PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303372
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing
ocenił(a) film na 8
urinmyveins

Kto to zmienił?! Ohydny.

oluchna2512

no wlasnie. masakra. ; /

urinmyveins

O matko, zmienić to natychmiast. Komu przyszło takie coś do głowy?!

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

Dokładnie! Usunąć to paskudztwo i dać ponownie wcześniejszy!

ocenił(a) film na 7
Olcia990

Wszyscy w domu zdrowi moi kochani? A właściwie "kochane" bo widzę same panie krytykują tutaj plakat. Nic dziwnego, w końcu "Dirty dancing". A co do plakatu to ten miażdży poprzedni w pył. Poprzedni zajeżdżał różowym kiczem, co wręcz źle wpływało na sam film. Ten jest gustowny i klimatyczny. Takie właśnie plakaty mają stare i kultowe filmy.

ocenił(a) film na 10
Vincent02

Dirty Dancing jako film kultowy i ikona kina tanecznego, mówiącego o miłości, z zasady jest różowy i kiczowaty (bez obrazy). Ten plakat NIE pasuje więc do filmu, jakkolwiek estetyczny i adekwatny do prawdziwych wartości w Wirującym Seksie ukazanych !!! po prostu nie, nie, nie jest odpowiedni i już. Nieważne, czy jest gustowny i klimatyczny, czy nie. Dla 'mnie najbardziej klimatyczny był poprzedni - cukierkowy, landrynkowy' - plakat Dirty Dancing a nie dzieło nonkonformistycznego artysty, ukazujące bezosobowe nogi (?).

ocenił(a) film na 8
urinmyveins

TAK!TAK! Zmieńcie koniecznie na poprzedni, nie dlatego, że ten jest brzydki, ale dlatego, że kompletnie NIE pasuje do tego filmu.

ocenił(a) film na 10
LadyMadonna

Tak! Właśnie. :D

użytkownik usunięty
urinmyveins

Plakat swietny. Kwintesencja filmu ale powinien byc w czerwieni.

ocenił(a) film na 8

Popieram! Zmieńcie plakat - koniecznie!

ocenił(a) film na 10
dim2004

Ja także popieram, plakat jest beznadziejny!

ocenił(a) film na 7
ja93

Żal mi gościa który wstawił ten plakat

urinmyveins

W życiu bym nie poznała, o jaki film chodzi. Pomyślałam, że to coś z lat 60tych...

Szafira

Back To The Future zmienili na jeszcze gorszy.

ocenił(a) film na 8
pitusmetallica

Oh, wiem, widziałam.... :o

ocenił(a) film na 9
urinmyveins

FILMWEB - Czy ktoś może zmienić w końcu ten plakat? Skoro tytuł filmu jest oryginalny dlaczego plakat nie jest oryginalny z oryginalnym tytułem?? Ten polski plakat nie ma nic wspólnego z filmem..