagraną telefonem komórkowym i mu się tabuny murzynów przewijały :] Heh co za as :D
Potwierdzam piękna jak bazyliszek i są też tabuny murzynów.Tylko poprawni politycznie boją się wspomnieć o czarnych i żydach bo zaraz jest rasista ,faszysta i antysemit
usmarkałam się z powodu tych czterech argumentów :) bardzo celne z resztą, też nie rozumiem zachwytu nad urodą rapace, jak dla mnie ona nadaje się jedynie do ról podstarzałych, włoskich matron... i żadne blizny nie mają tu znaczenia, po prostu taki typ. co do samego filmu to wyjątkowe dno, wyłączyłam po 30-40 minutach... nierealistyczny, gra aktorska nie przekonuje, grają tak jakby sami nie wierzyli w to, co grają, no i ogólnie film wpisuje się w gatunek typu "buch...! trach....! jebut....!!" czyli dużo się dzieje, *ówno widać na ekranie, z tego wynika chaos a widz jest znużony. i to nie jest kwestia żadnego tam noir jak ktoś wyżej próbował oponować, bo niezależnie od konwencji, na ekranie powinno być widać, co się dzieje. jeśli mam się co drugą scenę domyślać o co chodzi, to chyba nie po to film włączałam....
ja też nie uważam aby ona była piękną kobietą, ale aktorką jest dobrą wg mnie. nie trzeba być pięknym aby być aktorem.
Po pierwsze nie oglądaj jakiś dziadowskich kinówek ściąganych z torrentów, a po drugie jak już zaczynasz i chcesz tutaj oceniać to obejrzyj trochę więcej niż 10 minut, bo murzynów potem (oprócz Alfonsa) to już nie było wcale...