Taaa... jak masz 16 lat. Pajacu !! A skoro dla Ciebie słaby film to po co go oglądałeś?? Dla mnie klasyka :)
Proponuję tobie zapoznać się z regulaminem forum, który zabrania obrażania innych użytkowników.
Pewnie ,że klasyka .Film piękny ,tylko trzeba go zrozumieć i mieć w sobie trochę romantyzmu .
Zrozumieć? Zaraz się okaże, że to wybitne i głębokie dzieło, które nie każdy jest w stanie pojąć.
Nikt nie mówi o arcydziele, chociaż to tez pojęcie względne - bo dla niektórych arcydziełem są np. Gwiezdne wojny, a dla innych Upiór w operze , więc jak coś się Wam nie podoba to nie znaczy że trzeba tym pomiatać. Ten film ma swój klimat tylko trzeba do niego dorosnąć.
Na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo równie dobrze może być tak że ten film nie ma klimatu tylko trzeba dorosnąć by to zrozumieć. Jeśli nam się coś nie podoba to nie mamy o tym mówić bo tobie się to nie podoba? Absurd jakiś.
Ne powiedziałam- nie mówić, tylko pomiatać co oznacza że nie czytacie i nie słuchacie co ktoś do Was mówi .Czy tak ciężko jest wymieniać poglądy bez obrażania przeciwnika ?
Nie rozumiem, czego więc chcesz? Nie wiem dlaczego pytasz mnie o to skoro nikogo nie obraziłem, zamieniłem jedynie w twoim zdaniu słowa "ma swój klimat" na "nie ma klimatu", więc jeśli uważasz że jest to obraza to sam się jej dopuściłeś chwile wcześniej.
Oj tam, wybitne dzieło to nie jest, ale dobrze się ogląda w deszczowy wieczór, kiedy człowiek zmęczony po całym dniu i jeszcze zdołowany na dodatek:)
Lekki klimat, lekko się ogląda i o to chodzi.
Dobrze się go ogląda ale na dobicie, jak człowiek miał zły dzień i chciałby jeszcze bardziej go sobie spieprzyć.
Ja mam dla ciebie inną, lepszą radę - jak się tobie nie podobają moje komentarze to lepiej nie odpisuj. Jeśli rozumiesz takie filmy to nam je wytłumacz skoro twierdzisz, że my nie rozumiemy.
Ale co ci mam wytłumaczyć, ty masz swoje zdanie, ja mam swoje, film ten jest przede wszystkim o tańcu coś podobnego jak "Grease" czy "Gorączka sobotniej nocy' z Travoltą. Nikt ci nie każe go oglądać ale to nie znaczy że musisz go krytykować jeszcze takimi głupimi komentarzami, koniec!
Twierdzisz że czegoś nie rozumiem, więc proszę cię o wytłumaczenie tego czegoś. Pewnie że nie muszę, ale mogę - takie mam prawo że mogę mówić o tym co wg mnie jest do dupy, więc to robię. Co tobie do tego?
Skoro twierdzisz że go nie rozumiem to mi go wytłumacz tak bym zrozumiał. Lubie inne klimaty, ale to nie ma związku z jego rozumieniem.