PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303330
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

3

ocenił(a) film na 8

Klasyka. Dobra, filmowa klasyka. Chyba większość zna Dirty Dancing tłumaczone jako wirujący seks. Hm... Od maluśkiej dziewczynki zachwycałam się tanecznymi krokami bohaterów, a do tego wątek miłosny nie jakiś gó*niany i oklepany, ale jakoś bardziej rozwinięty. Zdecydowanie najlepszy film taneczny, od którego wszystko się zaczęło ;)

użytkownik usunięty
motylekm

Pomińmy to,iz glowna bohaterka jest niesamowicie szpetna i wkurwia****. Film dobry,ale bez rewelacji.

użytkownik usunięty

Daje 6 za MUZYKE I TANIEC. I PATRICKA.

ocenił(a) film na 8

Szpetna?
No nie wiem czy taka szpetna skoro większość kobiet w tamtym czasie oszalała na jej punkcie i oddałaby wszystko za trwałą :)
Wkurwiają*a?
Coś strasznie jesteś nerwowa skoro postać Baby tak na Ciebie działa? Zalecam relanium dla uspokojenia. :)
p.s owszem muzyka i taniem amazing. ;)

ocenił(a) film na 10
motylekm

motylekm - są gusta i guściki to co dla jednych jest piękne dla innych jest okropne. Bądźmy szczerzy o gustach sie nie rozmawia. I prawdą jest ze czasem jeden drobiazg możne popsuć cały efekt. Wiec chcąc czy nie chcąc musisz sie z tym pogodzić. Ja dodam że kocham ale moja ocena jest taka ponieważ mam do niego sentyment

ocenił(a) film na 8
iskierka69

hm... iskierko69 moja wypowiedź nie jest przecież atakiem powyższego użytkownika. czy ja napisałam gdziekolwiek, że nie szanuję zdania rozmówczyni? wręcz przeciwnie, ja skomentowałam jedynie jej wypowiedź. Stwierdziła, że aktorka jest szpetna więc odpowiedziałam, że niekoniecznie. Stwierdziła, że ją wkur*ia, zaleciłam jedynie relanium na skołatane nerwy co raczej ma charatker żartobliwy a nie obraźliwy. co więcej zgadzam się z rozmówczynią na temat muzki i tańca. gdyby moja wiadomość zawierała wypowiedzi: jesteś głupia bo dałaś 6 mogłabyś mi zarzucić, że muszę się pogodzić z gustami i guścikami. :)

użytkownik usunięty
motylekm

Wystarczylo sobie zrobic u fryzjera. ;) Wiem,bo moja mama i jej kolezanki tez sobie robily gdy byly młodziutkie.
Wybaczcie mili panstwo,ale Baby mnie irytowala,okropnie. Moze gdyby to byla inna aktorka dalabym lepsza ocene.
Patrick zagral bardzo dobrze i swietny tancerz z niego jest. Ale ta jej wiecznie otwarta papa byla wkurw**jaca. ;) Przypomina mi pod tym wzgledem Kristen Stewart....
Baby byla zwykla,szara myszka.

poza tym,ocena 6 jak na taki film jest dobra. na IMDb jest 6.2/10. :)
Tak jak pisalam wczesniej: 6 za seksownego Patricka,taniec i muzyke.
Minus za filmowa Baby i jej glupie miny. ;) I historyjka z ciaza tej blondynki.

użytkownik usunięty

Popieram Cie,rumianeslowa. ;) .
Film niezły,ale bez rewelacji. I ta cala Baby...

użytkownik usunięty
motylekm

Dziekuje za troske o moje zdrowie,na szczescie motylku nic mi nie dolega.

ocenił(a) film na 10

"Stwierdziła, że aktorka jest szpetna więc odpowiedziałam, że niekoniecznie." A ja mowie ze są gusta i guściki.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ciężko jest wyrazić ton żartobliwy w internecie. Chyba ze to napisałaś to przepraszam.
i nie rozumiem ostatniej części twojej wypowiedzi. Zawsze wydawało mi się ze jednym podoba się o a innym coś innego (i o to chodzi z guścikami) A i taka mała uwaga po kropce daję się dużą literę. (Odpowiedz do Motylkiem, wybaczcie pomyłkę)

ocenił(a) film na 8
iskierka69

iskierko69 zupełenie Cię nie rozumiem. ja i użytkownik rumianeslowa nic sobie obraźliwego nie napisalićmy. ona wyraziła swoje zdanie, ja swoje i wszystko w temacie. film został przez nas skomentowany. a Ty robisz tu na mnie jakąś "napaść". :) i co to ma być takie wytykanie, że po kropce pisze się dużą literę? w Twojej wypowiedzi też są błędy i co teraz w akcji "odwet" mam je wypisać? darujmy sobie takie dyskusje, bo one nie mają nic wspólnego z dirty dancing. pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8

cieszę się i mam nadzieję, że udało Ci się zorientować, że miało to charakter żartobliwy, a nie obraźliwy. pod żadnym względem nie chciałam urazić, czy jak sugeruje iskierka69 krytykować Twojego gustu. pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 10
motylekm

Ok, spoko wrzuć na luz chciałam jeszcze coś dodać ale widzę ze się za bardzo tym przejmujesz, więc sobie odpuszczę. Tylko dziwi mnie fakt iż atakujesz mnie bez powodu chyba ze znowu używasz swoich żartów bo się gubię. Wydaje mi sie ze odbierasz moje komentarze jako obrazę Ciebie...

ocenił(a) film na 8
iskierka69

(:
w tym temacie tyle.