PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303372
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

Film dla bab

użytkownik usunięty

Typowy film dla kobiet, nie ma w tym nic złego oczywiście, ale pod względem sztuki można go chyba uznać za "mydło", takie lepsze oczywiście co nie wysusza skóry.

ocenił(a) film na 7

jestem kobieta i film uważam za wilki nie wypał... kiedyś naprawdę mógł sie podobać aczkolwiek teraz... ;/ "głupiutka" fabuła, średnia gra aktorów i bardzo przewidujące momenty... no i oczywiście "przystojny" Patrick w roli głównej ;) ogólnie rzecz gustu :)
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
wonderland

Ojej to nie jest obligatoryjne, film może się podobać lub nie niezależnie od płci, ale wydaje mi się że skierowany był głównie w stronę kobiecej publiczności- przynajmniej takie odniosłem wrażenie.
A czy był niewypałem??? Myślę, że jak najbardziej wypalił, miliony dziewczyn zachwycają się "DD" nawet dzisiaj. A w ogóle to nie wierzę do końca babeczką(nie odnoszę tego do Ciebie oczywiście), bo jak mówią że im się coś np. film nie podoba, to wcale nie oznacza że go nie obejrzą kilkadziesiąt razy!!!!!

ocenił(a) film na 7

chyba mnie nie zrozumiałeś ;) film na pewno zachwycił miliony widzów aczkolwiek dla mnie jest nie wypałem, przykro mi (ale jak to sie mówi o gustach sie nie dyskutuje xD ) a oglądałam go 2 razy :) za pierwszym razem sie nie spodobał więc dałam mu "drugą szansę" niestety tez nie wyszło ;)

ocenił(a) film na 7
besia11

popieram przedmówczynie :)
popraw "mnie" na "nas" ;))

użytkownik usunięty
besia11

Wcale nie jest mi przykro, że film Ci się nie podobał;))
A o gustach jak najbardziej się dyskutuje -po to jest to forum;)

ocenił(a) film na 7

w sumie to też fakt xD ;))
Pozdrawiam :)