Ja wprost kocham ten film!! jest po prostu super,muzyka i te rewelacyjne kreacje Jennifer i Patricka,jednym slowem CUDO,ogladalam go chyba z milion razy ale i tak co jakis czas do niego wracam,kwestie z filmu- juz chyba na pamiec :):):)
Zgadzam sie w pełni. Film jest niesamowity :) I jeden z niewielu który takze obejrzałam mnóstwo razy z własnej nie przymuszonej woli :) No i to "now I have the time of my life...tarariraririraraaa" .... Historia która chciałaby przezyc kazda z nas :)
ja również uwielbiam ten film. Zawsze gdy mam ochotę włączam go i na nowo się wzruszam.. na nowo przeżywam jego akcję.. ;) ah. Film jest cudowny... ;)
Ja również jestem zwolenniczką tego filmu. Jest niezzwykły, ma swój klimat i przede wszystkim ciągnie mnie do tańca. Zawsze jak widze gdy na filmie tańczą (i romansują ;)) to mnie aż niesie żeby być główną bohaterką ... ale że jest to niestety niemożliwe musze zwykle się nacieszyć tańcem solo ;) Ten film to klasyka! Nawet moim niektórym kumplom się podoba :) Pozdrawiam i zachęcam do obejrzenia