Ten film znajduje się w magazynie dla kobiet "Oliwia". Oczywiście musiałem go kupić bo DD to już klasyka musicali. Otuż film posiada dostęp do wybranych scen, dubing PL, literki oraz wersje oryginalną. Wszystko ładnie zapakowane, płyta dobrze umieszczona w środku, Film nie jest przyklejony go gazetki więc opakowanie nie ulegnie uszkodzeniu. wydany w pudełku DVD BOX. Zachęcam wszystkich do zakupu bo warto za 13.50 =)) =)) Nie ma problemu z odtwarzaczami, no chyba ze z zzagranicznymi. Po tam jest inny system nagrywania płyt =..((( Kopia filmu ani dzwiek oczywiscie nie został specialnie odnowiony. Cóż jednak warto !!
święta prawda. cóż...moja wypowiedź nie była taka szczegółowa na ten temat (forum: dvd z gazetą) ale tez kilka osób sie skusiło =)) i nikt nie żałuje!! matura w tym roku, a ja odkąd kupiłam oglądam w kółko hi.. tak czy tak...WARTO=]
A która czesc ci się bardziej podobała?? Mnie osobicie 1 bo ta muzyka lat 80 mmmmmm, w D2 przeszli w bardziej egzotyczne rytmy i pokazali w sumie coś nowego.