Jeżeli ktoś jeszcze nie widział a ma ochotę, lub chciałby sobie przypomnieć po raz kolejny (tak jak ja :D) to w noworoczny wieczór na polsacie ma szansę - 21.00. W niedzielę, 31 grudnia, 0;35 wersja koncertowa. Tego niestety nie widziałam. Czy ktoś z Was miał okazję te koncertówkę zobaczyć? Proszę o opinię :)
ale my mówiliśmy o wersji koncertowej która miała być wczoraj o 00.35 na Polsacie...
Mam nadzieję, że w takim wypadku Polsat nada koncertową wersje DD w innym terminie, choć jestem tym faktem ogromnie rozczarowana :( Czekałam na tę koncertówkę i byłam ogromnie zawiedziona jej brakiem :( Jeśli ktoś będzie wiedział, że poleci proszę o komentarz poniżej żebym nie przegapiła :) Dziękuję :)
Nie wiem czy mowimy o tym samym ale wczoraj na polsacie tak kolo chyba 2 lecial Dirty Dancing.Myslalem ze to normalna wersja ale sokro mowice ze mieli puscic koncertowa wersje to chyba bylo to nie mialem sie czasu temu dokladnie przyjzec bo musialem pracowac:(A czym sie rozni wersja koncertowa od normalnej ??
Nie wiem czy mowimy o tym samym ale wczoraj na polsacie tak kolo chyba 2 lecial Dirty Dancing.Myslalem ze to normalna wersja ale sokro mowice ze mieli puscic koncertowa wersje to chyba bylo to nie mialem sie czasu temu dokladnie przyjzec bo musialem pracowac:(A czym sie rozni wersja koncertowa od normalnej ??
Już wyjaśniam najlepiej jak umiem :)
Wczoraj, czyli w poniedziałek 01.01.2007 ok 21.00 na polsacie można było zobaczyc po prostu film, taki jaki wszyscy znamy "Dirty Dancing".
Natomiast w sylwestrową noc, już po północy Polsat miał pokazać koncert. Oto opis tego koncertu wg programu umieszczonego na stronie Polsatu:
"Koncert zarejestrowany w Los Angeles w 1988 roku. Jego inspiracją stał się jeden z największych hitów kinowych lat 80. Dirty Dancing z Jennifer Grey i Patrickiem Swayze'em w rolach głównych. Sekret powodzenia tego filmu zapewne polega na tym, że prosta historia miłosna została wzbogacona o prowokujący taniec do muzycznych przebojów tamtych lat. Zobaczmy i usłyszmy raz jeszcze takie przeboje, jak: Dirty Dancing, She's Like the Wind, Mambo, czy Time Of My Life. W koncercie wystąpili artyści, których utwory znalazły się na ścieżce dźwiękowej Dirty Dancing: Merry Clayton, Eric Carmen, The Contours oraz Bill Medley. Oprócz wymienionych utworów zaprezentowali oni również inne swoje przeboje. Tło koncertu tworzą tancerze z legendarnego filmu." źródło: http://www.polsat.com.pl/tv/opis?id=9687841 . Niestety Polsat się widać rozmyslił, a wielka szkoda gdyż ogromnie ciekawiło mnie to widowisko.